Simona Halep

Simona Halep, lăudată după calificarea dramatică în turul 3: ”A supraviețuit testului”

10.02.2021 | 16:03
Simona Halep laudata dupa calificarea dramatica in turul 3 A supravietuit testului
ADVERTISEMENT

Simona Halep are Australia la picioare după meciul cu Ajla Tomljanovic. Românca a fost lăudată pentru modul în care a întors rezultatul din decisiv.

Simona Halep și Ajla Tomljanovic s-au înfruntat pentru a cincea oară în carieră. De această dată în turul 2 al turneu de Grand Slam de la Melbourne. Trei din precedentele întâlniri au avut nevoie de set decisiv.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată Simona Halep a câștigat în fața jucătoarei originară din Croația.

”Încântătoarea bătălie”, au titrat australienii

Întâlnirile dintre Simona Halep, a doua jucătoare a în topul mondial și Ajla Tomljanovic, numărul 72 în clasamentul WTA, au fost întotdeauna spectaculoase.

Tomljanovic a fost în avantaj în setul decisiv, dar experiența româncei a triumfat în fața exuberanței reprezentantei țării gazdă.

ADVERTISEMENT

”Halep a supraviețuit testului arzător la care a fost supusă de Ajla Tomljanovic. Încântătoarea bătălie a durat două ore și 34 de minute. A început pe lumină și s-a încheiat la lumina reflectoarelor. Românca a părut în pericol în setul decisiv când era condusă cu 5-2, dar a rezolvat cu calm ecuația calificării”, au scris australienii la capătul unei noi întâlniri epopeice pentru Simona Halep.

Adversar în premieră pentru Simona, în turul 3

După ce a trecut de Lizette Cabrera și Ajla Tomljanovic, ambele din Asutralia, Simona Halep va întâlni o sportivă din Rusia în turul 3 de la AO.

ADVERTISEMENT

Veronika Kudermetova are 23 de ani și este a 32-a jucătoare în clasamentul mondial. Aceasta va fi prima întâlnire între cele două sportive. Kudermetova a trecut în turul 2 de o altă jucătoare din Rusia, Varvara Graceva, pe care a învins-o cu 5-7, 6-2, 6-2.

Pentru calificarea în turul 3, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 165.228 de dolari din partea organizatorilor.

ADVERTISEMENT