Simona Halep

Simona Halep, lovitura turneului la WTA Dubai 2019! Prezentă cu două puncte în Top 10. Video

24.02.2019 | 11:20
Simona Halep lovitura turneului la WTA Dubai 2019 Prezenta cu doua puncte in Top 10 Video

Jucătoarea de tenis Simona Halep a reușit lovitura turneului la WTA Dubai 2019, competiție care s-a încheiat sâmbătă cu succesul surprinzător al elvețiencei Belinda Bencic. Fostul lider mondial domină această ierarhie în care are două puncte în Top 10.

Simona Halep lovește mingea în timpul meciului cu Eugenie Bouchard de la WTA Dubai 2019
Simona Halep lovește mingea în timpul meciului cu Eugenie Bouchard de la WTA Dubai 2019

Simona Halep a fost eliminată de Belinda Bencic în sferturile de finală ale turneului din capitala Emiratelor Arabe Unite, dar a reușit să-și păstreze locul 2 în clasamentul WTA deoarece elvețianca a învins-o pe cehoiaca Petra Kvitova în finală.

Simona Halep, lovitura turneului la WTA Dubai 2019

Site-ul oficial al WTA a realizat un top al celor mai frumoase 10 lovituri din turneul Dubai 2019, iar Simona Halep este pe prima poziție. Punctul câștigat de fostul lider mondial în debutul setului doi cu Eugenie Bouchard din turul secund a ridicat asistența în picioare. La scorul de 1-0, pe serviciul ei, Halep a încercat să o lobeze pe canadiancă, dar aceasta a agățat mingea. A trimis periculos, însă românca s-a întins și a lăsat-o pe Bouchard fără cuvinte cu un passing în cross. FANATIK a scris încă de atunci că realizarea sportivei noastre poate fi lovitura anului.

Simona Halep a mai fost inclusă cu o lovitură în topul fazelor spectaculoase de la WTA Dubai 2019. Ea a prins locul 10 cu fază din întâlnirea cu Lesia Tsurenko, din optimile de finală. După un punct extrem de lung, constănțeanca a luat o decizie fantastică și a încheiat punctul cu o scurtă de zile mari. Pe lângă Halep, campioana Belinda Bencic este singura care a mai prins două poziții în această ierarhie: locul 3 cu o minbge din finala cu Kvitova și locul 6 cu un punct din întâlnirea împotriva Elinei Svitolina.

După eliminarea de la turneul din Emiratele Arabe Unite, Simona Halep a revenit în țară și a declarat că va avea o săptămână de pauză în care va face doar pregătire fizică, iar apoi va pleca la Indian Wells.

Tags: