Sporturi

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-4, 6-1. Două victorii în șase ore și calificare în semifinale pentru româncă

18.08.2018 | 02:39
Simona Halep  Lesia Tsurenko 64 61 Doua victorii in sase ore si calificare in semifinale pentru romanca
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 02:40 / Simona Halep obţine calificarea în semifinale după 6-4, 6-1 cu Lesia Tsurenko. O va înfrunta pe învingătoarea dintre Madison Keys şi Aryna Sabalenka, duel care a început de câteva minute.


6-4, 6-1. Simona închide setul la unu în cele din urmă. Calificare în semifinale.

6-4, 5-0. Opt game-uri consecutive pentru Halep.

6-4, 3-0. Simona Halep ajunge la opt game-uri la rând.

6-4. Simona, cini game-uri la rând! Ia primul set.

3-4. Simona își recuperează break-ul.

1-4. Tsurenko domină startul de meci.

1-2. Simona Halep, rebreak rapid.

Start meci!

Simona Halep – Lesia Tsurenko, sferturi la Cincinnati, se vede live stream pe Digi Sport. Transmisiunea online va începe în jur de ora 01:00. Rămâne, însă, de văzut dacă ploaia nu va provoca din nou probleme pentru organizatori, așa cum s-a întâmplat în zilele precedente. La doar câteva ore după ce a obținut accederea în sferturile de finală, după victoria cu Ashleigh Barty, în minimum de seturi, Simona Halep este nevoită să intre din nou pe teren.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 1:00 a României, 18:00 în Ohio, statul în care se dispută turneul, se va da startul partidei dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko, transmisă live de Digi Sport 2. În cazul în care va obține calificarea în penultimul act, liderul mondial ar ajunge la opt partide consecutive câștigate pe hard, după parcursul excelent reușit și la Montreal. Adversara din semifinale ar urma să fie câștigătoarea dintre Madison Keys și Aryna Sabalenka, partidă programată tot în această noapte.

Simona Halep - Lesia Tsurenko Live Stream online pe Digi Sport. Al doilea meci în doar câteva ore pentru Halep
Simona Halep s-a descurcat excelent cu Ashleigh Barty şi porneşte ca mare favorită şi cu Lesia Tsurenko

Simona Halep – Lesia Tsurenko Live Video pe Digi Sport 2

Simona Halep – Lesia Tsurenko, partidă pentru accederea în semifinale la Cincinnati 2018, va fi transmisă live de Digi Sport, singura televiziune care are drepturile TV pentru întrecerile organizate de WTA. În jurul orei 01:00, în funcție și de cum se va termina partida premergătoare, cea dintre Pablo Carreno Busta și Marin Cilic, Digi Sport 2 va intra în direct cu încălzirea celor două jucătoare. Meciul va începe aproximativ 10 minute mai târziu. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Simona Halep – Lesia Tsurenko, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

ADVERTISEMENT

Live Stream Simona Halep – Lesia Tsurenko. Un alt mod de a vedea meciul Online

În caz că tot nu reușești să vezi live online Simona Halep – Lesia Tsurenko, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este pe FANATIK.RO care oferă cele mai importante faze ale partidei prin intermediul clipurilor oferite de WTA. Vor fi imagini inclusiv de la ieşirea jucătoarelor la încălzire, dar şi de la punctele importante realizate atât de Lesia Tsurenko, dar mai ales de Simona Halep.

Simona Halep – Lesia Tsurenko. Ce probleme are liderul mondial

Condiţia fizică a Simonei Halep va fi din nou pusă serios la încercare. A terminat în jurul orei 20:00 a României partida cu Ashleigh Barty, din turul trei al competiţiei de la Cincinnati, iar în mai puţin de cinci ore va fi nevoită să revină la joc. În schimb, este obligată şi să schimbe arena, deoarece organizatorii nu au mai programat-o pe central, ci au trimis-o pe terenul 3. Va fi important ca Simona să îşi găsească reperele în startul de joc.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Lesia Tsurenko, sferturi WTA Cincinnati – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri o dau pe Simona Halep ca mare favorită pentru confruntarea cu Lesia Tsurenko, locul 44 WTA. Deşi jucătoarea din Ucraina este mai odihnită, în condiţiile în care nu a fost nevoită să joace vineri, bookmakerii au acordat o cotă de 1,24 pentru o victorie a liderului mondial. O victorie în minimum de seturi a Simonei a primit o cotă de 1,68. În schimb, pentru cei care vor decide să meargă pe Tsurenko, se acordă o cotă de de 4,25.