Fotbal international

VIDEO. Simona Halep este CAMPIOANĂ la Montreal. A învins-o în două SETURI pe Keys! Cîţi BANI A CÎŞTIGAT!

LIVE VIDEO SURSA 1...
31.07.2016 | 23:59
VIDEO Simona Halep este CAMPIOANA la Montreal A invinso in doua SETURI pe Keys Citi BANI A CISTIGAT

LIVE VIDEO SURSA 1

LIVE VIDEO SURSA 2

LIVE VIDEO SURSA 3

LIVE VIDEO SURSA 4

LIVE VIDEO SURSA 5

UPDATE 22:34. Între finala de simplu şi cea de dublu, Simona Halep a avut timp să le scrie fanilor pe pagina sa oficială de Facebook.

”Sunt extrem de fericită, am petrecut o săptămâna excelentă aici la Montreal, unde am trăit momente incredibile alături de echipa mea şi de suporterii români! Aştept cu nerăbdare următoarele turnee :)”

”Ţineţi-ne pumnii la dublu!”

simo facebook

FINAL!!! Simona Halep este campioană la Montreal! Românca a reuşit să o învingă pe Madison Keys în două seturi, scor 7-6, 6-3. Astfel, sportiva noastră, pe lîngă trofeu, reuşeşte să plece acasă şi cu suma de 497.700 de dolari!  De luni va fi numărul trei mondial!

Simona Halep a ajuns la al 14-lea trofeu cîştigat în cariera sa.

Game, SET şi MECI! 6-3! Simona Halep!

Madison Keys rămîne în meci, dar Simona are şansa să cîştige partida pe propriul serviciu. 5-3

Simona Halep face 5-2 şi se apropie cu paşi repezi de cîştigarea trofeului! 5-2

Madison Keys reduce din diferenţă. 4-2

Halep face 4-1 pe propriul serviciu. 4-1

Madison Keys reuşeşte să cîştige primul game din setul al doilea. 3-1

Halep este de neoprit în setul secund. Al treilea game cîştigat la rînd! 3-0

Simona face BREAK! 2-0

Sportiva noastră începe bine setul doi şi îşi face serviciul. 1-0

set 1

Simona cîştigă primul set la tie-break. 7-5

REBREAK Madison Keys. Primul set se decide la tie-break.

Simona Halep face BREAK şi are o nouă şansă să încheie setul pe serviciul ei. 6-5

Madison Keys face BREAK la 0! Din nou egalitate. 5-5

BREAK Simona Halep. Va servi pentru cîştigarea primului set! 5-4

Madison Keys face din nou BREAK, după o duplă greşeală a Simonei Halep. 4-4

Keys cîştigă pe propriul serviciu. Jucătoarea din Statele United a început să lovească puternic!  4-3

Halep serveşte excelent şi duce scorul la 4-2.

Simona face BREAK şi preia conducerea. 3-2

Simona Halep îşi face serviciul şi restabileşte din nou egalitatea în primul set. 2-2

Jucătoarea din Statele United preia conducerea meciulu! 1-2

Madison Keys face REBREAK! 1-1

Simona începe cu BREAK partida! 1-0

A început meciul. Madison Keys se află la serviciu.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 18:52. Miza financiară e destul de mare pentru cele două finale de diseară. Simona Halep poate cîştiga 490.000 de dolari dacă va cîştiga titlul la simplu, ea avînd deja asigurat un cec de 250.000 de dolari pentru finala.

La dublu, Monica Niculescu şi Simona Halep vor împărţi 150.000 de dolari dacă se vor impune în turneu. Pentru prezenţa în finală, româncele au cîştigat deja 73.000 de dolari.


