Sporturi

Simona Halep, lăudată la Miami de Darren Cahill! “Este una dintre cele mai mari calități ale ei!”

24.03.2019 | 12:05
Simona Halep laudata la Miami de Darren Cahill Este una dintre cele mai mari calitati ale ei

Simona Halep a fost lăudată la Miami de Darren Cahill! Simona Halep, locul trei WTA, se află în această săptămână la turneul de la Miami, acolo unde va evolua împotriva Polonei Hercog pentru un loc în optimile de finală ale competiţiei din Florida, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Florida se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Darren Cahill şi-a comparat fosta elevă cu Venus Williams la Miami Open 2019

Chiar dacă Naomi Osaka nu se află nici pe departe la nivelul arătat la Australian Open, nipona este lăudată pentru comportamentul afişat la finalul meciurilor, fie ele şi pierdute. Naomi a fost eliminată în turul al treilea la turneul de la Miami de Su-Wei Hsieh. Totuşi, Chris Evert, fosta mare jucătoare de tenis, i-a luat apărarea japonezei şi a vorbit la superlativ despre atitudinea niponei, chiar dacă aceasta pierduse.

“O mare calitate despre Naomi Osaka. Când pierde, dă ușor din cap, zâmbește și te privește în ochi. Câți fac asta?”, a scris Chris Evert pe Twitter. Darren Cahill nu s-a putut abţine şi a intrat în discuţie, dând-o exemplu pe fosta lui elevă, Simona Halep. “Bine spus. Este, de asemenea, una dintre cele mai mari calități ale Simonei. Nicio diferență în strângerea de mână atunci când câștigă și când pierde. Întotdeauna respectuos. Venus, de asemenea, la fel”, a comentat Darren Cahill.

Simona Halep şi Darren Cahill, pe vremea când colaborau

Simona Halep – Polona Hercog, în turul trei la Miami Open 2019

Simona Halep se va duela în turul al treilea de la Miami cu slovena Polona Hercog, locul 93 WTA. Partida dintre cele două jucătoare va avea loc în această seară, nu înainte de ora 20.00, ora României. “Știu că Hercog are o lovitură puternică de forehand și servește bine. Va trebui să-mi ajustez poziția din teren și vom vedea ce va fi. Sunt încrezătoare”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.