Simona Halep

Simona Halep-Lizette Cabrera 6-2, 6-1, în turul 1 la Australian Open 2021: prima reacţie, câţi bani câştigă şi cine e următoarea adversară

08.02.2021 | 11:37
Simona HalepLizette Cabrera 62 61 in turul 1 la Australian Open 2021 prima reactie cati bani castiga si cine e urmatoarea adversara
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2021, după ce a învins-o pe Lizette Cabrera, scor 6-2, 6-1. Nu a mai avut probleme medicale şi nici adversara ei nu a putut să o încurce. S-a calificat în turul 2 al competiţiei, unde o va înfrunta pe Ajla Tomljanovic.

ADVERTISEMENT

6-1. Break Simona, care obţine calificarea în turul 2.

5-1. Cabrera face primul ei break în meci.

5-0. Simona face break fără emoţii.

4-0. Simona Halep salvează din nou mingi de break şi îşi face serviciul.

3-0. Un nou break reuşit de Halep.

2-0. Simona Halep câştigă în cele din urmă cel mai lung game al meciului, în care a salvat şi primele mingi de break ale adversarei.

1-0. Start cu break şi în setul doi pentru Halep.

Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2 în setul 1. Simona a jucat perfect şi pare într-o formă bună

6-2. Simona Halep închide primul game cu serviciul.

5-2. Cabrera îşi face din nou serviciul.

5-1. Simona îşi face serviciul şi este aproape să închidă primul set.

4-1. Cabrera câştigă primul ei game.

4-0. Simona îşi face serviciul fără probleme.

3-0. Simona face un nou break.

2-0. Game alb câştigat de Halep.

1-0. Simona face break încă din primul game.

UPDATE, 8 februarie, ora 10:05 / Cele două jucătoare au ieşit la încălzire. Simona Halep – Lizette Cabrera începe în aproximativ 10 minute.

ADVERTISEMENT

Meciul Simona Halep – Lizette Cabrera are loc luni, 8 februarie, cu începere de la ora 10:00, în turul 1 al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Jucătoarea australiancă ocupă locul 140 în ierarhia WTA şi nu a înregistrat nici o performanţă deosebită până acum, în general participând la turnee modeste.

Simona Halep a sosit în Australia la începutul acestui an, alegând să se pregătească la Adelaide, oraşul natal al antrenorului ei, Darren Cahill, unde a susţinut un meci demonstrativ în compania liderului mondial, Ashleigh Barty. Deşi s-a jucat cu public şi Barty a fost la ea acasă, ea fiind australiancă, Halep a obţinut un succes care îi dă speranţe pentru o bună evoluţie la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Singurul turneu la care românca a decis să fie prezentă înainte de Australian Open a fost Gippsland Trophy la Melbourne, unde Halep a ieşit învinsă categoric în sferturi de rusoaica Ekaterina Alexandrova, după ce a acuzat unele probleme la spate.

Simona Halep – Lizette Cabrera Live Stream Eurosport

Partida Simona Halep – Lizette Cabrera se dispută luni, 8 februarie, de la ora 10:00, în turul 1 al Australian Open şi va putea fi vizionată în exclusivitate pe canalul Eurosport 1. Puteţi urmări meciul şi în format LIVE VIDEO, dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Lizette Cabreraera varianta optimă pentru Simona de intrare în ritmul turneului de Grand Slam, cu o adversară lejeră, care să nu îi pună probleme de la primul meci. Ultimele informaţii despre Halep sunt bune, jucătoarea noastră declarând că se simte mult mai bine după durerile de spate.

Posibil meci cu poloneza Swiatek în optimi de finală

Însă pe traseul locului 2 mondial se află destule nume grele care vor solicita la maxim capacităţile Simonei şi este foarte posibil să asistăm în optimi la reeditarea partidei din aceeaşi fază de la ultima ediţie de Roland Garros cu poloneza Iga Swiatek. Atunci adolescenta Swiatek a executat-o fără drept de apel pe Halep şi nu s-a mai oprit până la câştigarea trofeului.

Simona Halep nu a ascuns faptul că unul dintre obiectivele rămase în cariera sa este să câştige un al treilea turneu de Grand Slam, Australian Open fiind o ţintă foarte serioasă. Poate şi pentru că îşi doreşte să triumfe în patria lui Darren Cahill. Acest lucru poate reprezenta însă şi o formă de presiune pentru Simona.

Simona a jucat finala la Melbourne în 2018

La Australian Open Simona a fost la un pas de fericire în 2018, când a pierdut dramatic şi cu mult cântec finala în faţa danezei Caroline Wozniacki cu 2-1. Iar la ultima ediţie a fost întrecută după o semifinală thriller de iberica Garbine Muguruza.

Pentru bookmakeri se pune problema unui simplul antrenament pentru Simona Halep, care aproape că nu are cotă la victorie, 1,06, în timp ce un miracol al australiencei Cabrera e cotat cu 10,60. Şi un set dacă ar lua jucătoarea de la Antipozi înseamnă enorm, cotă 3,60.

 

 

 

ADVERTISEMENT