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 17:47. Simona Halep va urca de luni pe locul 3 în ierarhia WTA. Campioana noastră revine pe podium după 5 luni de pauză 


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 14:19 . Simona Halep a vorbit într-o conferinţă de presă înainte de finala cu Madison Keys: “Ma simt foarte bine sa am atat de multi romani care sa ma sprijine. Vreau sa le multumesc pentru ajutorul lor. Atmosfera este incredibila. Mereu cand intru pe teren vreau sa castig pentru a juca si a doua zi in aceasta atmosfera”

”Peste tot unde merg am parte de sprijinul romanilor si este ceva placut. Vreau sa-i vad fericiti, sa castig cat mai multe meciuri si sa ma bucur de moment. Cred ca este cel mai bun moment din viata mea. Noi, romanii, suntem o comunitate puternica. Imi iubesc tara, din acest motiv inca locuiesc acolo. Familia mea este de asemenea in Romania. Iubesc Romania si voi face totul pentru victorie”


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 14:19 / Simona Halep şi Lucian Bute au fost protagoniştii unui moment amuzant la finalul meciului de ieri. Românca a dat autografe după meci şi era să nu îl recunoască pe boxeur. În cele din urmă, cei doi s-au îmbrăţişat şi au schimbat cîteva cuvinte. 

VEZI VIDEO:

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 13:34 / Finala dintre Simona Halep şi Madison Keys se dispută de la ora 20:00. Pentru campioana noastră e a 22-a finală din carieră.

Românca are palmares pozitiv, avînd 13 finale cîştigate şi 8 pierdute în carieră.


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, 31 iulie, ora 10:40 / Simona Halep nu a mai apelat la coaching în timpul meciurilor, aceasta fiind o decizie luată împreună cu antrenorul Darren Cahill. Totuşi, românca a avut nevoie de cîteva sfaturi în meciul de la Montreal împotriva Kuzneţovei: 

“E pentru prima oară când o fac după o perioadă lungă. Mi-a spus înainte de Madrid că trebuie să fiu singură pe teren, să mă descurc, să-mi rezolv singură problemele care apar. Încerc să nu apelez la el prea des, dar când simt că am nevoie de sfatul lui o fac“, a spus Simona.


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Victorie pentru Simona Halep!!! Românca ajunge în finala turneului de la Montreal după ce a învins-o pe Angelique Kerber, în trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2. Halep ajunge astfel pentru a doua oară la rînd în finala de la Rogers Cup. În ultimul act, Simona o va întîlni pe Madison Keys, numărul 12 WTA. Finala va avea loc la ora 20:00, urmînd ca la o oră după disputarea ei, Simona să joace şi în finala de dublu, alături de Monica Niculescu.

Capture

Halep cîştigă al 6-lea game la rînd şi este în FINALA de la Montreal!

Simona ajunge la al 5-lea game cîştigat în setul secund! 5-2

Revenire de senzaţia a Simonei Halep. Al patrulea game la rînd! 4-2

Simona ia trei gameuri la rînd! 3-2

Break pentru Simona Halep. Românca reintră în meci! 2-2

Halep îşi face serviciul şi reduce din diferenţă. 1-2

Simona Halep îi face un cadou lui Kerber în ultima minge din game-ul secund. 0-2

Kerber începe cu break setul al treilea. 0-1

setul 2

Setul secund îi aparţine lui Kerber, scor 3-6.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Kerber face break, iar acum nemţoaica va servi pentru setul secund. 3-5

Halep loveşte de trei ori racheta de pămînt. 3-4. Antrenorul Simonei coboară să o calmeze. ”Calmează-te. Joci foarte bine, nu trebui să dai cu racheta de pămînt. Controlează-ţi emoţiile, numai aşa o să iei decizii bune”, i-a spus Darren Cahill

Simona devine nervoasă şi pierde pe propriul serviciu. 3-3.

Halep duce scorul la 3-2

Cel mai frumos game de pînă acum. Simona Halep restabileşte egalitatea în setul secund după un schimb excepţional de mingii.

Kerber arată ceva mai multă siguranţă pe serviciul ei! 1-2

Simona Halep restabileşte egalitatea în setul secund. Nemţoaica este nervoasă! 1-1

A început setul secun. Kerber îşi face serviciul şi Simona este condusă. 0-1

setul 1

Românca noastră o distruge pe Kerber în primul set! 6-0!

Simona Halep este de neoprit în faţa numărului doi mondial! 5-0

Din nou game pentru Simona Halep! 4-0

Kerber face o mulţime de greşeli şi îi permite Simonei să facă al doilea break. 3-0

După un game ce a durat zece minute, Simona Halep duce scorul al 2-0

Simona Halep începe cu break partida! 1-0

A început meciul. Kerber serveşte prima!

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE 19:45. Sute de români sînt în arenele de la Montreal şi asteaptă meciul din semifinale al Simonei Halep! 

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE 16:57. Simona Halep dispune de o cotă de 1,61 la cîştigarea meciului cu Angelique Kerber. Nemţoaica are un multiplicator de 2,33 pentru o eventuală victorie.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE 14:02. Simona Halep e deja pe locul 4 WTA după victoria cu Svetlana Kuzneţova. Dacă o va învinge pe Kerber, Halep va mai urca un loc, pînă pe 3. 

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE 08:10. Simona Halep o va întîlni pe Angelique Kerber, cap de serie nr 2, în prima semifinală a turneului WTA de la Montreal sîmbătă seară de la ora 20:00, ora României! 

Partida va putea fi urmărită LIVE VIDEO, ONLINE pe FANATIK.RO 

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE 22:45. Simona Halep o va întîlni, în semifinalele turneului de la Montreal, pe Angelique Kerber, numărul doi mondial. Românca noastră conduce în meciurile directe cu scorul de 3-2. Numai că, anul 2016 a fost cel al nemţoaicei. Aceasta a învins-o de două ori pe româncă. În sferturile de la Wimbledon, scor 7-5 7-6, şi în Fed Cup, la Cluj, scor 5-7 6-2 7-5.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL.

VIDEO AICI CU REZUMATUL VICTORIEI DIN SFERTURI CU KUZNETSOVA

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Angelique Kerber a trecut în sferturile de finală de Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-2.

halep kerber

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Victorie pentru Simona Halep. Românca noastră s-a impus în trei seturi 3-6, 6-1, 6-1, în faţa Svtlanei Kuzneţova şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Montreal. Halep a început foarte greu meciul, însă a făcut spectacol în seturile doi şi trei. După această victorie, Simona a urcat pe locul patru în clasamentul WTA. În următoarea fază a competiţiei, Halep va întîlni învingătoarea dintre Angelique Kerber şi Daria Kasatkina.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Kuzneţova cîştigă primul game din setul decisiv. Acum, Simona serveşte pentru meci.

5-0 pentru Simona Halep!

Halep face din nou break. Kuzneţova parcă nu mai are poftă să joace. 4-0

Simona se apropie cu paşi repezi spre semifinalele competiţiei. 3-0 în setul al treilea.

Halep face break la 0! Kuzneţova a obosit serios şi nu mai reuşeşte să pună mingea în terenul româncei. 2-0

Simona începe bine setul decisiv. 1-0

Statisticile setului secund.

setul secund

Halep cîştigă setul secund mult mai clar decît a făcut-o Kuzneţova în primul. 6-1

Simona îşi face serviciul şi duce scorul al 5-1

Kuzneţova reuşeşte să-şi facă pentru prima oară serviciul în setul secund. 4-1

Halep este de neoprit în acest set secund! 4-0

Kuzneţova a greşit foarte mult în acest game şi îi permite Simonei să realizeze un nou break. 3-0

Românca noastră începe să-şi facă jocul obişnuit. 2-0

Simona Halep începe setul secund cu un break. Kuzneţova începe să obosească. 1-0

Statisticile primului set.

asadasda

Set pentru Kuzneţova! 3-6. Simona Halep a aruncat din nou cu racheta pe jos…

Simona a avut un retur senzaţional şi reuşeşte să facă break-ul! 3-5

Simona Halep devine stăpînă pe propriul serviciul şi cîştigă la 15. 2-5

Kuzneţova joacă fără greşeală! 1-5

În sfîrşit, Simona Halep reuşeşte să cîştige primul game după 25 de minute de la startul partidei. 1-4

Game pentru Kuzneţova! 0-4. Românca noastră şi-a pierdut cumpătul în game-ul cu numărul patru, izbind racheta de pămînt.

Simona Halep îşi pierde din nou serviciul şi-l cheamă pe Darren Cahill din tribună.

Kuzneţova îşi face serviciul şi duce scorul la 2-0. Simona nu-şi revine…

Simona nu începe deloc bine partida. Break Kuzneţova după un game lung! 0-1

A  început meciul. Simona Halep este la serviciu.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 19:00 / Pentru Simona Halep, circuitul american e crucial pentru calificarea la Turneul Campioanelor. Românca e în acest moment pe locul 6 în clasamentul Road To Singapore pe 2016, primele 8 fiind calificate la turneu.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Halep speră să obţină cît mai multe puncte în turneele americane, care să îi asigure calificarea la Turneul Campioanelor, acolo unde a fost calificată în ultimii doi ani.

Clasament Road To Singapore: 

132

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 16:25 / Simona Halep va urca pe locul 4 WTA dacă învinge Svetlana Kuzneţova. Simona ar acumula 5.420 de puncte şi are trece astfel peste Agnieszka Radwanska, jucătoare care rămîne cu 5.340 de puncte în visterie după ce a fost eliminată în optimi la Montreal.


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 14:24 / Simona Halep a declarat că meciurile de dublu alături de Monica Niculescu au ajutat-o să se adapteze pentru această suprafaţă:

“Am schimbat ceva chiar înaintea turneului. Nu e uşor, pentru că am nevoie de timp să mă adaptez. De fapt, meciurile de dublu m-au ajutat mult. Dar pot spune că, într-adevăr, sunt mult mai încrezătoare la serviciu. Nu servesc foarte puternic, dar e bine că pun mingea în teren şi procentajul meu e mai mare decît cel normal. Mă simt bine, alerg mult şi, da, pot spune că totul merge bine”.


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 10:30 / La capitolul meciurilor directe, Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova sînt la egalitate 3-3. Comparaţia celor două sportive:

kuzne

Meciurile directe:

directe

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 08:20 / Simona Halep joacă diseară, de la ora 19:30 pentru un loc în semifinalele turneului de la Montreal, contra Svetlanei Kuznetsova, în primul meci al zilei!

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL.  Tot diseară, după ora 22:30, românca va juca şi în proba de dublu, alături de Monica Niculescu, tot în faza sferturilor de finală.

TABLOUL LA SIMPLU

mnt2 mnt1

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 00:00 / Simona Halep o va întîlni în sferturile de finală de la Montreal pe Svetlana Kuznetsova, cap de serie numărul 9, care a eliminat-o pe Petra Kvitova cu 7-6, 6-3.

Partida va avea loc vineri seară, ora urmînd a fi anunţată de organizatori în cursul dimineţii!

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 20:55 / Simona Halep a reuşit o nouă prestaţie excelentă la Montreal, unde s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3, în faţa Karolinei Pliskova, şi a obţinut calificarea în sferturile de finală. Pentru Simona urmează o nouă confruntare de prima mînă. O va înfrunta în următorul meci pe cîştigătoarea dintre Petra Kvitova şi Svetlana Kuzneţova.

VIDEO CU REZUMATUL AICI

6-3. Simona Halep cîştigă şi pe serviciul Pliskovei şi este în sferturi la Montreal.

5-3. Simona Halep îşi face serviciul şi este la un game de sferturile de finală.

4-3. Pliskova îşi face serviciul şi cere prezenţa antrenorului ei.

4-2. Halep îşi face din nou serviciul, continuă să domine partida.

3-2. Simona Halep returnează excelent şi obţine un nou break.

2-2. Halep continuă să servească mult peste aşteptări.

1-2. Pliskova serveşte din nou bine şi preia conducerea în set.

1-1. Halep îşi face serviciul la zero.

0-1. Pliskova îşi face serviciul fără emoţii în startul setului doi.

____________________________________________________________________________

6-3. Halep profită de şansa ei şi închide primul set.

5-3. Pliskova îşi face serviciul, dar Halep va servi pentru set.

5-2. Simona vine din nou la trei gameuri avans.

4-2. Halep dă răspuns imediat şi face din nou break.

3-2. Break reuşit de Pliskova, după ce Halep a comis şi prima dublă greşeală.

3-1. Pliskova îşi face serviciul după un game prelungit, în care Halep a avut minge de break.

3-0. Simona îşi face din nou serviciul fără emoţii.

2-0. Simona Halep reuşeşte să facă break la 30.

1-0. Simona Halep serveşte perfect şi preia conducerea.

 UPDATE ora 19:00 / Peste cîteva minute începe meciul Simonei Halep!

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE ora 16:11 / Chiar dacă Serena Williams şi Garbine Muguruza,două dintre principalele favorite de la Montreal s-au retras, Halep are un parcurs infernal în următoarele runde. Adversara din sferturile de finală ar putea fi cîştigătoarea dintre Petra Kvitova şi Svetlana Kuzneţiova, iar în semifinale, Halep ar putea da peste Angelique Kerber.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE ora 13:47 / Surprize mari la Montreal în noaptea trecută. Carla Suarez Navarro a fost eliminată de  Kristina Kukova, locul 121 WTA, scor 3-6, 6-4, 6-4. Un alt rezultat surpriză e eliminarea Dominicăi Cibulkova, după o înfrîngere clară, 2-6, 0-6.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE ora 10:00 / Simona Halep joacă în optimi la Montreal joi seară de la ora 19:30, ora României, în primul meci al zilei!

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE ora 21:30 / Simona Halep şi-a aflat adversara din optimi la Montreal! Românca o va întîlni pe cehoaica Karolina Piskova, cap de serie numărul 14, care s-a calificat după ce adversara sa, Sara Errani a abandonat şi a nu a mai intrat pe teren pentru meciul din turul 2.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Partida va avea loc joi seară la o oră ce va fi anunţată de organizatori în cursul acestei nopţi.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Este al 5-lea meci direct dintre Halep şi Pliskova, singura înfrîngere a Simonei fiind în Fed Cup, la Cluj.

directe

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL . UPDATE, ora 05:08 / Simona Halep s-a calificat în optimi la Rogers Cup după o prestaţie perfectă în faţa Dariei Gavrilova, de care a trecut în două seturi, scor 6-2, 6-3. Simona a arătat foarte bine, atît din punct de vedere fizic, cît şi mental. A dominat tactic partida şi s-a impus fără emoţii. În optimi, Halep va juca împotriva cîştigătoarei dintre Sara Errani şi Karolina Pliskova, partidă programată în această seară.

VIDEO CU REZUMATUL

VIDEO CU LOVITURA MECIULUI REALIZATA DE SIMONA

“Am jucat pe zgură ultima dată, dar m-am acomodat repede şi m-am simţit bine pe teren. Sînt mulţumită de felul în care am jucat. Mulţumesc tuturor celor care au venit să mă susţină, înseamnă mult pentru mine să vă am aproape”, a declarat Simona Halep după victoria în faţa Dariei Gavrilova.

________________________________________________________________

6-3. Simona Halep face break şi este în optimi.

5-3. Simona Halep îşi face serviciul fără emoţii şi este la un game de optimile de finală.

4-3. Gavrilova îşi face serviciul la 30.

4-2. Simona îşi face serviciul fără emoţii de această dată.

3-2. REPLICĂ IMEDIATĂ A SIMONEI, CARE REVINE DE LA 0-30 ŞI FACE BREAK.

2-2. Gavrilova face primul ei break în meci şi egalează în setul doi.

2-1. Gavrilova îşi face serviciul după un game prelungit.

2-0. Simona îşi face serviciul, deşi a comis două duble consecutive în acest game.

1-0. HALEP ÎNCEPE CU BREAK ŞI ÎN SETUL DOI. ESTE EXTREM DE SIGURĂ ŞI DETERMINATĂ.

___________________________________________________________________

6-2. Simona Halep continuă să servească foarte bine şi îşi adjudecă primul set. Românca este încurajată din tribune de Lucian Bute. 5-2. UN NOU BREAK AL SIMONEI HALEP! GAVRILOVA CONTINUĂ SĂ COMITĂ MULTE ERORI NEFORŢATE. 4-2. Halep îşi face serviciul la 30 şi se distanţează din nou. 3-2. Gavrilova întrerupe seria Simonei şi îşi face serviciul la 15. 3-1. Halep îşi consolidează brake-ul. Game la 30. 2-1. BREAK HALEP. SIMONA PROFITĂ DE A PATRA MINGE DE BREAK DIN ACEST GAME. 1-1. Gavrilova caută în permanenţă lovituri decisive, dar comite şi multe erori. Halep, game la 15. 0-1. Gavrilova a început agresiv şi îşi face serviciul la 30.

Simona Halep va începe partida la primire. Cele două jucătoare se află la încălzire.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDARE, ora 03:26 / Francoise Abanda a trecut de Saisai Zheng, scor 6-1, 7-5, iar următoarea partidă pe central este Halep – Gavrilova, care va începe în aproximativ 15 minute.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 02:30 / Garbine Muguruza s-a retras de la Rogers Cup din cauza unor probleme medicale. Este a doua jucătoare de top care ia această decizie, după Serena Williams. Locul Muguruzei pe tablou a fost luat de Varvara Lepchenko. Astfel, Simona Halep devină favorită 3 la Montreal.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Victorie fantastică a Monicăi Niculescu în turul inaugural de la Montreal, în 3 seturi: 3-6, 7-5, 6-1 după 2 ore şi 15 minute! Românca noastră a revenit senzaţional în meci şi a cucerit 8 gameuri consecutive în seturile 2 şi 3, după ce în setul 2 Jelena Ostapenko a avut 3-0 şi 5-4, servind pentru meci! În turul 2, Niculescu o va întîlni pe favorita numărul 4, poloneza Agnieszka Radwanska!

La Montreal urmează meciul Simonei Halep la un turneu la care anul trecut a făcut furori!

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Monica Niculescu joacă acum la Montreal contra Jelenei Ostapenko, în turul 1. Românca este la conduce în setul decisiv după 3-6, 7-5 în primele 2 seturi! Vezi meciul ONLINE aici

 Simona Halep o va întîlni pe Daria Gavrilova, numărul 45 WTA, în turul secund al turneului Rogers Cup, de la Montreal, ce oferă premii în valoare de 2.400.000 de euro.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Simona Halep caută revanşa contra australiencei de origine rusă. Aceasta a învins-o pe sportiva noastră, scor 6-3, 4-6, 6-3, la turneul de la Roma, disputat în urmă cu cîteva luni. Partida cu Daria Gavrilova este programată miercuri noapte, începînd cu ora 03:00.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Anul trecut, Simona Halep a ajuns pînă în finala turnuelui de la Montreal. Din păcate a avut probleme medicale şi a abandonat în faţa sportivei Belinda Bencic, din Elveţia.

 UPDATE, 24 iulie, ora 21:43 / Serena Williams s-a retras de la turneul de la Montreal din cauza unei accidentări. Americanca a acuzat dureri la umăr, care s-au acutizat în ultimele zile.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Liderul mondial a hotărît să îşi menajeze umărul. Serena a cîştigat de 3 ori titlul la Rogers Cup, iar în ultimele două ediţii a ajuns pînă în semifinale.

serrr.


SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. UPDATE, ora 10:20 / Simona Halep şi-a aflat adversarele din primul turneu de peste ocean din această vară. În Canada, la Rogers Cup, românca va avea o misiune infernală. Este calificată direct în turul doi, dar debutează cu un duel de foc, împotriva cîştigătoarei dintre Kristina Mladenovic şi o jucătoare venită din calificări.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. În turul trei la Montreal, Halep ar putea da peste Petra Kvitova, iar adversara din sferturi ar fi, cel mai probabil, Garbine Muguruza. Vestea bună ar fi că Halep ar putea juca împotriva Serenei Williams doar în finală, dar adversara din semifinală ar putea fi nemţoaica Angelique Kerber. 

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Simona Halep a cîştigat turneul de la Bucureşti, după o victorie de prestigiu în finală, contra Anastasijei Sevastova, scor 6-0, 6-0, şi a făcut un nou pas spre revenirea pe podiumul circuitului WTA.

 Cum Halep şi-a anunţat retragerea de la Jocurile Olimpice, românca se va putea concentra pe lupta pentru revenirea pe podium în ierarhia WTA. Dar misiunea nu este deloc simplă! Asta pentru că Simona va traversa oceanul cu un obiectiv cît se poate de dificil: acela de a-şi apăra cele 1950 de puncte obţinute anul trecut din trei turnee, Rogers Cup, Cincinnati şi US Open. Anul trecut, Halep a jucat finale la primele două, plus semifinală la Flushing Meadows. Iată cum arată în acest moment clasamentul în top 5 WTA.

Capture

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Doar Serena Williams are mai multe puncte de apărat

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Doar Serena Williams s-a descurcat mai bine decît Simona Halep în cele trei turnee din SUA în 2015. Ar mai fi şi Flavia Pennetta, învingătoarea de la US Open, dar italianca s-a retras înte timp, deci iese din calcule. Astfel, Serena Williams are de apărat 2030 de puncte în următoarele trei turnee, faţă de cele 1950 ale Simonei Halep, în timp ce restul jucătoarelor de top vor avea mult mai puţină presiune. Serena Williams ar putea pierde primul loc în clasamentul WTA la finalul seriei de turnee de pe continentul american. Asta pentru că Angelique Kerber are de apărat doar 236 de puncte, Radwanska 231, iar Muguruza doar 72.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Şanse minime să schimbe poziţia în clasament

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. .Cum adversarele din faţa ei au puţine puncte de apărat pe continent american, Simona Halep are şanse mici să urce în clasament pînă după US Open. Practic, ar trebui să cîştige mai mult decît 1950 de puncte, cele obţinute anul trecut, ba chiar mai mult, adversarele din faţa ei să nu facă prea multe rezultate bune. Ar asigura o urcare în clasament doar un eventual succes la US Open, care ar aduce din start 2.000 de puncte.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Partea bună ar fi că Halep nu simte presiune din spate. Pe locul şase este Victoria Azarenka, jucătoare care s-a retras o perioadă îndelungată, după ce a anunţat că este însărcinată. Cum Vinci are şi ea multe puncte de apărat, singura problemă ar fi legată de Venus Williams, în mare formă în acest moment. Simona Halep are 1415 puncte în faţa ei, iar americanca are de apărat 491 de puncte din următoarele turnee.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Cum afectează Jocurile Olimpice programul adversarelor Simonei

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Simona Halep este cea mai bine cotată jucătoare care şi-a anunţat absenţa de la Jocurile Olimpice. Speriată de virusul Zika, românca se va concentra pe turneele din America. Pentru adversarele ei, pregătirea pentru Cincinnati şi US Open ar putea fi dată peste cap. Ce-i drept, la Rio se va juca tot pe ciment, ceea ce ar putea ajuta pe jucătoare să rămînă pregătite. Turneul de la Rio este programat între 6 şi 14 august. Între 25-31 august se joacă turneul de la Cincinnati, iar US Open este programat în intervalul 29 august 10 septembrie.

Presiune pentru participarea la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Simona Halep este în acest moment pe locul şase în clasamentul Road to Singapore, iar următoarele turnee vor fi decisive în perspectiva şanselor româncei de a participa la Turneul Campioanelor, la care participă primele opt jucătoare în clasamentul de la final de an. 2579 de puncte are Simona Halep în clasamentul Road to Singapore, doar 458 de puncte peste a noua clasată în această ierarhie, americanca Madison Keys. Victoria pe care Halep a obţinut-o în faţa lui Keys, în optimile de finală de la Wimbledon, a cîntărit enorm în şansele Simonei de a merge la Singapore.

SIMONA HALEP-MADISON KEYS LIVE VIDEO FINALA ROGERS CUP MONTREAL. Iată cum arată clasamentul Road to Singapore, top 10.

Capture