Carousel hot news

PLISKOVA se teme de Halep: “Va fi greu să rămân LIDER în faţa ei!”

Karolina Pliskova este lider în clasamentul WTA după Wimbledon când a devansat-o pe Angelique Kerber. Simona Halep a fost la o victorie distanţă de locul de lider, însă Johanna Konta a...
13.08.2017 | 00:04
PLISKOVA se teme de Halep:

Karolina Pliskova este lider în clasamentul WTA după Wimbledon când a devansat-o pe Angelique Kerber. Simona Halep a fost la o victorie distanţă de locul de lider, însă Johanna Konta a învins-o dramatic în trei seturi în sferturile de finală de la Wimbledon. 

Simona Halep lider mondial. Cehoaica a dat un interviu pentru site-ul WTA şi a declarat că îi va fi greu să rămână în faţa Simonei Halep în clasament: “Mai sunt câteva turnee înainte de finalul anului şi Simona Halep este aproape de mine. Obiectivul meu este să fiu lider cât de mult se poate, sper la câteva săptămâni de acum încolo. Va fi greu să rămân lider în faţa ei.”

Simona Halep lider mondial. Îşi apără punctele la Rogers Cup 

Pliskova a povestit şi cum a primit vestea că va fi noul lider mondial: “Eram în vacanţă şi puţin dezamăgită că am pierdut, apoi am aflat că şi Simona Halep a pierdut. A fost puţin ciudat să nu fiu pe teren şi să sărbătoresc cu o victorie faptul că voi fi lider mondial. Ar fi fost mult mai bine, dar tot e bine că sunt acolo”, a declarat Pliskova.

Simona Halep lider mondial. Karolina Pliskova şi Simona Halep au început cu victorie turneul de la Toronto. Campioana noastră a învins-o fără emoţii pe Magdalena Rybarikova, 6-3, 6-4. Simona Halep va juca în turul 3 la Rogers Cup cu Barbora Strycova, de la ora 21:00. Halep este deţinătoarea trofeului la Rogers Cup.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri