Simona Halep

Premoniţia Serenei de acum 3 ani! Ce i-a spus Simonei că va face

În urmă cu trei ani de zile, Simona Halep era aşteptată de fani cu flori la aeroport. Venea după finala de la Turneul Campioanelor, din Singapore, pierdute în faţa Serenei Williams, pe care...
10.10.2017 | 08:54
Premonitia Serenei de acum 3 ani Ce ia spus Simonei ca va face
ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani de zile, Simona Halep era aşteptată de fani cu flori la aeroport. Venea după finala de la Turneul Campioanelor, din Singapore, pierdute în faţa Serenei Williams, pe care reuşise să o bată pentru prima dată în faza grupelor acestei competiţii. La sosirea în ţară, sportiva noastră relata discuţia pe care a avut cu Serena după meci, care i-a tranmis să facă o fotografie cu ea, viitorul număr 1 WTA. Între timp, la trei ani distanţă, Simona Halep a fost din nou aşteptată cu bucurie la aeroport, după ce a urcat în fruntea ierarhiei WTA.

“Mi-a spus pe podium că vrea să facă o poză cu viitorul nr. 1 mondial şi că mama ei face poza. Mi s-a părut o glumă foarte frumoasă. Probabil se va întâmpla într-o zi, o să muncesc să ajung acolo, dar clasamentul nu e foarte important pentru mine, ci să câştig multe meciuri şi multe titluri”, declara, în octombrie 2014, Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, lider mondial! Felicitată de Serena

Sportiva noastră a ţinut să le mulţumească celor care i-au tranmis mesaje de felicitare pentru performanţa pe care a reuşit-o, aceea de a fi prima româncă ce ocupă primul loc în lume în tenisul feminin, şi a relatat mesajul cel mai special primit de ea, de la Serena Williams:

“Am primit mesaj de la Serena Williams. Mi-a scris pe Instagram. A fost un mesaj deosebit. Nu mă aşteptam. M-a bucurat enorm mesajul ei. Mi-a scris mesaj privat. A fost cel mai important mesaj pe care l-am primit. M-am bucurat enorm. Mi-a scris cuvinte frumoase. Eu nu am avut curajul să o felicit atunci când a născut, dar am făcut-o acum. Pot să spun că nu este doar cea mai bună jucătoare din lume, este şi un om deosebit”, a zis românca.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, lider mondial după ce a s-a impus în faţa Jelenei Ostapenko în două seturi, 6-2, 6-2, în semifinalele turneului de la Beijing. Românca a detronat-o din fruntea topului pe Garbine Muguruza.