Simona Halep

Video. Halep a revenit acasă! Mesaj de la Serena: “Cel mai frumos”

Simona Halep a fost foarte emoţionată la sosirea în ţară, acolo unde i-a fost organizată o primire deosebită, după ce a devenit numărul 1 mondial în tenisul feminin.
09.10.2017 | 12:30
Video Halep a revenit acasa Mesaj de la Serena Cel mai frumos
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost foarte emoţionată la sosirea în ţară, acolo unde i-a fost organizată o primire deosebită, după ce a devenit numărul 1 mondial:

“WOW, ce primire! Este o onoare să fiu astăzi aici, în faţa dvs. Mi-aţi făcut ziua mai frumoasă. Vă mulţumesc, sunt emoţionată. Visul meu a devenit realitate şi mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români, că o româncă a fost numărul 1 mondial în tenisul feminin. Mă bucur că eu sunt acea persoană. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care lucreză cu mine de 22 de ani, antrenorilor, oamenilor care m-au susţinut şi familiei mele care a crezut că pot ajunge lider. Teo, care are grijă de mine, echipei kinetic, care are grijă să nu mă accidentez, Andrei care este alături de mine, încă mai am manşeta lui de la Roland Garros din 2008, i-am cerut-o atunci, a fost idolul meu. Lui Darren, care chiar dacă nu înţeege, o să-şi traducă, pentru că a crezut din prima clipă de când am început să lucrăm. Şi unei persoane care mă s prijină, îi mulţumesc domnului Ţiriac, doamnei Ruzici, care e mai mult decât un manager. Mă bucur că sunt acasă, alături de dumneavoastră, în această zi care va rămâne în istorie. 

ADVERTISEMENT

Am primit sute de mesaje şi vreau să le mulţumesc tuturor. După ce am câştigat meciul cu Ostapenko şi am ţinut numărul 1 în braţe, atunci am realizat că s-a întâmplat şi că sunt chiar numărul 1 mondial. Nu a fost deloc uşor, presiune a fost mereu. Mi-am dorit enorm, nu am renunţat, am continuat să cred. Meciul de la US Open mi-a dat multă încredere şi am reuşit în Asia, unde nu am jucat mereu bine.

Hagi a fost mereu modelul meu, în viaţă şi în sport. La mulţi ani lui Gică Popescu, îi doresc multă sănătate. Fratele meu mi-a trimis poză cu clasamentul WTA. Cadoul meu vreau să fie sănătatea, să pot juca mulţi ani. Simt susţinerea tuturor, inclusiv celor care mă critică, le muţumesc şi lor. Sâmbătă, când am ţinut acel număru unu în braţe am uitat tot, am avut multe momente dificile. Îmi doresc să câştig un turneu de Grand Slam şi să rămân cât de mult posibil pe numărul 1. Mă voi odihni. Nu cred că aş putea avea vreodată presiunea de săptămâna trecută. 

ADVERTISEMENT

Am văzut că mai multe tenismene mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams. Mi-a scris pe Instagram şi chiar m-a surprins şi m-a bucurat foarte mult că s-a gândit la mine. Un mesaj personal de la Serena am primit, nu mă aşteptam, ştiam că este o persoană specială. Mi-a scris cuvinte frumoase. Nu am avut curajul să o felicit atuni când a născut, am făcut-o acum. Nu este doar cea mai bună jucătoare din lume, este şi un om deosebit”, a spus Simona Halep.

*******************************************************************************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Simona Halep este liderul WTA, după ce s-a impus în faţa Jelenei Ostapnko, în semifinalele turneului de la Beijing, scor 6-2, 6-4. Sportiva noastră a făcut istorie în China, iar începând de astăzi este în mod oficial ocupanta primului loc în clasamentul WTA. Simona a ajuns în ţară şi oferă primele declaraţii. VEZI VIDEO MAI JOS

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a ţinut să-i transmită un mesaj sportivei pe Facebook prin care a felicitat-o pentru performanţa pe care a realizat-o. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, lider mondial. Felicitată de preşedinte

“Felicitări, Simona Halep, pentru obţinerea primului loc în clasamentul WTA! Profesionalismul, determinarea şi dedicarea demonstrate pe terenul de tenis au făcut posibilă această extraordinară performanţă”, este mesajul pe care preşedintele României l-a postat pe Facebook.

Simona Halep va reveni în ţară în cursul aceseti zile, la prânz. Românca se va bucura alături de familia sa pentru performanţa realizată la Beijing, după care va merge la Singapore, acolo unde s-a califficat la Turneul Campioanelor, pentru a patra oară consecutiv.

ADVERTISEMENT