Sporturi

Simona Halep, lăudată pe site-ul WTA! “Cel mai bun sezon din carieră”

13.08.2018 | 21:07
Simona Halep, lăudată pe site-ul WTA

Simona Halep, lăudată pe site-ul WTA. Jucătoarea de tenis a câştigat turneul de la Montreal, al treilea trofeu al sezonului, iar oficialii circuitului feminin au lăudat-o pe numărul 1 mondial. Aceştia au scris că sportiva de 26 de ani este la cel mai bun sezon din carieră, după ce a mai triumfat în acest an la Shenzen şi Roland Garros.

“Simona Halep e la cel mai bun sezon din cariera sa, încununat cu succesul de la Roland Garros, acolo unde a învins patru jucătoare de TOP 20 în drumul spre cucerirea trofeului. Românca a început stagiunea cu un titlu atât la simplu, cât şi la dublu, la Shenzen. De atunci şi până la succesul de ieri de la Montreal, al treilea din carieră, Halep a mai ajuns în două finale de turnee mari, la Australian Open şi Roma”, au scris cei de la wtatennis.com.

Simona Halep, lăudată pe site-ul WTA

Simona Halep, lăudată pe site-ul WTA. După ce a triumfat la Montreal, românca este determinată să câştige încă un trofeu important şi a anunţat că abia aşteaptă să ajungă în Singapore, unde va participa la Turneul Campioanelor“E aşa o onoare să fiu din nou prezentă la Singapore. Iubesc să merg acolo, am atâtea amintiri frumoase. Abia aştept să ajung la acel turneu şi să încerc să joc cel mai bun tenis al meu, în faţa unui public minunat”, a declarat Simona Halep.

După victoria din meciul contrei Carolinei Garcia, din sferturile de finală turneului de la Montreal, Simona Halep a devenit prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor de la Singapore. Va fi pentru al cincilea an la rând când sportiva de 26 de ani obţine calificarea la turneul care reuneşte cele mai bune opt jucătoare de tenis ca punctaj din anul curent. Turneul Campioanelor din 2018 e programat în săptămâna 22-28 octombrie. La ediţia de anul trecut, Simona Halep a fost eliminată din faza grupelor, fiind învinsă de Elina Svitolina (Ucraina) şi Caroline Wozniacki (Danemarca). Singura victorie a obţinut-o în faţa Carolinei Garcia, pe care a învins-o, în două seturi, scor 6-4, 6-2. În 2018, Simona Halep a câştigat două turnee, la Shenzhen şi la Roland Garros.

Simona Halep a criticat WTA în timpul turneului de la Montreal

Simona Halep a fost deranjată de faptul că a jucat prea multe meciuri într-un timp scurt la turneul Rogers Cup şi a vorbit despre această situaţie înainte de semifinala cu Ashleigh Barty. Dacă vă uitați la program, cred că sunt jucătoarea cu cel mai prost program într-o săptămână. Asta se întâmplă la aproape fiecare turneu. Cred că cei de la WTA sunt puțin supărați pe mine. Mereu sunt pusă foarte târziu în program. Sunt foarte supărată din cauza asta. Dacă verificați programul acestui turneu, și al altora, veți vedea ce e corect și ce nu e corect. Adversara mea are deja 6 ore de când e la hotel și se odihnește. Eu tocmai am terminat meciul și acum sunt la conferință. Voi ajunge din nou foarte târziu la hotel”, a susţinut jucătoarea de tenis de 26 de ani.

Simona Halep, lăudată pe site-ul WTA
Simona Halep, lăudată pe site-ul WTA
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri