Simona Halep

Simona Halep, lângă Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Donald Trump! Cum arată figura de ceară a campioanei de la Wimbledon! Foto

11.08.2019 | 21:49
Simona Halep langa Lionel Messi Cristiano Ronaldo sau Donald Trump Cum arata figura de ceara a campioanei de la Wimbledon Foto

Simona Halep poate fi văzută lângă Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Donald Trump la Expoziţia Figurilor de Ceară 2019 de la Constanţa. Campioana de la Wimbledon are o statuie la ediţia din acest an, însă aceasta nu seamănă mai deloc cu jucătoarea de tenis de 27 de ani.

Figura de ceară a Simonei Halep e încadrată de Ilie Năstase şi Ion Ţiriac

Organizatorii Expoziţiei Figurilor de Ceară 2019 de la Constanţa au decis să-i facă o statuie Simonei Halep, însă vizitatorii sunt nemulţumiţi de felul în care arată “sora geamănă” a campioanei de la Wimbledon. Jucătoarea de tenis pare îmbătrânită cu 20 de ani, iar trăsăturile feţei sunt departe de realitate, aşa că dacă nu ar exista o etichetă cu numele ei, mulţi dintre vizitatori ar avea probleme să o recunoască. În plus, figura de ceară a Simonei Halep poartă un echipament Adidas, fostul sponsor tehnic al sportivei.

Statuia Simonei Halep a fost amplasată între Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. De această dată, cei care au creat figurile de ceară nu au dat greş şi acestea seamănă în mare măsură cu orginalul. La Expoziţia de la Constanţa mai pot fi văzute personalităţi precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Al Pacino, Robert de Niro, Beyonce , Mick Jagger, Adele, Jim Carrey, Regele Mihai, Vladimir Putin sau Donald Trump. Evenimentul are loc în perioada 31 iulie – 1 septembrie.

Simona Halep are o figură de ceară la Constanţa
Simona Halep are o figură de ceară la Constanţa

Simona Halep se pregăteşte de Cincinnati Open

Simona Halep a participat la Rogers Cup, unde a fost nevoită să se retragă în sferturile de finală. Românca ar urma să meargă la turneul Cincinnati Open, însă a anunţat că va vizita un doctor pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Simona Halep are o figură de ceară la Constanţa
Simona Halep are o figură de ceară la Constanţa

“Se pare că voi juca miercuri, am timp să mă recuperez, voi merge la doctor mâine, când ajung acolo. Voi face investigații, dar și un tratament destul de bun și de puternic, pentru picior. Vom vedea, nu știu ce să vă spun acum”, spunea Simona Halep după ce s-a retras în meciul cu Jennifer Brady.

Tags: