Simona Halep

Simona Halep, lovitura meciului cu Su-Wei Hsieh la WTA Eastbourne! Aplauze la scenă deschisă. VIDEO

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 25.06.2019 | 21:24
Simona Halep, lovitura meciului cu Su-Wei Hsieh la WTA Eastbourne! Aplauze la scenă deschisă. VIDEO
Simona Halep a reușit lovitura meciului cu taiwaneza Su-Wei Hsieh în turul doi al turneului WTA Eastbourne

Jucătoarea de tenis Simona Halep a reușit lovitura meciului cu taiwaneza Su-Wei Hsieh în turul doi al turneului WTA Eastbourne. Românca, cap de serie numărul 6, s-a impus fără probleme la primul meci de simplu pe iarbă din acest an și a acces în optimile de finală ale competiției de categorie Premier.

Simona Halep, lovitura meciului cu Su-Wei Hsieh la WTA Eastbourne

Fostul lider mondial nu a întâmpinat nici cea mai mică problemă în întâlnirea cu jucătoarea asiatică și a cedat doar două ghemuri. Lovitura meciului din turul doi de la WTA Eastbourne a venit în setul secund, atunci când Simona Halep a surprins-o pe Su-Wei Hsieh cu o lovitură incredibilă. Taiwaneza a jucat o scurtă la care campioana noastră a ajuns, dar adversara a lobat-o. Halep nu s-a dat bătută, a fugit în spatrele terenului și a reușit lovitura perfectă din ântoarcere. Simona a primit aplauze la scenă deschisă din partea spectatorilor.

Simona Halep a trecut de Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-0, în turul secund de la WTA Eastbourne și o va întâlni în optimile de finală pe slovena Polona Hercog. Meciul din această fază se va disputa miercuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!