Declaraţia care pune presiune pe Simona: “Halep poate câştiga aici primul Grand Slam”

Daniel Vlad   
în Simona Halep
23/01/2018, 18:05
Declaraţia care pune presiune pe Simona: “Halep poate câştiga aici primul Grand Slam”

Simona Halep se află în faţa unui meci foarte important împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, iar fostul mare tenisman Mats Wilander consideră că liderul WTA se poate califica în semifinale, ba chiar să şi câştige acum primul Grand Slam din carieră. Acesta consideră că antrenorul ei Darren Cahil este un om foarte important în viaţa sportivă a marei noastre campioane.

Meciul cu Davis a trezit-o pe Simona! În acest meci (nr. cu Naomi Osaka) a fost mult mai agresiva! A fost tactica perfectă, doar aşa poţi să o învingi pe Osaka. Simona şi-a spus că a fost aproape de eliminare şi practic a fost o nouă jucătoare, cu o atitudine complet diferită.A ajutat-o şi Darren Cahill, care i-a spus, după meciul cu Davis, că trebuie să fie mult mai atentă şi mult mai implicată. Acum, eu cred că poate câştiga acest turneu“, a spus Wilander la Eurosport.

Halep conduce în meciurile directe!

Simona Halep conduce clar în duelurile directe cu Karolina Pliskova. Liderul WTA a câştigat 5 din cele 6 meciuri oficiale disputate contra adversarei din sferturile de finală de la Australian Open. Unica victorie a cehoaicei venit în meciul dintre România şi Cehia din Cupa Davis, dar de ulterior sportiva noastră s-a impus

Simona Halep – Karolina Pliskova este cel mai interesat duel din sferturile de finală ale competiţiei de la Melbourne. Pe lângă miza unei semifinale, cele două vizează şi locul unu mondial: campioana noastră vrea să îşi păstreze fotoliul de lider, în timp ce sportiva din Cehia speră să îşi recupereze să revină din nou în fruntea ierarhiei.

Închide ×