SIMONA HALEP. Lăudată de o legendă: “Djokovic feminin”

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
21/01/2015, 17:22
SIMONA HALEP. Lăudată de o legendă: “Djokovic feminin”

SIMONA HALEP. Românca a reuşit să se califice în turul 3 la Australian Open fără prea mari emoţii după ce a învins-o în două seturi pe australianca Jarmila Gajdosova, 6-2, 6-2. Jocul Simonei a fost unul entuziasmant, adversara neavînd nici o şansă în acest meci. 

SIMONA HALEP. Legendarul suedez, Mats Wilander, cîştigător a 7 turnee de Grand Slam, actualmente expert Eurosport, a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei: “”După modul în care se deplasează în teren, după jocul solid etalat, Simona Halep mi-a amintit de Djokovic, pot spune că este un Novak Djokovic feminin. Despre Simona nu se vorbeşte ca despre o viitoare cîştigătoare aici, la Melbourne, pur şi simplu pentru că nu are niciun succes într-un turneu de Grand Slam. Dar, din felul în care a jucat până acum, de la meci la meci mai stăpână pe mijloacele ei, are şansele ei, importante”, a declarat Mats Wilander

SIMONA HALEP. O va întîlni în turul 3 la Australian Open pe americanca Bethanie Mattek-Sands, care a reuşit să cîştige în urmă cu doi ani turneul de dublu mixt de la Australian Open alături de Horia Tecău.

 

Închide ×