Simona Halep

Simona Halep la WTA Doha! Ce așteptări are: ”Tabloul este greu, iar schimbarea suprafeței de joc poate conta”

12.02.2019 | 11:15
Simona Halep la WTA Doha Ce asteptari are Tabloul este greu iar schimbarea suprafetei de joc poate conta

Jucătoarea de tenis Simona Halep va participa în această săptămână la turneul WTA de la Doha, acolo unde este principala favorită. Fostul lider WTA a ajuns în noaptea de luni spre marți în capitala Qatarului, a susținut o conferință de presă și apoi a participat Kids Day.

”Va fi greu pentru că se schimbă suprafața. Nu e ușor să joci în aer liber după ce ai evoluat în sală, dar sunt încrezătoare. Mă așteaptă meciuri grele, fiecare meci va fi greu aici. Taboul este greu, dar sper să fiu ok mâine și să câștig. Dacă voi juca împotriva Carolinei Garcia nu o să mă gândesc la ce va fi în Fed Cup. Mă voi concentra strict pe acest turneu”, a declarat Simona Halep la Digi Sport.

Simona Halep a primit un buchet de flori la sosirea pe aeroportul din Doha
Simona Halep a primit un buchet de flori la sosirea pe aeroportul din Doha

Simona Halep va juca la WTA Doha: ”Am mai multă experiență”

”Am mai multă experiență acum, mai multe meciuri jucate, simt lucrurile altfel. Cred că toate astea mă ajută să fiu o persoană mai bună, o jucătoare mai bună când intru pe teren”, a spus Simona Halep în conferința de presă de dinaimntea începerii turneului WTA de la Doha. Ea a vorbit și despre colaborarea cu antrenorul belgian Thierry van Cleemput: ”A fost o revedere bună cu antrenorul meu, ne-am văzut astăzi la micul dejun. Colaborarea este bună și aștept să încep turneul de la Doha”.

Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014. Românca a fost direct acceptată în turul doi la competiția din capitala Qatarului și va juca împotriva învingătoarei partidei dintre Caroline Garcia și Lesia Țurenko. Halep a fost cea mai bună jucătoare a weekendului în Fed Cup, după ce a adus două puncte în victoria României cu scorul de 3-2 în fața deținătoarei trofeului Cehia.

Tags: