Simona Halep, la un eveniment caritabil dedicat copiilor. Ce le-a spus micuților. Video

Eduard Popa   
in Tenis
13/06/2018, 17:07
Simona Halep, la un eveniment caritabil dedicat copiilor. Ce le-a spus micuților. Video GALERIE FOTO
Simona Halep, la un eveniment caritabil „Salvați Copiii”

Simona Halep a avut prima apariție publică după ce și-a prezentat trofeul de la Roland Garros pe Național Arena. Halep a fost prezentă la un eveniment caritabil organizat de „Salvați Copiii”, numit „Job de o secundă”. Halep a vorbit despre importanța sprijinului acordat de părinții ei.

„Părinții mei au fost alături de mine din prima clipă și reprezintă cel mai puternic stâlp care m-a ajutat să ajung aici unde sunt astăzi. Părinții sunt foarte importanți, dar și prietenii, antrenorii, echipa mea. Toți oamenii m-au sprijinit, m-au susținut, când intri pe teren te simți rău, dar ei vin cu o vorba bună, îmi dau putere să intru pe teren și să încerc să dau tot ce am mai bun din mine. Părinții m-au susținut și financiar ca să ajung aici și nu m-au certat niciodată. Am avut înțelegere din partea lor, încrederea că se poate să îndeplinesc visul într-o zi. Emoția, dragostea pe care mi-au dăruit-o zi de zi. Numai așa am ajuns la cel mai înalt nivel din tenis”, a zis Simona Halep.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Simona Halep, mesaj pentru copii: „Ar trebui să își seteze un vis și să nu renunțe niciodată”

Halep i-a sfătuit pe micuți să nu renunțe la visul lor: „Copiii ar trebui să-și seteze un vis, să creadă în el, să facă tot ceea ce este posibil și să nu cedeze. Pe parcursul acestor 20 de ani de când joc tenis au fost multe momente grele. Însă nu am zis niciodată că renunț. Dacă te trezești în fiecare zi cu energie și încredere, orice e posibil. În viață dacă te lupți, o să ai o luptă mereu cu tine. Dacă ai această putere de a te lupta cu tine și de a te motiva, atunci o să reușești, indiferent de ce îți propui”, a mai spus Simona Halep, la evenimentul „Salvați Copiii”.

Simona Halep si Dorna sunt alaturi de Salvati Copiii in lupta pentru viata a copiilor nascuti prematur. Alatura-te si tu!www.salvaticopiii.ro

Gepostet von Salvati Copiii Romania am Mittwoch, 13. Juni 2018

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×