Simona Halep, lovitură spectaculoasă la Wuhan. Campioana de la Wimbledon s-a distrat cu copiii de mingi. VIDEO

Andrei Șchiopu   
în Simona Halep
22/09/2019, 14:08
Simona Halep, lovitură spectaculoasă la Wuhan. Campioana de la Wimbledon s-a distrat cu copiii de mingi. VIDEO
Simona Halep alături de fanii ei din China. Sursă foto: twitter

Simona Halep s-a distrat cu copiii de mingi de la Wuhan și a reușit o lovitură spectaculoasă. Campioana de la Wimbledon își va afla adversara din turul 2 de la turneul din China, în partida dintre Barbora Strycova și Xiyu Wang. Simona a debutat deja la Wuhan, în competiţia de dublu alături de Raluca Olaru şi s-au calificat mai departe după un meci împotriva echipei din China, formată din Xiniu Wang și Qianhui Tang.

Lovitura spectaculoasă reușită de Simona Halep la antrenamente

Simona Halep a reușit o lovitură foarte frumoasă la antrenamente, în timp ce se distra și se fotografia cu copiii de mingi. Campioana de la Wimbledon este tratată ca un adevărat star la Wuhan, organizatorii au așteptat-o cu un mesaj în limba română. Cea mai bună participare a Simonei la Wuhan a fost în 2016, atunci când românca s-a calificat în semifinalele competiției, unde a fost eliminată de Petra Kvitova, în două seturi, (1-6, 2-6).

Simona va juca marți două meciuri, în „optimile” de la dublu și unul în debutul ei la single. Anul trecut, „Simo” a fost eliminată de Dominika Cibulkova în turul 3 la Wuhan, dar speră ca la această ediție să ajungă mult mai sus și să-și întreacă recordul personal stabilit în 2016, mai ales că Darren Cahill va reveni în echipa ei începând cu 2020.

Simona Halep se simte pregătită înaintea turenului de la Wuhan

„Mă simt bine acum, sunt încrezătoare, sper să-mi meargă bine la Wuhan. E un pic diferit în China, aerul e diferit, sunt diferențe mari la mâncare, cultura, aproape tot. Încerc să mă adaptez, dar nu va fi ușor. Fizic sunt 100%. Am avut probleme la tendonul lui Achile, am început recuperea și mă simt foarte bine. Darren Cahill nu va fi cu mine în China, el va reveni în staff-ul mei la începutul lui 2020”, a spus Simona Halep.

„Am avut niște probleme la gleznă și tendonul lui Achile. Acum mă simt bine, am făcut recuperare, m-am antrenat în ultima săptămână și mă simt bine”, a încheiat campioana de la Wimbledon.

  • 19 trofee WTA are Simona Halep în carieră
Închide ×