Fotbal international

VIDEO. Halep, eşec DUREROS cu Svitolina: “Una din zilele proaste”

UPDATE: 13 august, ora 09:30 / Simona Halep nu s-a arătat foarte afectată după eşecul usturător din semifinala cu Elina Svitolina, în care nu a reuşit să câştige decât două game-uri....
13.08.2017 | 12:01
VIDEO Halep esec DUREROS cu Svitolina Una din zilele proaste
ADVERTISEMENT

UPDATE: 13 august, ora 09:30 / Simona Halep nu s-a arătat foarte afectată după eşecul usturător din semifinala cu Elina Svitolina, în care nu a reuşit să câştige decât două game-uri. Concluzia ei este că mai există şi zile proaste şi că preferă să ia partea bună a lucrurilor, faptul că a ajuns în această fază a competiţiei, pe care o câştigase anul trecut:

“Am ajuns in semifinale, nu e atat de rau. Este un turneu mare. Am jucat foarte bine pana in sferturi. Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, cu siguranta. Trebuie sa merg inainte.Am multe turnee de jucat de-acum. Uneori se mai intampla si asta, a fost una din zilele mele proaste. Nu ştiu din ce cauză, aşa a fost, nu am explicaţii, o să mă gândesc mult mai bine, câteva zile, să văd ce a fost.

ADVERTISEMENT

Pur şi simplu nu am simţit ritmul de niciun fel, nu cred că am putut să mă concentrez. De la început mi-am dat seama că e foarte greu să-mi găsesc ritmul din moment ce am văzut că greşesc atâtea mingi. N-am cedat, însă după câteva game-uri din setul 2 speranţa şi încrederea au scăzut. O semifinală la un turneu mare e un lucru pozitiv, însă acum îmi e greu să gândesc aşa


Pauza dintre meciuri m-a făcut să nu mai mă pot concentra în meciul 2, dar a fost o zi foarte proastă, nu am ce să analizez, însă sigur o să-mi revin.
Mi-e foarte greu să mă gândesc la turneul următor, o să iau o zi pauză, să nu mă mai gândesc la tenis şi de luni voi fi gata să joc un nou turneu”,

ADVERTISEMENT

1-6, 1-6 BREAK, SET şi MECI Elina Svitolina! Iar minunile nu se repetă şi peste Ocean.

Simona Halep a făcut unul din cele mai slabe meciuri din ultimii ani, pierzând semifinala în numai 58 de minute, după foarte multe greşeli personale, nu mai puţin de 34!

erori

Pentru Svitolina, e momentul răzbunării în faţa lui Halep, după sfertul de neuitat de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

1-6, 1-5 BREAK Simona Halep. Românca salvează o minge de meci şi face breakul! Să înceapă, oare, revenirea, de la 1-5 în setul 2, ca la Paris?

1-6, 0-5 BREAK Svitolina. Iar ucraineanca serveşte pentru meci!

1-6, 0-4 GAME Svitolina. Unul din cele mai slabe meciuri ale Simonei din ultimii ani! Iar românca se afla în top 10 mondial de 4 ani şi jumătate fără întrerupere!

ADVERTISEMENT

1-6, 0-3 BREAK Svitolina. Un nou break al Elinei, iar minunea de la Paris e departe de a se repeta la Toronto. Jocul cu foarte multe erori neforţate al Simonei pare a fi de neoprit. 

1-6, 0-2 GAME Svitolina. Simona nu face faţă serviciului ucrainencei. 

1-6, 0-1 BREAK Svitolina. Halep pierde din nou serviciul, în debutul startului setului 2. 

“Eşti foarte statică, scurtează punctele, mişcă-ţi picioarele şi vei simţi intensitatea. Primele gameuri sunt foarte importante în setul 2! Poţi să revii! Adu-ţi aminte de meciul de la Paris! Come on!” – e mesajul lui Cahill pentru Halep, în pauza dintre seturi, la On Court Coaching.

greseli

1-6, GAME şi SET Svitolina, după doar 26 de minute, iar Simona cere sfatul lui Cahill, care coboară din tribune pentru On Court Coaching.

1-5, GAME Halep! Simona reuşeşte să câştige primul său game după ce a salvat şi o minge de set! 

0-5, GAME Svitolina, şi au trecut doar 17 minute din meci! Halep nu reuşeşte să se conecteze la partidă după sfertul câştigat cu Garcia în urmă cu doar 6 ore. Fanii români o încurajează pe Simona

0-4, BREAK Svitolina. Halep reuşeşte câteva lovituri câştigătoare, salvează 2 mingi de break, însă nu e de ajuns pentru a câştiga primul game al său din semifinală, din cuza erorilor neforţate, iar Darren Cahill se pregăteşte să intervină în prima pauză.

0-3, GAME Svitolina, obţinut la zero!

0-2, BREAK Svitolina. Simona Halep greşeşte mult în startul meciului. Românca a pierdut propriul serviciu cu o dublă greşeală

0-1, GAME Svitolina, ce câştigă primul game al meciului

UPDATE, ora 01:00 / Începe meciul Halep-Svitolina! Este prima întâlnire dintre cele două după blockbusterul din sferturile de la Roland Garros, când Simona a câştigat întorcând meciul de la 3-6, 1-5! Simona primeşte, Svitolina serveşte. La Toronto a plouat până în urmă cu 30 de minute, acum condiţiile sunt excelente. 

UPDATE, ora 22:00 / Prima finalistă de la Toronto este Caroline Wozniacki. Daneza a învins-o în două seturi pe Sloane Stephens, scor 6-2, 6-3. Cealaltă semifinală, Halep – Svitolina, începe la ora 01:00. 


UPDATE, ora 19:30 / Simona Halep joacă în semifinalele turneului de la Toronto împotriva ucrainiencei Elina Svitolina. Meciul este programat duminică, nu înainte de ora 01:00. Svitolina a trecut de Muguruza cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3. În cealaltă semifinală, Sloane Stephens joacă împotriva lui Caroline Wozniacki. 


UPDATE, ora 19:21 / Simona Halep va evolua tot astăzi în semifinale. Românca joacă împotriva învingătoarei din duelul Garbine Muguruza – Elina Svitolina. Simona Halep a declarat după meci: “A fost dificil să aştept 7 ore, am fost puţin obosită. Dar la ora meciului am fost gata. Caroline nu este o adversară confortabilă, dar mă simt foarte bine aici unde am atât de mulţi suporteri. Nu va fi uşor să mai joc încă un meci la acest nivel, dar cred că sunt gata. Oricum, voi juca împotriva unei adversare bune”


GAME, SET şi MECI SIMONA HALEP: 6-4, 6-2! Românca se impune lejer în două seturi şi se califică în semifinale la Toronto. Încă o evoluţie solidă fără game pierdut pe propriul serviciu. Campioana noastră va evolua azi şi în semifinale.  VEZI REZUMATUL:  5-2, GAME Garcia! Franţuzoaica întrerupe seria de 5 game-uri a româncei. Simona va servi pentru meci 5-1, GAME Halep! Simona este la un game de victorie 4-1, BREAK Halep! Românca se distanţează la două break-uri avans. Simona, în formă maximă 3-1, GAME Halep! Foarte solidă evoluţie pentru campioana noastră 2-1, BREAK Halep! Simona rupe echilibrul în setul secund 1-1, GAME Halep! Simona continuă să servească foarte bine 1-0, GAME Garcia! Franţuzoaica începe bine setul secund Start în setul secund cu Garcia la serviciu  SET, 6-4 Simona Halep! Românca a servit foarte bine şi s-a impus la capătul unui set echilibrat. Campioana noastră a salvat şi o minge de break, dar a fost jucătoarea mai bună în această primă manşă.  5-4, BREAK Halep! Simo face break-ul la momentul oportun şi va servi pentru set 4-4, GAME Halep! Simona salvează o minge de break şi egalează situaţia 3-4, GAME Garcia! Fără break-uri până acum 3-3, GAME Halep! Simona închide game-ul cu o super lovitură 2-3, GAME Garcia! A fost un game maraton în care Simona a ratat două mingi de break. Game Garcia după 9 minute de joc 2-2, GAME Halep! Se merge cap la cap! Game-urile câştigate rapid 1-2, GAME Garcia! Caroline revine în avantaj după încă un game fără emoţii 1-1, GAME Halep! Simona începe bine pe propriul serviciu 0-1, GAME Garcia! Franţuzoiaca a servit foarte puternic şi ia primul game START de meci cu Garcia la serviciu  UPDATE, 12 august, ora 18:00 / Vremea este bună în acest moment Simona Halep şi Caroline Garcia sunt în acest moment la încălzire. 


UPDATE, 12 august, ora 05:30. Meciul Simonei Halep cu franţuzoaica Caroline Garcia nu va mai avea loc în această dimineaţă. Programat iniţial în jurul orei 04:00, ora României, jocul a fost amânat până spre ora 05:30, ca urmare a faptului că la Toronto ploaia a fost cea care a câştigat bătălia cu tenisul.   ploaie halep Astfel încât, deşi reprogramaseră partida a se desfăşura pe terenul doi, confruntarea Halep – Garcia va avea loc sâmbătă după-amiază, ora României, undeva în jurul orei 18:00, bineînţeles dacă vremea o va permite. Dacă o va învinge pe Garcia, Simona ar urma să joace apoi peste câteva ore cu învingătoarea dintre Muguruza Garbine Blanco şi Elena Svitolina, din acest joc disputându-se deja primul set, adjudecat de Muguruza cu 6-4. Aşadar, ar urma un tur de forţă pentru Halep, cu două meciuri grele, la interval scurt de timp. prog UPDATE, 11 august, ora 10:25. Meciul dintre Simona Halep şi Caroline Garcia, din cadrul sferturilor de finală, va începe sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4. O oră destul de dificilă pentru fanii Simonei de acasă, dar o oră bună pentru jucătoarea noastră, care, meci de meci, a avut susţinerea multor fani din tribune. Între cele două nu există decât un singur precedent, la Sydney, în 2016, Halep câştigând în trei seturi: 6-4, 2-6, 6-1. Despre meciul cu Garcia opinia Simonei este că trebuie să procedeze ca în partida cu Strycova, să caute să o împingă cât mai în spate, pentru a avea controlul jocului: “Garcia joacă bine anul acesta, este o jucătoare puternică din punctul meu de vedere. Are un serviciu bun, loveşte mingea bine şi stă foarte aproape de linie, aşa că va trebui să o împing cât mai în spate, să pot să iau eu iniţiativa jocului şi să mă mişc bine”. UPDATE, ora 23:00 / Simona Halep a vorbit după meci că totul a mers perfect astăzi: “Ieri a fost un meci bun pentru începutul de turneu. Am fost încrezătoare şi am vrut să fiu mai agresivă azi. Sunt foarte bucuroasă că mi-a ieşit. Am fost puternică la retur şi este cel mai important lucru în jocul meu. Totul a mers ca uns astăzi”  În sferturile de finală, Simona Halep va evolua împotriva sportivei din Franţa, Caroline Garcia, care a învins-o pe americanca Cici Bellis cu 6-4, 6-2. Meciul va avea loc vineri.


GAME, SET şi MECI SIMONA HALEP, 6-1, 6-0! Românca a jucat unul dintre cele mai bune meciuri din 2017. O evoluţie fără cusur în care i-a lăsat adversarei un singur game în debut de meci. Campioana noastră a convertit toate cele 5 mingi de break avute şi a avut un serviciu foarte puternic.  5-0, BREAK Halep! Încă un break pentru campioana noastră, care urmează să servească pentru câştigarea partidei. Unul dintre cele mai bune meciuri ale anului 4-0, GAME Halep! Simona continuă evoluţia magistrlă şi este la două game-uri de meci 3-0, BREAK Halep! Parţial de 8 game-uri la 0 pentru Simona. Formidabilă evoluţie. Barbora ia o pauză de coaching 2-0, GAME Halep! Românca îşi consolidează break-ul obţinut mai devreme şi are un avantaj uriaş 1-0, BREAK Halep! Simona începe cu break setul secund START în setul secund! SET, 6-1 Simona Halep! Simona încheie rapid setul cu Barbora Strycova. Doar două game-uri a durat echilibrul, iar apoi, Simona a dominat autoritar  5-1, BREAK Halep! Simona domină autoritar primul set şi va servi să încheie prima manşă 4-1, GAME Halep! Românca îşi consolidează break-ul. Foarte solidă prestaţie 3-1, BREAK Halep! Simona rupe echilibrul în primul set. Evoluţie solidă până acum 2-1, GAME Halep! Încă un game bun pentru Simona 1-1, GAME Strycova! Cehoaica egalează situaţia 1-0, GAME Halep! Simona, game alb în debut START DE MECI cu Halep la serviciu  UPDATE, ora 21:58 / Simona Halep şi Barbora Strycova sunt la încălzire.  UPDATE, ora 21:48 / Meciul dintre Halep şi Strycova va începe în câteva minute. Vreme superbă la Toronto.  UPDATE, ora 20:26 / Partida dintre Simona Halep şi Barbora Strycova începe peste 30 de minute. Rămâneţi pe FANATIK.RO pentru a urmări LIVE VIDEO meciul. La casele de pariuri, un succes al Simonei are cota 1,31, în timp ce adversara are cota 3,50 pentru un succes


UPDATE, 10 august, ora 13:00 / Meciul dintre Simona Halep şi Barbora Strycova va începe în jurul orei 21:00. Va fi cea de-a cincea întâlnire directă dintre cele două jucătoare, scorul la general fiind de 3-1 pentru Halep, care a câştigat ultimele trei partide. Singura victorie a cehoaicei a fost reuşită în urmă cu şapte ani, la Paris. Capture   UPDATE, ora 03:50 / În turul următor, Simona Halep va evolua împotriva sportivei din Cehia, Barbora Strycova. Cehoaica a învins-o în trei seturi: 4-6, 7-6, 6-3 pe rusoaica Daria Gavrilova.


GAME, SET ŞI MECI SIMONA HALEP, 6-3, 6-4! Campioana noastră închide meciul în două seturi şi merge în faza optimilor de finală la Rogers Cup! A fost un meci dominat de Simona, care a avut dificultăţi doar în finalul setului secund fff 5-4, BREAK Halep! Foarte important game câştigat de Simona care are şansa să închidă meciul în game-ul următor 4-4, BREAK Rybarikova! Sportiva din Slovacia reuşeşte break-ul după un set foarte lung 4-3, GAME Rybarikova! Slovaca rămâne în meci şi reduce diferenţa! 4-2, GAME Halep! Românca se distanţează în setul secund şi controlează meciul în aceste momente 3-2, BREAK Halep! Simona revine în avantaj cu un nou break, sperăm noi, decisiv 2-2, BREAK Rybarikova! Simona îşi pierde pentru prima dată în acest meci 2-1, BREAK Halep! Românca rupe echilibrul în setul secund şi este în controlul meciului 1-1, GAME Halep! Simona îşi face serviciul rapid 0-1, GAME Rybarikova! Slovaca salvează 4 mingi de break şi ia în cele din urmă game-ul Start în setul secund! Serveşte Rybarikova SET, 6-3 Simona Halep! Campioana noastră închide setul cu un forehand în lung de linie foarte bun. Un prim set echilibrat în prima lui parte, însă Halep a reuşit un break şi asta i-a fost de ajuns să câştige prima manşă. Fanii români sunt în număr mare la Toronto şi sunt foarte vocali. ssad 5-3, BREAK Halep! Simona rupe echilibrul în primul set şi va servi pentru a câştiga prima manşă  4-3, GAME Halep! Un meci fără break-uri până acum. Cele două sportive servesc bine 3-3, GAME Rybarikova! Sportiva din Slovacia încheie repede game-ul 3-2, GAME Halep! Simona, încă un game solid pe propriul serviciu 2-2, GAME Rybarikova! Slovaca serveşte bine şi este un adversar tare pentru Simona 2-1, GAME Halep! Simona, fără emoţii în acest game. 1-1, GAME Rybarikova! Slovaca salvează mingi de break şi face 1-1. Formă bună arătată de Halep până acum 1-0, GAME Halep! Simona îşi face serviciul după ce a salvat mingi de break. Românca are parte de o galerie formidabilă în Canada

START DE MECI 

UPDATE, ora 02:09 / Cele două jucătoare sunt la încălzire. Simona Halep va servi prima în meci UPDATE, 10 august, ora 02:00 / Meciul dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova începe imediat. Slovaca are 2-1 la meciurile directe, dar pentru Halep, Rogers Cup este unul dintre turneele preferate, reuşind să îl câştige anul trecut. Urmăriţi alături de noi în timp real meciul dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova. 


UPDATE 9 august / Simona Halep va juca de la ora 2:00 împotriva Magdalenei Rybarikova, primul meci în cursa de apărare a titlului cucerit în 2016. UPDATE 8 august / Sorana Cârstea a pierdut partida împotriva jucătoarei franceze Caroline Garcia. A fost o partidă foarte disputată, trei seturi, Sorana având o revenire importantă în setul secund, de la 5-2 pentru adversară. Garcia s-a impus cu 6-2, 6-7, 6-4. UPDATE 8 august / Simona Halep a declarat în cursul zilei de marţi că îşi doreşte să joace cu Lucic Baroni în turul al doilea de la Toronto. N-a fost să fie aşa cum a vrut sportiva noastră, întrucât Magdalena Rybarikova a câştigat duelul cu Baroni şi o va înfrunta pe Simona Halep. Meciul dintre cele două sportive va avea loc miercuri noapte. Sportiva din Slovacia să mai bine în directele cu Halep, conducând cu 2-1. hlp UPDATE 8 augustSimona Halep a declarat că şi-ar dori să joace în turul doi la Toronto contra Mirjanei Lucic Baroni, cea care a eliminat-o de două ori de la turneele de Grand Slam: “Mi-aş dori să joc cu Lucic. M-a bătut de două ori la două turnee de Grand Slam. Poate a treia oară e cu noroc. Voi juca cu cine câştigă şi voi încerca să dau tot ce e mai bun ca să trec de primul meci. Mă bucur că sunt în această poziţie. Nu este uşor să aperi un trofeu. E un lucru bun pentru că ai fost în stare să îl câştigi o dată. Nu simt decât o presiune pozitivă. Mi-am revenit. A fost doar din cauza căldurii. M-am antrenat deja de trei zile. E un sentiment plăcut să revin în Canada. Atmosfera şi oamenii mă fac să mă simt bine. Am tot ce îmi trebuie. Terenul este foarte bun. Mă simt bine şi poate joc cel mai bun tenis al meu aici. Am avut rezultate foarte bune în trecut şi sper să repet asta şi în acest sezon”, a adăugat ocupanta locului 2 WTA.  UPDATE 8 august / Irina Begu a fost eliminată de Venus Williams, locul 9 WTA, în primul tur la Toronto. Americanca s-a impus în trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3 şi o va înfrunta pe Siniakova în turul 2. UPDATE 7 august / Madison Keys s-a retras de la turneul de la Toronto, astfel că adversara Simonei Halep, care joacă direct în turul 2, se va stabili în meciul dintre Mirjana Lucic Baroni şi Magdalena Rybarikova, ultima beneficiind de postura de lucky-loser. Rybarikova a pierdut în ultimul tur al calificărilor în faţa Varvarei Lepcenko. UPDATE 7 august / Irina Begu e prima româncă de pe tabloul principal ce joacă la Toronto! Jucătoarea noastră va evolua în turul 1 împotriva lui Venus Williams, la noapte, de la ora 02:00. Sorana Cîrstea o va întâlni pe marţi, 8 august, pe Caroline Garcia, în timp ce Simona Halep va intra în competiţie direct în turul 2, miercuri, 9 august, împotriva câştigătoarei duelului dintre Madison Keys, proaspăt campioană la Stanford şi Mirjana Lucic Baroni. Tot luni, în jur de miezul nopţii, finalista de anul trecut în proba de dublu de la Rogers Cup, Monica Niculescu, joacă alături de Barbora Krejcikova împotriva americancelor McHale/Muhammad pentru un loc în optimile competiţiei. Niculescu este singura româncă de pe tabloul de dublu.


UPDATE 6 august ora 19:00 / Irina Begu şi Sorana Cîrstea s-au calificat pe tabloul principal de la Toronto, câştigând şi al doilea meci al calificărilor. Din păcate, Patricia Ţig a pierdut cu Donna Vekic: 4-6, 2-6. Luni seară încep meciurile de pe tabloul principal! begu cirstea toronto


UPDATE 6 august / La Toronto au început calificările, fază în care România este reprezentată de 3 sportive, după ce Monica Niculescu s-a retras, în urma parcursului lung avut la Washington. Sâmbătă noapte, româncele au jucat primul tur al calificărilor, doar Ana Bogdan fiind eliminată. Vezi mai jos rezultatele:


rogers cup

Duminică, Irina Begu (ora 17:00), Sorana Cârstea (ora 17:00) şi Patricia Ţig (ora 19:00) vor juca turul 2 al calificărilor, penultimul pentru accederea pe tabloul principal, dacă vor învinge. 

rogers cup program

Simona Halep este calificată direct în turul 2 şi va juca abia miercuri, împotriva învingătoarei dintre Madison Keys şi Lucic Baroni. Keys este în formă excelentă, fiind în finala de la Stanford, după ce a eliminat-o în semifinale pe campioana de la Wimbledon, Garbine Muguruza!


Simona Halep s-a retras de la Washington din cauza căldurii în faza sferturilor de finală. Sezonul de hard continuă însă pentru româncă, fără pauză! Halep merge în Canada, acolo unde a obţinut rezultate excepţionale în ultimii doi ani: titlu şi finală la dublu, alături de Monica Niculescu, anul trecut şi finală în 2015.

Rogers Cup este un turneu de primă mână, Premier 5, cu premii de 2,5 milioane de dolari, iar pe entry-list se regăsesc mai toate jucătoarele de top, exceptându-le pe Azarenka şi Şarapova. Tocmai de aceea, toate româncele, mai puţin Simona Halep, trec prin calificări, inclusiv Irina Begu, numărul 38 WTA!

Tragerea grea pentru româncă 

Sâmbătă dimineaţă s-au tras tabloul principal, cât şi meciuriule din calificări, ce debutează azi. Simona Halep are o jumătate dificilă, urmând să joace direct în turul 2 cu învingătoarea dintre problematica Lucic Baroni şi Madison Keys, cea pe care Simona a învins-o în finală anul trecut la Rogers Cup! Urmează un cap de serie în optimi, Kristina Mladenovic, apoi Sveta Kuznetsova sau coşmarul din finala de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, în sferturi. În semifinale, Simona poate da de Elina Svitolina sau de campioana de la Wimbledon, Garbine Muguruza.

Pe partea cealaltă de tablou se află Pliskova, Kerber, Konta şi Wozniacki.

halep toronto

Româncele debutează sâmbătă în calificări

Simona Halep LIVE Toronto. Celelalte 5 românce vor juca în calificări, câte două tururi pentru a ajunge pe tabloul principal. Irina Begu deschide balul sâmbătă, de la ora 17:00, ora României, urmată de Sorana Cârstea, de la ora 19:00. Pe seara, de la ora 20:00 joacă şi Patricia Ţig, dar are loc şi duelul românesc Niculescu – Bogdan. Rămâne de văzut dacă ultimele două partide se vor disputa sâmbătă, ţinând cont că atât Patricia, cât şi Monica, au jucat azi noapte la Washington şi nu au timpul fizic de a ajunge la Toronto şi a se recupera în timp util pentru meciurile din calificări.

UPDATE Ora 17:00 / Monica Niculescu s-a retras din calificări, astfel că Ana Bogdan va avea o altă adversară, din Rusia: Ekaterina Alexandrova.

Tanbloul complet al calificărilor:

calificari toronto

ADVERTISEMENT