Sport

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1, în turul 3 la Wimbledon 2022. Simo, calificare la pas în optimi. Prima reacție a româncei

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Simona Halep - Magdalena Frech, programat în turul 3 al turneului de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon, pe terenul 2.
02.07.2022 | 12:30
Simona Halep  Magdalena Frech 64 61 in turul 3 la Wimbledon 2022 Simo calificare la pas in optimi Prima reactie a romancei
Simona Halep - Magdalena Frech în turul 3 la Wimbledon 2022. Simo vrea în optimi!. Foto: Wimbledon Twitter
ADVERTISEMENT
02-07-2022
13:53

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-1, în turul 3 la Wimbledon 2022

Simona Halep s-a calificat în turul 4 la Wimledon 2022, optimile de finală, după ce a trecut în două seturi de Magdalena Frech, din Polonia, scor 6-4, 6-1. Pentru un loc în sferturi are o misiune infernală, cu învingătoarea dintre Petra Kvitova și Paula Badosa.

“A fost un meci bun, mereu este dificil să joci pe iarbă. Mă bucur că m-am calificat, mă bucur de fiecare zi. Am amintiri atât de frumoase de aici. Mă ajută asta, îmi oferă încredere. Dar toate adversarele sunt greu de învins. Iau fiecare meci în parte și fac tot ce pot. Mă aștept să câștig toate meciurile și în săptămâna a doua (râde). Abia aștept meciurile și publicul care crează această atmosferă deosebită”, a declarat Simona Halep la final.

FINAL. Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1.

6-4, 6-1. Simo este în optimile de finală la Wimbledon 2022.

6-4, 5-1. Simo își face serviciul și meciul e aproape de final.

6-4, 4-1. Un nou break reușit de Simona Halep. 

6-4, 3-1. Game reușit de Halep.

6-4, 2-1. Simona face un nou break. 

6-4, 1-1. Frech răspunde cu un rebreak.

6-4, 1-0. Simona Halep începe și setul doi cu break.

Simona Halep câștigă un prim set în care a avut ceva emoții pe final

6-4. Simona face serviciul de această dată și își adjudecă primul set.

5-4. Frech mai face un game, setul continuă.

5-3. Frech profită de erorile Simonei și face primul ei break.

5-2. Frech își face din nou serviciul.

5-1. Simona își face serviciul.

4-1. Frech, primul ei game în meci.

4-0. Simona domină clar primul set.

3-0. Un nou break pentru Simona Halep.

2-0. Simona Halep își face serviciul.

1-0. Start cu break pentru Halep.

Botic van den Zandschulp l-a învins în 4 seturi pe Richard Gasquet, astfel că Simona Halep va începe în jurul orei 17:15.

Meciul Simona Halep – Magdalena Frech are loc sâmbătă, 2 iulie, cu începere de la ora 16:30 sau după această oră, în cadrul turului 3 al turneului de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon. Învingătoarea din această partidă va avea un examen de foc în turul 4 (optimi) pentru că va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Paola Badosa şi Petra Kvitova.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech

Întâlnirea Simona Halep – Magdalena Frech se dispută sâmbătă, 2 iulie, de la ora 16:30 sau după această oră, pe terenul 2, în turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. după meciurile Harmony Tan – Katie Boulter şi Richard Gasquet – Botic van den Zandschulp, ultimul putând fi un joc maraton, de patru sau cinci seturi. Simona a mai jucat deja două partide pe acest teren.

ADVERTISEMENT

Simona a avut parte de o atmosferă plăcută la precedentele jocuri, fiind deseori răsplătită cu aplauzele publicului britanic, dar a şi fost susţinută de un grup destul de consistent de compatrioţi, care au încurajat-o permanent, uneori prea zgomotos pentru gustul britanicilor şi spre disconfortul adversarelor.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Magdalena Frech

Partida Simona Halep – Magdalena Frech se joacă sâmbătă, 2 iulie, de la ora 16:30 sau după această oră, pe terenul 2 din complexul de la Queen Club, în turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon şi este transmisă în direct şi în exclusivitate doar pe canalul Eurosport 1. O mai puteţi vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Pentru câteva zile organizatorii de la Wimbledon pot sta liniştiţi în privinţa vremii, susţin meteorologii, care prognozează pentru sâmbătă, 2 iulie şi până joia viitoare o vreme fără ploi, dar cu temperaturi departe de cele de vară. Dacă la Bucureşti te topeşti la minim 35 de grade la umbră la Londra acele termometrului vor ajunge la maxim 22 de grade.

Simona Halep, multe coborâşuri şi suişuri în turul anterior

Simona Halep nu a mai repetat în turul 2 evoluţia sigură din primul meci, în care nu i-a lăsat nici o şansă cehoaicei Karolina Muchova, învinsă repede în două seturi. Cu o sportivă sub locul în clasament al Muchovei, Kirsten Flipkens din Belgia, Simona a avut fluctuaţii de-a dreptul îngrijorătoare. A fost condusă la diferenţă de trei ghemuri în ambele seturi.

ADVERTISEMENT

Flipkens a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din carieră şi cel mai bun în faţa Simonei, la care avea un scor de 0-5 fără set luat. Anunţase că după Wimbledon 2022 se retrage din activitate, aşa că acesta a fost jocul de adio şi a condus cu 5-2 în primul set şi 4-1 în al doilea, dar Halep a avut finaluri în forţă şi de fiecare dat a ajuns prima la linia de sosire a seturilor.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Magdalena Frech

Jocul Simona Halep – Magdalena Frech  este văzut de casele de pariuri efectiv ca o plimbare în parc pentru româncă, pentru că are o cotă la victorie aproape inexistentă, variind între 1,07-1,10. În schimb, un tsunami declanşat de poloneză ajunge la cota de 8.80. Iar un set câştigat de aceasta are şi el o valoare imensă: 3,20.

ADVERTISEMENT

Simona şi Magdalena se pregătesc de episodul 3 al confruntărilor directe. Ambele au avut acelaşi deznodământ, 2-0 pentru Halep. Prima dată în 2020, în sferturi la Praga, unde Simona avea să câştige primul ei turneu după revenirea din pauza forţată impusă sportului de pandemia de COVID, a doua oară chiar în acest an în primul tur la Australian Open.

ADVERTISEMENT