Sport

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-2, 6-1, în optimi la Melbourne Summer Set 1. Simo, victorie facilă: “Sunt încântată de jocul meu”. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Simona Halep - Gabriela Ruse, care are loc în turul 2 al turneului WTA Melbourne Summer Set 1 în noaptea dinspre miercuri, 5 ianuarie spre joi, 6 ianuarie.
06.01.2022 | 00:18
Simona Halep  Gabriela Ruse 62 61 in optimi la Melbourne Summer Set 1 Simo victorie facila Sunt incantata de jocul meu Video
ADVERTISEMENT
06-01-2022
01:42

Simona Halep - Gabriela Ruse 6-2, 6-1, în turul 2 la Melbourne Summer Set 1

FINAL / Simona Halep – Gabriela Ruse 6-2, 6-1. VIDEO

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Melbourne Summer Set 1, după o victorie clară cu Gabriela Ruse, scor 6-2, 6-1. Jocul Simonei a arătat excelent, în special la retur. O va înfrunta pentru accederea în semifinale pe Viktorija Golubic, din Elveția, locul 43 în clasamentul WTA.

“Sunt încântată de jocul meu, chiar dacă la început nu am simțit mingea atât de bine. Sunt fericită, am muncit mult în presezon. Mi-a fost dor să joc meciuri oficiale. Știu că voi avea un meci greu cu Golubic, dar eu trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”.

6-1. Simona Halep câștigă și setul doi și se califică în turul 3 la Melbourne Summer Set 1.

5-1. Simona își face serviciul.

4-1. Simona Halep face din nou break, este foarte aproape de calificarea în turul 3.

3-1. Halep își face serviciul, după ce Ruse a avut 30-0.

2-1. Simona Halep face break și în manșa secundă.

1-1. Simona Halep își face și ea serviciul.

0-1. Gabriela Ruse își face serviciul pentru prima dată în acest meci.


6-2. Simona Halep își face serviciul și închide primul set.

5-2. Simona Halep, devastatoare la retur. Face din nou break.

4-2. Break reușit de Gabriela Ruse.

4-1. Un nou break pentru Simona Halep.

3-1. Halep își face serviciul.

2-1. Simona Halep face din nou break.

1-1. Gabriela Ruse răspunde cu rebreak.

1-0. Simona Halep face break după un prim game foarte disputat.

Partida dintre Madison Keys și Daria Kasatkina s-a încheiat, scor 7-6 (4), 2-6, 6-3, astfel că Simona Halep și Gabriela Ruse vor putea începe în câteva minute partida de pe Rod Laver Arena.

Daria Kasatkina și Madison Keys au intrat în set decisiv, scor 2-2. Astfel că partida dintre Halep și Ruse, programată tot pe Rod Laver Arena, va începe după ora 4:30. 

Meciul Simona Halep – Gabriela Ruse are loc în noaptea dinspre miercuri, 5 ianuarie spre joi, 6 ianuarie, în jurul orei 03:30, în cadrul turului 2 de la turneul de tenis feminin Melbourne Summer Set 1, ce se dispută în această săptămână în oraşul care va găzdui peste puţin timp primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Gabriela Ruse

Sorţii au decis ca în turul al doilea Simona Halep să se confrunte cu compatrioata sa Gabriela Ruse, cu care a evoluat în proba de dublu la acest turneu, cele două fiind însă învinse în primul tur cu 2-0 de cuplul Pera-Siniakova.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Simona Halep – Gabriela Ruse se va desfăşura în noaptea de miercuri, 5 ianuarie spre joi, 6 ianuarie, de la ora 03:30, în turul 2 la turneul WTA Melbourne Summer Set 1 pe arena Rod Laver, una dintre cele mai importante ale complexului care va găzdui peste scurt timp partidele de la Australian Open.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Gabriela Ruse

Partida Simona Halep – Gabriela Ruse se joacă joi, 6 ianuarie, de la ora 03:30, în plină noapte la Bucureşti, pe arena Rod Laver, în turul 2 al turneului de tenis feminin Melbourne Summer Set 1 şi va fi televizată în direct şi în exclusivitate de postul Digi Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Melbourne temperatura este una ridicată, 26 de grade, însă începând de joi şi până duminică va exista în permanenţă ameninţarea ploilor, care ar putea perturba serios desfăşurarea turneului. Temperatura se va menţine ridicată, cu o posibilă scădere numai până la 23 de grade.

Victorii lejere în primul tur

Simona Halep a avut-o ca prim obstacol la turneul de 250 de puncte pe reprezentanta gazdelor Destanee Aiava şi a depăşit’-o lejer, în două seturi.Acelaşi lucru a reuşit Gabriela Ruse, care s-a impus cu 2-0 în faţa tot a unei australience, Anastasia Rodionova.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, care era locul 20 înaintea acestui turneu, a urcat deja până pe locul 18, fiind ajutată să facă acest salt şi de compatrioata Irina Begu, care participă la al doilea turneu de la Melbourne şi care a produs o surpriză în primul meci, eliminând-o cu 2-0 pe americanca Jessica Pegula, principala favorită.

Halep a început asaltul pentru revenirea în Top 10

Spre deosebire de alţi ani Simona a decis să participe înainte de primul Grand Slam al anului la două competiţii pregătitoare, Melbourne Summer Set 1 şi săptămâna viitoare la Sydney, pentru a avea mai multe meciuri în picioare şi a se acomoda la condiţiile de climă din Australia.

ADVERTISEMENT

Simona nu a avut un an 2021 cu performanţe deosebite şi şi-a fixat ca obiectiv pentru anul în care tocmai am păşit să revină în top 10, dar pentru asta va trebui să ridice mult ştacheta evoluţiilor şi, mai ales, să nu mai lipsească atât de mult, din cauza accidentărilor.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Gabriela Ruse

La prima vedere se anunţă un al doilea meci extrem de accesibil pentru Simona Halep după victoria la pas din primul tur cu Destanee Aiava. Cota la victorie a constănţencei este de numai 1,15 faţă de 5,40 cât a primit Gabriela. Aceasta şi dacă ar reuşi să câştige un set avea cotă de 2,15.

Un singur precedent există între cele două jucătoare. Maestra şi-a executat discipola în octombrie 2021 în 16-imile de finală la Transylvania Open fără drept de apel: 6-1, 6-2. Halep a declarat că nu va mai fi la fel, Gabi crescând mult şi urmând a fi un adversar mult mai dificil. În al treilea tur învingătoarea va juca în compania celei care se va impune dintre Viktoria Golubic şi Pattinama Kerkhove.

ADVERTISEMENT