ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep, la volanul Bentley-ului de 300 de mii de euro. Ninsoarea din București a luat-o prin surprindere. Video

Autor: Cristi Maciuca | 10.03.2021 | 15:56
Simona Halep, la volanul Bentley-ului de 300 de mii de euro. Ninsoarea din București a luat-o prin surprindere. Video
Simona Halep (hepta.ro)

Simona Halep a ieșit la plimbare prin București cu Bentley-ul. Însoțită de iubitul ei, Toni Iuruc, a treia jucătoare de tenis a lumii a avut de înfruntat vremea rea din Capitală.

ADVERTISEMENT

Celebrul cuplu a mers la un local din Floreasca, Simona aflându-se la volanul unui Bentley de culoare argintie, în valoare de 300 de mii de euro.

E foarte probabil ca bolidul să aparțină tatălui ei, Stere Halep, având în vedere că, anul trecut, acesta a primit de la fiica sa un Bentley New Flying Spur, cel mai nou model al constructorului britanic.

Simona Halep, la plimbare cu Bentley-ul. A treia jucătoare a lumii a fost șocată de vremea din București

Bentley-ul condus de Halep valorează o avere. Cei 300 de mii de euro sunt echivalentul a aproximativ 25 de Dacii Logan echipate full option.

ADVERTISEMENT

Simona are parte de câteva clipe de relaxare, având în vedere că, după eliminarea de la Australian Open, și-a luat o mică pauză. Locul 3 WTA trebuia sa joace la Doha, în perioada 1-6 martie, și la Dubai între 7 și 20 martie, dar a decis să se retragă.

Românca va reveni în forță la Stuttgart, acolo unde și-a anunțat deja prezența. Turneul din Germania se va desfășura indoor, pe suprafața preferată a Simonei, zgura.

În 2019, ultima ediție a competiției de la Stuttgart s-a jucat fără Simona Halep, accidentată la vremea respectivă. Se anunță un turneu extrem de echilibrat, având în vedere că și Ashleigh Barty, liderul mondial, și „regina” de la Australian Open 2021, Naomi Osaka, au confirmat participarea.

ADVERTISEMENT

Cum a schimbat-o pe Simona Halep relația cu Toni Iuruc

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc este extrem de sudată, jucătoarea de tenis mărturisind că între ei a fost dragoste la prima vedere. Constănțeanca și afaceristul s-au afișat în premieră în 2019, după ce „Simo” a cucerit Grand Slam-ul de la Wimbledon.

De când e cu Toni, Simona nu se afișează doar în mașini de lux, ci și în ținute vestimentare pe măsură. În ultimii ani, la evenimentele la care participă celebrul cuplu, jucătoarea de tenis a putut fi admirată în rochii elegante, spre deosebire de perioada în care era „burlăciță” și în care prefera stilul casual.

ADVERTISEMENT
  • Pe 27 septembrie 2021, Simona Halep va împlini 30 de ani, ea fiind mai mică cu 12 ani decât iubitul ei, Toni Iuruc.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!