Sporturi

Cum vezi Live Stream Online meciurile Simonei Halep la Australian Open 2019

14.01.2019 | 22:50
Live Stream Online meciurile Simonei Halep la Australian Open. Liderul mondial a dat din nou de Kaia Kanepi, jucătoarea din Estonia care a eliminat-o la US Open în primul tur. Imagine cu Simona Halep furioasă la US Open

FANATIK.RO îți oferă toate informațiile necesare asupra modului în care poți să vezi Live Stream Online meciurile Simonei Halep la Australian Open. Australian Open este primul turneu de Grand Slam din 2019 și se desfășoară la Melbourne, în perioada 14-27 ianuarie. Simona Halep se prezintă din postura liderului mondial, însă după ce a reușit să câștige anul trecut Roland Garros, primul ei Grand Slam din carieră, a urmat o perioadă mai puțin fastă, cu eliminări rapide la Wimbledon și, mai ales, la US Open.

Simona Halep debutează la Australian Open în dimineața zilei de 15 ianuarie, în ceea ce este numită sesiunea de seară la Melbourne și în cadrul căreia joacă principalii favoriți la câștigarea turneului. Adversara Simonei este o jucătoare din Estonia, Kaia Kanepi, care provoacă frisoane româncei, pentru că Halep se va afla acum față în față tocmai cu învingătoarea ei din primul tur de la US Open!

Poți vedea Live Stream Online meciurile Simonei Halep intrând pe FANATIK.RO

La Australian Open Simona Halep s-a aflat ediția trecută la un pas de o mare performanță, jucând finala cu daneza Caroline Wozniacki. Daneza de origini poloneze s-a impus cu 2-1 la capătul unui meci dramatic, în care a uzat și de mijloace mai puțin sportive, oprind meciul în setul decisiv în momentul în care românca părea a se îndrepta spre trofeu.

Partida dintre Simona Halep și Kaia Kanepi va fi transmisă în exclusivitate în România pe programele Eurosport în cursul dimineții de 15 ianuarie, cel mai probabil după ora 10:00. Veți putea urmări în format LIVE VIDEO tot ce se întâmplă. în ceea ce sperăm cu toții să fie primul meci al Simonei la această ediție și istoria de la US Open să nu se repete, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Care sunt cele mai bune variante pentru a urmări jocurile pe internet

FANATIK.RO încearcă să vă ofere și alte variante de stream unde puteți vedea pe internet meciul dintre Simona Halep și Kaia Kanepi. O variantă care vă poate oferi mai multe opțiuni de stream este să intrați pe www.fromhot.com. Intrând aici, pe secțiunea tenis veți găsi foarte multe dintre meciurile de la Australian Open și mai ales cele ale favoriților, cu mai multe variante.

Live Stream Online meciurile Simonei Halep la Australian Open. Kaia Kanepi a produs o mare surpriză la US Open, eliminând din primul tur liderul mondial feminin
Live Stream Online meciurile Simonei Halep la Australian Open. Kaia Kanepi a produs o mare surpriză la US Open, eliminând din primul tur liderul mondial feminin

O altă soluție este www.livetv.sx, cu aceleași proceduri, se caută secțiunea tenis și de acolo la meciul lui Halep veți avea cel puțin cinci sau șase opțiuni de stream. Singurul impediment serios pentru aceste streamuri este că se întrerup frecvent și sunt pline de reclame, fapt care crează o evidentă îngreunare a utilizatorului pentru a putea urmări cu fluența dorită evenimentul care îl interesează.