Carousel hot news

Rybarikova, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep: “E favorită”

Simona Halep şi-a revenit după ce a abandonat în turneul de la Washington în meciul cu Ekaterina Makarova, acuzând căldura excesivă şi ora foarte devreme la care a fost programată zi de zi....
Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 09.08.2017 | 08:44
Rybarikova, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep:

Simona Halep şi-a revenit după ce a abandonat în turneul de la Washington în meciul cu Ekaterina Makarova, acuzând căldura excesivă şi ora foarte devreme la care a fost programată zi de zi. Acum este pregătită să atace locul 1 mondial în cadrul unui turneu foarte puternic, cum este Rogers Cup, organizat în Canada, la Toronto. Dar programul se anunţă unul dificil încă de la primul joc, pe care îl va disputa în al doilea tur.

Simona Halep la Toronto. Are palmares negativ in fata lui Rybarikova (2)

O va avea în faţă pe semifinalista de la Wimbledon, slovaca Magdalena Rybarikova, o jucătoare care are palmares pozitiv în faţa Simonei. Scorul general este de 2-1 în favoarea Rybarikovei. Aceasta a câştigat cu 2-1 în 2011, la Hobart şi cu acelaşi scor în 2014, la New Haven. Simona a mers mai departe la Moscova, în 2013, când slovaca s-a retras, după ce a pierdut primul set cu 6-2.

Simona Halep la Toronto. Culoar greu pentru româncă

Dacă va reuşi să păsească la Toronto cu dreptul Simona Halep va avea şi în următorul meci o misiune dificilă, pentru că ar urma să o întâlnească pe învingătorea dintre Barbara Strycova şi Daria Gavrilova. De altfel, la Toronto au venit cam toate jucătoarele de top. Rybarikova i-a ieşit în cale Simonei doar printr-un concurs de împrejurări favorabil. Pentru că pierduse în ultimul tur al calificărilor în faţa Varvarei Lepchenko, dar a ajuns pe tabloul principal ca urmare a faptului că s-a retras Madison Keys din competiţie. Şi în primul tur Rybarikova părea fără şansă în primul tur, când croata Lucic-Baroni avea 5-1 în primul set. Magdalena a făcut însă din acel moment un tur de forţă, nemaicedând nici un game până la final: 7-5, 6-0!

Simona Halep la Toronto reprezintă pentru slovacă un test deosebit de dificil şi, poate e doar o strategie, nu îşi acordă aproape nici o şansă. “Este favorită la câştigarea acestui turneu şi una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Va fi foarte greu pentru mine. Are un stil total diferit faţă de cel al lui Lucic-Baroni. Pornescu cu şansa a doua, dar sper să fie un meci care să mulţumească fanii. Nu am mai jucat cu ea de mult timp. Am jucat bine atunci la New Haven”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!