Fotbal international

S1mona Halep, lider mondial! La ce oră e finala cu Caroline Garcia, unde o vedem şi ce spune Halep despre acest meci

UPDATE, 7 octombrie, ora 18:00 / După ce şi-a aflat adversara în finala de la Beijing, Caroline Garcia, Simona Halep a dat primele declaraţii despre meciul de duminică, ora 11:30, în direct pe...
S1mona Halep lider mondial La ce ora e finala cu Caroline Garcia unde o vedem si ce spune Halep despre acest meci

UPDATE, 7 octombrie, ora 18:00 / După ce şi-a aflat adversara în finala de la Beijing, Caroline Garcia, Simona Halep a dat primele declaraţii despre meciul de duminică, ora 11:30, în direct pe Digisport2. “Duminică la prima oră voi stabili cu echipa mea tactica pe care o voi aborda. O cunosc pe Garcia, e o oponentă puternică. Trebuie să am în minte meciurile cu Şarapova şi Ostapenko, pentru că şi Garcia joacă similar“, a declarat Halep. Cele două s-au întâlnit ultima oară anul trecut la Toronto, victoria revenindu-i Simonei. De fapt, scorul directelor este 2-0 pentru româncă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE, 7 octombrie, ora 16:45 / Simona Halep o va întâlni în finala de la Beijing pe Caroline Garcia. Jucătoarea franceză a trecut în semifinale de Petra Kvitova, cu 6-3, 7-5. Finala Halep – Garcia are loc duminică de la ora 11:30.

UPDATE, 7 octombrie, ora 12:40 / Simona Halep este noul lider mondial din tenis! Campioana noastră a învins-o fără drept de apel pe Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4, în semifinalele turneului de la Beijing. 

Este prima sportivă din România care urcă pe primul loc în ierarhia WTA! Dar, pentru Simona Halep nu s-a încheiat turneul. Urmează finala de la Beijing acolo unde se va duela cu Petra Kvitova sau Caroline Garcia. Ultimul act va avea loc duminică, de la ora 11:30.

Simona Halep mai are o singură competiţie de disputat în acest an, Turneul Campioanelor, care se va disputa la Singapore între 22 şi 28 octombrie. Campioana noastră va fi principala favorită a competiţiei care va aduna la start cele mai bune 8 jucătoare ale anului. S-au mai calificat la Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Venus Williams, Caroline Wozniacki şi Jelena Ostapenko. Mai este o singură necunoscută, Johanna Konta sau Caroline Garcia.

Bilanţul confruntărilor directe:

Simona Halep vs.

Garbine Muguruza 1-3
Karolina Pliskova 5-1
Elina Svitolina 2-2
Caroline Wozniacki 2-3
Venus Williams 1-3
Jelena Ostapenko 1-1
Johanna Konta 1-3 sau Caroline Garcia 2-0


UPDATE, 6 octombrie, ora 19:38 / Simona Halep devine lider mondial dacă o învinge sâmbătă pe Jelena Ostapenko. Elina Svitolina a pierdut meciul din sferturi împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia, 7-6, 5-7, 6-7. Svitolina trebuia să câştige turneul pentru a urca pe primul loc în lume.

Aşadar, Simona Halep este a 4-a oară în 2017 la o victorie de a deveni lider mondial. Halep a pierdut meciurile cu Ostapenko (finala de la Roland Garros), Johanna Konta (sferturi de la Wimbledon) şi Garbine Muguruza (finala de la Cincinnati), care o puteau urca pe primul loc. Sâmbătă, de la ora 09:30 împotriva Jelenei Ostapenko este a 4-a şansă de a deveni lider mondial şi ar fi o revanşă pentru eşecul din finala de la Roland Garros.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.


UPDATE, 6 octombrie, ora 16:47 / Simona Halep este în semifinale la Beijing după ce a învins-o cu 6-2, 6-1 pe Daria Kasatkina şi este la doar doi paşi de titlu, care i-ar asigura şi primul loc în lume. O victorie la Beijing i-ar aduce Simonei şi 1,1 milioane de dolari în conturi.

Dacă o va învinge pe Ostapenko, Simona Halep şi-ar asigura 556.440 de dolari. Până acum, constănţeanca a câştigat 271.490 de dolari.


UPDATE, 5 octombrie, ora 15:14 / Meciul dintre Simona Halep şi Daria Kasatkina, din sferturile turneului de la Beijing, se va disputa vineri, de la ora 07:30, ora României. Disputa se vede LIVE pe FANATIK.RO. Sorana Cîrstea joacă de la ora 09:30 împotriva Jelenei Ostapenko. 


