Simona Halep

Simona Halep, lider WTA în clasamentul pe ultimii doi ani! Le-a depășit pe Osaka și Barty

31.12.2019 | 16:04
Simona Halep lider WTA in clasamentul pe ultimii doi ani Lea depasit pe Osaka si Barty
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut un an 2019 bun, în care a câștigat turneul de la Wimbledon, dar în care spre sfârșitul sezonului a suferit mai multe accidentări ce au împiedicat-o să evolueze la capacitate maximă.

Chiar dacă a terminat anul pe locul 4 WTA, în cazul în care s-ar aduna punctele din ultimii doi ani ar ajunge pe primul loc, depășindu-le astfel pe Naomi Osaka și Ashleigh Barty.

ADVERTISEMENT

Clasamentul WTA pe ultimii doi ani, în care Simona Halep este lider

Simona Halep este un dintre cele mai bune jucătoare din lume, iar fanii ei atât din România cât și din străinătate speră ca ea să aibă în 2020 să aibă un an cel puțin la fel de bun ca 2019.

Campioana de la Wimbledon a terminat anul pe locul 4 WTA, însă pe ultimii doi ani se clasează pe prima poziție, devansându-le pe Naomi Osaka și pe Ashleigh Barty. Întreg clasamentul pe ultimii doi ani arată în felul următor:

ADVERTISEMENT
  1. Simona Halep
  2. Naomi Osaka
  3. Ashleigh Barty
  4. Elina Svitolina
  5. Karolina Pliskova
  6. Petra Kvitova
  7. Kiki Bertens
  8. Angelique Kerber
  9. Caroline Wozniacki
  10. Serena Williams

Sfatul Simonei Halep pentru noul antrenor

Simona Halep i-a dat un sfat noului ei antrenor, Artemon Apostu-Efremov, care s-a alăturat campioanei de la Wimbledon pentru sezonul 2020 și îl avertizează, mai în glumă mai în serios, să nu îi comenteze meciurile.

ADVERTISEMENT

„Nu mă împotrivesc ca Arti să comenteze la TV, l-am rugat doar să nu comenteze meciurile mele! Pregătirea de la Dubai, totul excepţional, a fost prima dată când am plecat de acasă să mă antrenez în altă parte în perioada asta.

Pe Arti îl apreciez de foarte mulţi ani. A fost cu Irina Begu mulţi ani, a făcut treabă atât de bună cu ea, am decis că este potrivit şi l-am dorit în echipă.

ADVERTISEMENT

După ce a încetat colaborarea cu Mihaela Buzărnescu şi am auzit că este liber, l-am contactat şi a fost de acord. Acum am o echipă bună, uneori este bună o schimbare când simţi nevoia”, a încheiat Simona Halep.

ADVERTISEMENT