Simona Halep, lovitura meciului împotriva Barborei Strycova! A ridicat toți spectatorii în picioare! Video

Irina Aldea   
în Tenis
09/03/2019, 03:07
Simona Halep, lovitura meciului împotriva Barborei Strycova! A ridicat toți spectatorii în picioare! Video GALERIE FOTO
Simona Halep a reuşit lovitura meciului contra Barborei Strycova la Indian Wells

Simona Halep a reuşit lovitura meciului contra Barborei Strycova la Indian Wells. Simona Halep traversează o perioadă foarte bună în circuitul feminin de tenis! După un prim tur liber, Simona a pornit cu dreptul campania sa de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din deşertul californian are loc în perioada 6-17 martie.

Simona Halep a reuşit o lovitură spectaculoasă în setul doi al meciului cu Strycova

Simona Halep şi-a adjudecat primul set al meciului din turul secund după 40 de minute de joc, scor 6-2, arătând un tenis de mare calitate, cu puncte impresionante, cu raliuri frumoase, un adevărat spectacol acordat pentru cei prezenţi în tribune. Sportiva noastră a oferit fără doar şi poate punctul meciului, în setul secund, la scorul de 6-2, 0-0, chiar punctul care i-a adus game-ul jucătoarei noastre.

În debutul setului secund, Simona Halep a reuşit punctul partidei, în opinia celor de la WTA, care au publicat pe Twitter materialul video cu punctul respectiv. La scorul de 0-0, pe serviciul Simonei, jucătoarea noastră a reuşit un punct incredibil, o lovitură de backhand în lungul liniei, lăsând-o pe Strycova simplă spectatoare.

Simona Halep, foarte încrezătoare la Indian Wells

Simona Halep a arătat în primul meci de la Indian Wells că este la un nivel foarte bun, chiar dacă vine după o perioadă de pauză. “Este mereu plăcut să mă întorc aici, pentru că am câştigat titlul în 2015 şi mă bucur mereu să revin la turneele unde am devenit campioană. În afara amintirilor plăcute şi locaţia este superbă”, a declarat Simona la Indian Wells.

“Simt că nivelul meu este bun, sunt încrezătoare, simt că fizic totul este în regulă, aşa că nu am decât să mă duc acolo, să cred că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la capăt. Au trecut patru ani de atunci şi mă simt mai matură, dar joc mereu bine aici, aşa că sunt încrezătoare. De-abia aştept să înceapă turneul şi să dau tot ce pot la fiecare partidă”, a mai afirmat Simona Halep.

Închide ×