UPDATE, 4 octombrie, 19:45 / Simona Halep o va întâlni pe Daria Kasatkina, locul 34 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Beijing. Rusoaica a trecut de Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 7-5, 6-2. Halep a fost învinsă, săptămâna trecută, cu scorul de 6-2, 6-1, de Kasatkina, în turul doi la turneul de la Wuhan. Halep conducea, cu scorul de 2-0, în întâlnirile cu jucătoarea rusă de 20 de ani. Anul acesta, în turul al treilea al French Open, românca a câştigat cu 6-0, 7-5, iar anul trecut, în turul al doilea al turneului de la Miami, cu 6-3, 7-5.

UPDATE, 4 octombrie, ora 13:10 / Simona Halep câştigă primul meci împotriva Mariei Şarapova. Campioana noastră a câştigat cu 6-2, 6-2 meciul din optimile turneului de la Beijing după o evoluţie exemplară. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, a spus că cel mai îmbucurător este stilul în care a fost obţinută victoria:

“Serviciul Simonei nu i-a permis Mariei Şarapova să facă puncte gratuite cum s-a întâmplat în meciurile precedente cu returul. Simona a servit tare pe serviciul doi, aproape ca şi pe serviciul 1. Cred că Şarapova a reuşit doar unul sau două retururi decisive.

Simona a fost foarte stabilă psihic şi a digerat foarte bine puţinele greşeli şi loviturile norocoase ale Mariei Şarapova. La începutul setului secund a fost foarte important cum se ţine Simona. Acolo a rezistat foarte bine, Simona, mai ales după ce a câştigat primul game.

Este vorba despre un stil de a câştiga. Stilul jucătoarelor care lovesc tare, decisiv, în aproape toate mingile. Îşi asumă greşelile neforţate, dar şi loviturile câştigătoare. Simona a avut probleme cu Muguruza, Ostapenko sau Pliskova, toate în acelaşi gen cu Şarapova. Ar trebui să îi dea mental foarte multă încredere această victorie. După părerea mea, locul 1 nu este atât de important. Pot să ajungă multe jucătoare pe locul 1 acum.

Este un moment de egalizare a valorilor. Ar fi minunat, o premieră în istoria tenisului feminin românesc, dar nu trebuie să îşi facă mari probleme, important este să joace în felul în care a jucat astăzi. M-ar bucura foarte mult câştigarea Turneului Campion”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi.


În următorul tur de la Beijing, optimi de finală, Simona Halep o va întâlni din nou pe bestia nera de până acum în cariera ei, în faţa căreia nu are nici o victorie din şapte partide: rusoaica Maria Şarapova. Aceasta a eliminat-o pe Halep în primul tur la US Open, la începutul lunii septembrie.


Meciul se încheie în acest moment, prin abandonul Magdalenei Rybarikova, la scorul de 6-1 şi 2-1 pentru Halep, slovaca având evidente probleme de sănătate.

Jucătoarea slovacă solicită asistenţă medicală, luându-i-se tensiunea. Rybarikova se vede că acuză o stare de rău, nereuşind să se ridice de pe scaun.

HALEP – RYBARIKOVA  2-1. Partida reintră în scenariul primului set, cu Halep la pupitru, reuşind primul break al setului secund, al treilea al meciului, faţă de nici unul Rybarikova.

HALEP – RYBARIKOVA 1-1. Halep îşi face lejer serviciul.

HALEP – RYBARIKOVA 0-1. Simona a avut 40-0 pe serviciul Magdalenei, dar aceasta a reuşit cinci puncte consecutiv şi conduce pentru prima dată în acest meci

A început al doilea set cu jucătoarea slovacă la serviciu.

HALEP – RYBARIKOVA 6-1 şi primul set este adjudecat categoric de o Simona Halep care a comis foarte puţine erori neforţate.

HALEP – RYBARIKOVA 5-1: A fost cel mai lung game al meciului, aproape 10 minute şi slovaca a reuşit să facă primul game din acest joc.

HALEP – RYBARIKOVA 5-0: Halep a făcut un prim set perfect, slovaca nereuşind să găsească mijloace de a contracara acţiunile Simonei şi comiţând multe erori

HALEP – RYBARIKOVA 4-0: Halep conduce jocul autoritar în faţa unei adversare cu care bilanţul de până acum era egal, 2-2

HALEP – RYBARIKOVA 3-0: Simona joacă bine, pândind greşeala adversarei, care până acum a venit mereu.

HALEP – RYBARIKOVA 2-0: Game lung, adjudecat de Simona, care face primul break al partidei.

HALEP – RYBARIKOVA 1-0: Game disputat, câştigat de Simona după mai multe avantaje

A început partida. Simona Halep este prima care serveşte.

UPDATE: ora 09:40 S-a încheiat partida dintre Dimitrov şi Dzumhur. În scurt timp vor intra pe teren Simona Halep şi Magdalena Rybarikova. În cursa pentru depăşirea liderului mondial Garbine Muguruza, care a ieşit deja din competiţie, au rămas Halep, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina. Halep va fi sigur locul 1 dacă va câştiga turneul sau dacă va ajunge în finală, dar nu cu una dintre cele două jucătoare amintite mai sus.

UPDATE: ora 09:20: Meciul lui Halep va începe, cel mai probabil, în jurul orei 10:00, pentru că primul meci, Dimitrov-Dzumhur a ajuns în al treilea set şi va mai dura cel puţin 20 de minute.

UPDATE 3 octombrie, ora 08:20: Se apropie momentul startului partidei dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova, partida care ar fi trebuit să se desfăşoare, în mod normal, luni la ora prânzului, dar a fost amânată pentru marţi dimineaţă din cauza ploii, care a dat peste cap tot programul turneului. Se află în plină desfăşurare primul meci de pe Lotus Court, cel dintre bulgarul Grigor Dimitrov şi bosniacul Damir Dzumhur, primul câştigând lejer primul set. Aşadar, foarte probabil meciul Simonei va începe undeva în jurul orei 9:30.

UPDATE: ora 16:00 / Meciul dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova va avea loc marţi dimineaţă, nu înainte de ora 09.30. Partida va fi a doua de pe Lotus Court, după meciul de pe tabloul masculin dintre Grigor Dimitrov şi Damir Dzumhur. Tot azi va juca şi Sorana Cîrstea, ea urmând să o întâlnească pe Christina McHale în cea de-a patra întâlnire de pe Moon Court, în jurul orei 13.00.

UPDATE: ora 15:00 / Organizatorii turneului de la Beijing au anunţat că meciul dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova nu va mai avea loc luni, fiind amânat pentru marţi dimineaţă. Ploaia a dat peste cap programul turneului, jucându-se numai pe terenul central, care este acoperit.

UPDATE: ora 11:25 / Meciul dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova va începe după ora 15, ora României, pe CourtLotus, după partida de la masculin dintre germanii Struff şi Alexander Zverev. Veste bună pentru jucătoarea noastră. Liderul mondial Garbine Muguruza a abandonat în turul secund în faţa cehoaicei Barbora Strycova la scorul de 1-6, 0-2. Acest rezultat i-ar putea fi util Simonei, în funcţie de cât de departe va reuşi să ajungă la Beijing.

UPDATE, ora 17:30 / Victoria cu Allison Riske i-a readus zâmbetul pe buze Simonei Halep în turneul de la Beijing. Campioana noastră s-a antrenat pe terenurile din capitala Chinei şi şi-a făcut timp să se pozeze cu fanii şi pentru autografe. Meciul din turul doi cu Ribarikova se va disputa luni, la ora 13:30. 

VEZI VIDEO:

UPDATE, ora 09.25: Simona Halep şi-a aflat adversara din turul doi de la Beijing, aceasta fiind Magdalena Rybarikova, locul 28 WTA. Jucătoarea slovacă a trecut în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-3, de Eugenie Bouchard (Canada), beneficiară a unui wild-card şi locul 85 WTA. Halep şi Rybarikova s-au mai întâlnit de patru ori în carieră, cele două împărţindu-şi victoriile. Ultima întâlnire a avut loc în acest an, în turul doi la Rogers Cup de la Toronto, iar Halep s-a impus cu 6-3, 6-4. Partida din turul doi se va disputa luni, 2 octombrie, nu înainte de 13:30, ora României, fiind al patrulea meci de pe terenul “Lotus”. Am jucat contra ei şi ştiu că schimbă tot timpul ritmul, tot timpul are alte lovituri, nu-ţi dă o constanţă în joc, va fi greu, dar sunt pregătită şi sper doar să lupt şi să fiu ca astăzi.”, a declarat Simona despre meciul care o aşteaptă împotriva jucătoarei din Slovacia.


UPDATE, ora 19:00 / Simona Halep va juca în turul secund luni împotriva învingătoarei dintre Magdalena Rybarikova şi Eugenie Bouchard. Această confruntare va avea loc duminică, de la ora 07:30.

6-3 3-6 6-2 Halep este în turul secund la Beijing după ce o învinge pe Alison Riske în trei seturi! Partida a durat 2 ore şi 14 minute! Românca o va întâlni în continuare pe învingătoarea dintre Magdalena Rybarikova şi Eugenie Bouchard! 

VEZI LIVE ONLINE MECIURILE SIMONEI HALEP DE LA WTA BEIJING 

6-3 3-6 5-2 Halep, la doar un game distanţă de turul secund la Beijing.  6-3 3-6 4-2 Halep reuşeşte un game de retur aproape perfect şi obţine un nou break.  6-3 3-6 3-1 Riske îşi face serviciul pentru prima dată în setul decisiv.  6-3 3-6 3-0 Start perfect pentru Simona Halep în setul decisiv! Românca este la 3 game-uri distanţă de turul secund la Beijing! 

  6-3 3-6 2-0 Halep reuşeşte break-ul în startul setului decisiv!  Începe setul decisiv!  6-3 3-6 Riske încheie setul secund! Trimite meciul în decisiv după 49 de minute de joc.  6-3 3-5 Halep îşi face serviciul şi se menţine în setul secund. 6-3 2-5 Riske este la doar un game distanţă de a trimite meciul în decisiv. 6-3 2-4 Halep îşi face serviciul şi se menţine aproape în set după ce diversifică loviturile. Andrei Pavel intervine: “Ai răbdare” 6-3 1-4 Riske îşi face serviciul din nou. 6-3 1-3 Halep pune primul game pe tabelă în setul 2!  6-3 0-3 Riske începe foarte bine acest set şi se distanţează la 3 game-uri.  6-3 0-2 Riske reuşeşte să obţină break-ul în setul secund după câteva lovituri inspirate.  6-3 0-1 Riske începe setul secund prin a-şi face serviciul.  A început setul secund!  6-3 Simona Halep ia primul set după 42 de minute de joc! 

5-3 Halep se distanţează la două game-uri şi-i face misiunea americancei aproape imposibilă. Românca este la un game distanţă de a lua primul set. 

4-3 Halep îşi face serviciul la avantaj. Preia conducerea pentru a doua oară în meci.

3-3 Halep face rebreak după un game în care a pus presiune.

2-3 Halep îşi face serviciul după un game foarte bun.

1-3 Riske îşi consolidează break-ul obţinut în game-ul precedent.

1-2 Halep pierde pe propriul serviciu, după ce salvase 4 mingi de break.

1-1 Riske îşi face serviciul fără probleme.

1-0 Halep îşi câştigă greu serviciul, la avantaj.

A început meciul.

UPDATE: Meciul din primul tur dintre Simona Halep şi Alison Riske va începe în câteva momente pe Arena Centrală de la Beijing. Cehoaica Petra Kvitova a trecut de compatrioata sa Kristyna Pliskova, scor 6-3, 7-5. În aproximativ o jumătate de oră va intra pe teren şi Sorana Cîrstea în primul tur la Beijing. Ea o va întâlni pe Mona Barthel.

UPDATE: Meciul dintre Simona Halep şi Alison Riske, din primul tur al turneului de la Beijing, va începe în 30 de minute, imediat după încheierea partidei dintre cehoaicele Petra Kvitova şi Kristyna Pliskova. Favorită 12 la competiţia din China, Kvitova a câştigat primul set cu 6-3. În manşa secundă, Pliskova are 3-2 fără break.

Simona Halep o va întâlni în turul inaugural al China Open 2017 pe Alison Riske, jucătoare clasată pe locul 51 în ierarhia mondială. Simona Halep, numărul 2 mondial, va participa la competiţia organizată la Beijing, în China, ultimul turneu unde este înscrisă înainte de Turneul Campioanelor, acolo unde bifează a patra prezenţă consecutivă! Halep o va întâlni pe Alison Riske de la ora 10:30! Concursul este dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari.

Sportiva din România (26 ani, 2 WTA) s-a impus în singurul meci disputat între cele două jucătoare, în 2015, la turneul de categorie Premier 5, Internazionali BNL d’Italia, cu scorul de 6-3 6-0. Ambele sportive vin după câte 3 înfrângeri consecutive.

Simona Halep LIVE STREAM Beijing. Are de apărat optimile! 

În turul secund, Simona Halep ar urma să o întâlnească pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (85 WTA) şi Magdalena Rybarikova (28 WTA), iar în turul trei pe Ekaterina Makarova (35 WTA), o veche cunoştinţă a sportivei noastre. Cele două jucătoare au disputat până în prezent 5 meciuri! În sferturile de finală, Halep s-ar putea întâlni cu Svetlana Kuznetsova (8 WTA). Penultimul act al competiţiei i-ar putea aduce Simonei adversare redutabile, Johanna Konta sau Karolina Pliskova. În finală, Simona ar avea parte de un meci tare împotriva liderului mondial, Garbine Muguruza!

Celelalte românce au şi ele misiuni dificile. Monica Niculescu va juca în primul tur de pe tabloul principal împotriva Johannei Konta (7 WTA), pe care a mai întâlnit-o de două ori până acum în circuit. Cele două jucătoare şi-au împărţit victoriile. Sorana Cîrstea (46 WTA) se află şi ea pe tabloul principal şi o va întâlni pe Mona Barthel (49 WTA). Jucătoarea din Germania a învins-o pe Sorana în singurul lor meci disputat până acum în urma unei retrageri a româncei.

Tags: