Halep, lăudată în SUA! Cum a reuşit să schimbe relaţia cu Darren Cahill

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
01/02/2018, 15:14
Halep, lăudată în SUA! Cum a reuşit să schimbe relaţia cu Darren Cahill

Jurnaliştii de la ESPN remarcă schimbarea de atitudine de care Simona Halep a dat dovadă pe întreg parcursul turneului de la Melbourne, inclusiv în finala pierdută în faţa Carolinei Wozniacki.

“În multe privinţe, înfrângerea Simonei din finala de la Australian Open are multe lucruri bune. Atitudinea avută de Halep după înfrângere a arătat cât de mult s-a schimbat în ultimul an. Întotdeauna o luptătoare pe teren, Halep a muncit din greu şi la atitudine. A eliminat orice negativitate din joc şi a înlăturat frustrarea şi nervii din joc.

În urmă cu un an, Darren Cahill aproape că a vrut să se despartă de Simona ca urmare a comportamentului ei. Acum, Halep e pozitivă în tot ceea ce face pe teren şi agresivitatea din joc pune permanent presiune pe adversarele ei”, notează ESPN.

Episodul la care fac referire jurnaliştii americani a avut loc în martie 2017, la Miami, atunci când Simona Halep i-a reproşat lui Darren Cahill atitudinea pe care o are în timpul punctelor şi la greşelile ei. Cei doi au fost la un pas să renunţe la colaborare după acel episod. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.