VIDEO. Vezi aici de ce sport s-a apucat Simona Halep la Toronto. Darren Cahill i-a fost partener

Darren Cahill, Simona Halep la Toronto

Simona Halep se află în această perioadă angrenată în ultima etapă de competiţii a anului, ceea ce jucătorii de tenis numesc sezonul pe hard. Jucătoarea nr.2 din ierarhia WTA a început acest sezon în SUA, participând în premieră la turneul de la Washington, la sfârşitul lunii iulie şi începutul lui august, unde a obţinut un wild-card. S-a oprit acolo în faza semifinalelor, după ce a abandonat în partida cu rusoaica Ekaterina Makarova la scorul de 1-1 la seturi, ca urmare a faptului că a acuzat o stare de rău, provocată de căldura excesivă. Halep le-a reproşat oficialilor faptul că a fost mereu programată la ore foarte devreme, când este o temperatură ridicată.

În aceste zile Simona Halep participă la puternicul turneu de la Toronto, Rogers Cup, unde încearcă să îşi apere titlul câştigat anul trecut. Simona trebuia să joace în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 4, cu Caroline Garcia, dar din cauza ploii partida a fost reprogramată pentru sâmbătă după-amiază, la ora 18:00, iar dacă va trece de franţuzoaică va avea un adversar de foc în semifinale, învingătoarea dintre Garbine Muguruza şi Elena Svitolina. De la Toronto Simona va reveni la începutul săptămânii viitoare pe pământ american, la Cincinatti, după care va urma ultimul mare Grand Slam al anului, US Open.

Simona Halep la Toronto. Românca încearcă să-şi apere titlul de anul trecut

Alături de Halep se află şi antrenorul Darren Cahill, omul care a reuşit, din cât se pare, să mai cenzureze ieşirile nervoase ale Simonei şi să îi dea mai multă încredere în forţele ei. Cahill e convins că va veni şi ziua în care românca va reuşi în tentativa de a câştiga un turneu de Grand Slam, după ce a Simona a irosit uriaşa şansă avută în finala de la Roland Garros, unde a pierdut incredibil, de la 1-0 la seturi şi 3-0 în cel secund în favoarea ei în faţa letonei Jelena Ostapenko.

Darren Cahill are o relaţie excelentă cu Halep, dovadă faptul că a fost şi în iarnă în România, unde între antrenamentele pentru noul sezon şi-au găsit timp şi de relaxare la Poiana Braşov. Iar la Toronto, Simona şi Cahill au găsit ca formă de amuzament o inedită repriză de baseball, într-una dintre sălile complexului din oraşul canadian. Cahill i-a aruncat mingi de tenis, iar Halep a încercat să le lovească, folosind în locul rachetei bastonul de baseball.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902