Simona Halep

Simona Halep, lăudată pe site-urile de specialitate după debutul la Australian Open 2020: ”Supraviețuiește în fața periculoasei Brady”

21.01.2020 | 12:42
Simona Halep, lăudată pe site-urile de specialitate după debutul la Australian Open 2020: ”Supraviețuiește în fața periculoasei Brady”
Simona Halep a fost lăudată pe site-urile de specialitate după debutul victorios de la Australian Open 2020
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost lăudată pe site-urile de specialitate după debutul victorios de la Australian Open 2020.

Simona Halep, lăudată pe site-urile de specialitate după debutul la Australian Open 2020: ”A fost nevoită să scoată la lumină toate armele sale”

WTA și-a intitulat materialul ”Simona Halep supraviețuiește în fața periculoasei Jennifer Brady” și o laudă pe campioana noastră pentru debutul de la Australian Open 2020.

”Campioana de la Wimbledon a fost nevoită să salveze trei mingi de set pentru a câștiga în două manșe întâlnirea cu Brady. Halep a fost nevoită să scoată la lumină toate armele sale pentru a-și asigura calificarea”, au fost laudele WTA pentru Simona Halep după debutul la Australian Open 2010.

ADVERTISEMENT

”Halep a gâfâit în primele ghem-uri”

”Halep a gâfâit în primele ghem-uri, dar tenacitatea ei, mai ales când e condusă, a fost cheia revenirii în joc. A început să varieze jocul, a lungit punctele și astfel a reușit să se impună în tie-break”, a mai scris WTA.

”Setul al doilea a fost la discreția româncei, care și-a ridicat la maxim nivelul, în timp ce Brady a coborât constant”, se mai scrie în material.

ADVERTISEMENT

”Simona se poticnește, dar trece de Brady”

Site-ul oficial al Australian Open a titrat ”Simona se poticnește, dar trece de Brady”. ”Jucând doar al treilea meci de simplu din acest an, Halep a fost nevoită să muncească din greu pentru a obține prima sa victorie de Grand Slam de la revenirea lui Cahill”, au mai scris australienii.

Simona Halep a învins-o pe Jennifer Brady, scor 7-6 (5), 6-1, în primul tur al Australian Open 2020 și va juca în runda următoare cu învingătoarea meciului dintre Misaki Doi și Harriet Dart.

ADVERTISEMENT

Halep, lovitură financiară

Imediat după victoria din runda inaugurală, Simona Halep a declarat că își dorește să joace finala la Australian Open 2020, chiar dacă resimte dureri după căzătura din primul set al întâlnirii cu Brady.

Campioana noastră a reuşit să câştige o sumă impresionantă pentru calificarea în turul doi, nu mai puţin de 88.000 de dolari. Dacă vor urma victorii în tururile următoare, sumele vor creşte exponenţial. Astfel, prezenţele în turul 3 şi optimi vor fi premiate cu 124.000 de dolari, respectiv 207.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri