Sporturi

Simona Halep, lovitura săptămânii în Fed Cup. Video. Mingea cu care i-a uluit pe Pliskova şi tenisul mondial

11.02.2019 | 15:30
Simona Halep lovitura saptamanii in Fed Cup Video Mingea cu care ia uluit pe Pliskova si tenisul mondial

Simona Halep a reuşit lovitura săptămânii în confruntarea cu Cehia din Fed Cup. Echipa României de Fed Cup s-a calificat în semifinalele Fed Cup după ce a învins la Ostrava campioana en-titre, Cehia, scor 3-2. Simona Halep a câştigat ambele partide de simplu, iar Irina Begu şi Monica Niculescu au reuşit să treacă de Katerina Siniakova (locul 1 WTA la dublu) şi Barbora Krejcikova (locul 2 WTA la dublu). Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.

Simona Halep a fost fără doar şi poate starul acestei întâlniri, ea a învins-o în trei seturi pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 5-7, 6-4, în al treilea meci al întâlnirii dintre România și Cehia. În prima sa partidă, sâmbătă, Halep s-a impus în fața Katerinei Siniakova, scor 6-4, 6-0. De asemenea, pe lângă rezultatele pozitive obţinute, Simona a reuşit şi câteva lovituri foarte bune.

Simona Halep şi lovitura fantastică reuşită în Fed Cup

Pe contul oficial de Twitter al Cupei Federaţiei a fost publicat un top al celor mai frumoase cinci lovituri reușite în acest sfârşit de săptămână. Simona Halep se află pe primul loc, cu o lovitură din meciul disputat împotriva rachetei numărul 1 a Cehiei, Karolina Pliskova. În setul secund, la scorul de 1-1, românca în vârstă de 27 de ani a ajuns incredibil la o scurtă și a lăsat-o fără replică pe ocupanta locului 5 WTA.

Graţie acestui rezultat obţinut de România, echipa tricoloră va evolua în semifinalele competiţiei contra Franţei, în deplasare. Echipa de Fed Cup a Franţei a obţinut calificarea în penultimul act al Fed Cup, după ce a câştigat, cu 3-0, la Liege, întâlnirea cu Belgia. În acest moment, cele mai bune jucătoare franceze sunt Caroline Garcia, locul 19 WTA, Alize Cornet, locul 51 WTA, Pauline Parmentier, locul 55 WTA, şi Kristina Mladenovic, locul 64 WTA. În proba de dublu, Mladenovic este numărul 3 mondial, iar Cornet, locul 117.

Tags: