Sport

Simona Halep, lăudată de un fost lider ATP înainte de US Open: „Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei”

Simona Halep, locul 7 în clasamentul WTA, este văzută de fostul mare tenismen Andy Roddick drept una dintre principalele favorite la câștigarea turneului de la US Open.
22.08.2022 | 18:45
Simona Halep laudata de un fost lider ATP inainte de US Open Este una dintre cele mai bune jucatoare din generatia ei
Simona Halep se află pe locul 7 în clasamentul WTA înainte de US Open. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep se află într-un vârf de formă în acest moment, iar românca visează la un parcurs cât mai bun la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Andy Roddick, surprins de Simona Halep: „Nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an”

Andy Roddick a reușit să câștige singurul turneu de Grand Slam din carieră la US Open, în anul 2003, și a mai jucat alte trei finale la Wimbledon (2004, 2005, 2009). Americanul e sigur că Simona Halep va avea un parcurs bun la US Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep pierde extrem de greu în acest sezon, iar Roddick a fost surprins de numărul mare de victorii al Simonei: „Sincer, nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an”, a spus americanul pentru Tennis Channel.

Cu toate acestea, Roddick ar fi vrut ca Simona să cucerească mai multe trofee: „Știam că a jucat destul de mult, dar nu o văzusem să câștige un turneu. Dar la Toronto am văzut că nu puteai să treci de ea”.

ADVERTISEMENT

Andy Roddick, impresionat de reziliența Simonei Halep: „Am văzut-o cum a putut să reziste”

Andy Roddick a analizat atuurile Simonei Halep și îi place stilul de joc al româncei: „Am văzut-o cum a putut să reziste. Știe să rezolve problemele și am văzut-o mai ofensivă, mai agresivă”.

Fostul număr unu mondial se bucură că Simona a reușit să revină în elita tenisului mondial: „Nu și-a lăsat adversarele să joace, să fie agresive. Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei și sunt fericit să o văd înapoi în clubul campioanelor”.

ADVERTISEMENT

Turneul de Grand Slam de la US Open se va disputa în perioada 29 august – 11 septembrie, iar Simona Halep a făcut deja primele antrenamente pe arena centrală.

Simona Halep ar putea câștiga o avere dacă se impune la US Open

Simona Halep ar putea pleca acasă cu 2.500.000 de dolari dacă va reuși să câștige turneul de la US Open.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României trage tare să fie 100% fizic după accidentarea ușoară pe care a suferit-o la Cincinnatti, de unde a decis să se retragă încă din turul al doilea.

ADVERTISEMENT
Tags: