Sporturi

Simona Halep, lăudată de Navratilova şi Evert! “Lovitura ei e ucigătoare!”

28.12.2018 | 21:00
Simona Halep a fost lăudată de Martina Navratilova şi Chris Evert

Simona Halep a fost lăudată de Martina Navratilova şi Chris Evert. Liderul mondial din WTA a fost subiectul principal de discuţie dintre fostele glorii ale tenisului mondial feminin, Martina Navratilova şi Chris Evert. Cele două mari foste tenismene au fost provocate de către WTA să vorbească despre actualele forţe prezente în circuitul mondial feminin, iar Simona Halep a fost una dintre protagonistele discuţiei.

În timpul discuţiei, a apărut şi alegerea celei mai bune lovituri de backhand din lume. Dacă în rest au mai discutat, s-au mai codit şi nu au căzut de acord de fiecare dată, de această dată, Martina Navratilova şi Chris Evert au decis fără să pună la îndoială vreo secundă că lovitura Simonei Halep este cea mai bună, oferind cele mai evidente rezultate pe terenul de tenis.

Liderul mondial din WTA are o lovitură prin intermediul căreia obţine foarte multe puncte

“Kvitova are o lovitură puternică, dar de data asta merg pe constanță. Trebuie să o aleg pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare a lumii. Backhand-ul ei în lung de linie este ucigător”, a declarat Navratilova. Chris Evert a aprobat-o imediat pe Martina: “Trebuie să fiu de acord cu tine. Întotdeauna mi-a plăcut aceasta lovitură a ei. Obține multe puncte datorită ei. Lovește atât de natural, cu un balans splendid”.

Simona Halep a petrecut Crăciunul în familie alături de cei dragi, la Constanţa. Va proceda la fel şi de Anul Nou, iar mai apoi va pune la punct ultimele detalii înainte de a face deplasarea la turneul din Sydney, Australia, competiţie care se va desfăşura în perioada 7-12 ianuarie 2019. Anul trecut, Simona a decis să înceapă la Shenzhen. Ea a anunţat deja echipa pe care o va avea alături în startul noului sezon competiţional, în condiţiile în care tehnicianul australian, Darren Cahill, nu mai este din noiembrie antrenorul româncei din fruntea clasamentului mondial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri