Simona Halep

Simona Halep, la un pas să depășească 30 de milioane de dolari încasări din tenis! Românca intră în top 5 „all time”

10.05.2019 | 17:10
Simona Halep la un pas sa depaseasca 30 de milioane de dolari incasari din tenis Romanca intra in top 5 all time

Simona Halep este la un pas să depășească 30 de milioane de dolari, bani încasați din tenis! Dacă se impune la Madrid, românca sare de această barieră și intră în top 5 „all time” al câștigurilor realizate din acest sport. Fostul lider mondial are în acest moment nu mai puțin de 29.855.967 de dolari, dar dacă reușește să își treacă în palmares pentru a treia oară competiția din capitala Spaniei lucrurile se schimbă mult.

Simona Halep, la un pas să depășească 30 de milioane de dolari din tenis!

1.202.520 de dolari reprezintă cecul pe care îl ia câștigătoarea. Cu această sumă, Halep depășește cele 30 de milioane și sare peste Viktoria Azarenka și Petra Kvitova. Halep va ajunge a cincea jucătoare din lume ca bani încasați. Caroline Wozniacki ar fi următoarea țimntă, daneza având în acest moment în conturi puțin peste 33 de milioane de dolari. Maria Sharapova este pe locul 3 din punct de vedere al banilor luați din tenis.

Simona Halep, la un pas să depășească 30 de milioane de dolari din tenis! Halep
Clasament al câștigurilor din tenis. Sursa foto Wikipedia

Rusoaica se apropie de 40 de milioane de dolari, în condițiile în care pe locul 2 este pe Venus Wiliams cu peste 41 de milioane de dolari. Serena Williams este regină și la acest capitol. Americanca a strâns 88673.097 dolari din tenis.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA