Sport

Simona Halep, liant între Toni Iuruc și familia ei. Noua afacere deschisă la malul mării

Simona Halep veghează în continuare la prosperitatea familiei sale, iar soțul ei, Toni Iuruc, tocmai și-a deschis un nou business alături de fratele Nicolae Halep.
12.04.2022 | 14:30
Simona Halep liant intre Toni Iuruc si familia ei Noua afacere deschisa la malul marii
Toni Iuruc și Nicolae Halep și-au deschis o firmă pe 4 februarie 2022
ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat o avere din tenis și din contractele de publicitate, însă contribuie în continuare la bunăstarea familiei și se asigură că averea crește din ce în ce mai mult.

Toni Iuruc și fratele Simonei Halep au devenit parteneri de afaceri

Toni Iuruc și Nicolae Halep au decis să își deschidă o firmă împreună, care se numește Yucatan Bay, cei doi fiind membrii fondatori.

ADVERTISEMENT

Sediul social al firmei se află în orașul Constanța, unde este stabilită întreaga familie Halep, iar domeniul principal de activitate e „restaurante” și alte activități din HoReCa.

Această mutare și schimbare de politică de business este destul de surprinzătoare pentru ambii oameni de afaceri, care s-au axat până acum puternic pe investiții în imobiliare.

ADVERTISEMENT

Când a fost înființată firma lui Toni Iuruc și Nicolae Halep

Conform ziuaconstanța.ro, cererea a fost depusă pe data de 4 februarie: „Potrivit Monitorului Oficial, în baza cererii nr. 16738 din data de 4 februarie 2022 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerțului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările și completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea Yucatan Bay SRL. Fondatori și administratori sunt Apostol – Gabriel Iuruc și Nicolae Halep”.

De altfel, Simona Halep, Toni Iuruc și Nicolae Halep au fost surprinși la o terasă din nordul Bucureștiului, iar cei trei păreau foarte prinși în discuție, iar afacerile ar putea fi cu siguranță unul dintre subiectele abordate.

ADVERTISEMENT

Parteneriatul dintre Toni Iuruc și Nicolae Halep nu este însă întâmplător, mai ales că fratele Simonei e și managerul jucătoarei.

Ce spunea Simona Halep despre relația cu fratele ei, Nicolae: „M-a sprijinit cel mai mult”

Simona Halep îi este veșnic recunoscătoare fratelui ei, fiind cel care a susținut-o cel mai puternic de-a lungul timpului dintre membrii familiei:

ADVERTISEMENT

„Familia mea m-a susținut încă din ziua în care am început să joc tenis! Faptul că i-am avut lângă mine a contat enorm atât la victorii, cât și după înfrângeri.

Le mulțumesc tare mult pentru susținere, în special fratelui meu! El este o persoană specială în viața mea, pentru că m-a sprijinit cel mai mult!”, declara în trecut sportiva pentru WTA.

ADVERTISEMENT
Tags: