Sport

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3, în turul 1 la Australian Open 2022. Simo obține calificarea, prima reacție după victorie. Video

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open, după ce a învins-o pe Magdalena Frech, iar în turul 2 o va întâlni pe Katye Volynets (176 WTA, venită din calificări) sau Beatriz Haddad Maia (83 WTA).
17.01.2022 | 22:24
Simona Halep  Magdalena Frech 64 63 in turul 1 la Australian Open 2022 Simo obtine calificarea prima reactie dupa victorie Video
ADVERTISEMENT
18-01-2022
03:32

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-3, turul 1 la Australian Open. Prima reacție

“Mi s-a părut atât de greu astăzi, e mereu dificil în primul tur. Încrederea nu e ridicată după accidentările de anul trecut, dar sper să joc din ce în ce mai bine. E o șansă că am jucat deja câteva meciuri aici, este frumos de fiecare dată să particip la acest turneu. Mulțumesc tuturor”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

FINAL: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3.


6-3. Simona Halep se califică în turul 2 la Australian Open.

5-3. Simona își face serviciul.

4-3. Un nou break reușit de Simona Halep.

3-3. Simona își face serviciul.

2-3. Simo răspunde cu un rebreak rapid.

1-3. Magdalena Frech face break din nou.

1-2. Simo are din nou mici probleme în startul de set.

1-1. Rămân unele probleme de reglat la serviciu pentru Halep. Break Frech.

1-0. Break în startul setului secund pentru Halep.


6-4. Simona a fost mai exactă la serviciu și închide primul set.

5-4. Game reușit de Frech. Simona mai are doar o șansă de a închide primul set, pe propriul serviciu.

5-3. Frech mai face un break și rămâne în set.

5-2. Simo face un nou break și va servi pentru primul set.

4-2. Simona își face serviciul. Singurul semn de întrebare rămâne legat de numărul mare de erori neforțate, 11, comise de ea.

3-2. Simona Halep își ridică nivelul. Face break și trece din nou în avantaj.

2-2. Simona își face serviciul la 15, dar este în continuare destul de nervoasă.

1-2. Frech își face serviciul. Simona Halep a ratat două mingi de break și apar primele semne de nervozitate. Priviri furioase spre loja ei, după o minge trimisă în fileu.

1-1. Rebreak Frech. Start neconvingător la serviciu pentru Halep.

1-0. Break facil pentru Simona Halep în startul partidei.

Simona Halep și Magdalena Frech au intrat pe Margaret Court Arena și au început încălzirea înaintea duelului din turul 2 de la Australian Open.

Meciul Simona Halep – Magdalena Frech are loc marți, 18 ianuarie, cu începere de la ora 05:30, în cadrul turului 1 al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, în complexul de la Melbourne Park. Simona ocupă locul 15 în ierarhia WTA, iar poloneza se află pe poziția 102.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech, din turul 1 la Australian Open

Întâlnirea Simona Halep – Magdalena Frech se desfășoară marți, 18 ianuarie, în jurul orei 05:30, ora României, ora 14 la Melbourne, pe Margaret Court Arena, 7.500 locuri după refacerea care a avut loc în 2010 din partea autorităților statului Victoria.

ADVERTISEMENT

Numele arenei vine de la jucătoarea australiană Margaret Court, care dețin și acum recordul mondial de succese în Grand Slam-uri, 24 la individual, 23 la dublu și 21 la dublu mixt, cea mai de succes jucătoare din istoria tenisului feminin. Ca urmare a poziției sale intransigente față de mișcarea LGBT, mai multe organizații și foști jucători precum Martina Navratilova sau John McEnroe au cerut schimbarea numelui arenei, însă autoritățile statului Victoria au refuzat să facă acest lucru.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Magdalena Frech

Partida Simona Halep – Magdalena Frech se joacă marți, 18 ianuarie, de la ora 05:30, pe Margaret Court Arena, una dintre cele trei arene principale, în turul 1 la Australian Open și este transmisă în direct și în exclusivitate pe programul Eurosport 1. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va intra pe teren la ora 14:30 ora locală, dar deși va juca la ora prânzului, din fericire temperatura prognozată pentru marți, 18 ianuarie, nu va depăși 23 de grade, urmând a se încălzi accentuat, până la 32 de grade, în zilele care vor succeda.

Simona Halep are un culoar bun până în turul 4

Magdalena Frech este o jucătoare decentă, dar în mod normal Simona Halep trebuie să treacă mai departe fără prea multe probleme. În turul 2 nu ar avea o adversară foarte grea, jucătoarea braziliancă Beatrice Hadad Maia, iar în turul 3 ar putea da de britanica de sorginte română Emma Răducanu, bineînțeles dacă aceasta va reuși să ajungă până în această fază.

ADVERTISEMENT

Simona Halep susține că este de această dată bine pregătită și pentru a fi în cât mai bună formă a sosit în Australia mai devreme ca niciodată față de planurile ei, cu intenția de a juca la două turnee de pregătire, Melbourne și Sydney, dar după ce l-a câștigat pe primul s-a retras de la Sydney.

Simona Halep are o finală și o semifinală la Australian Open

Simona Halep are în palmares două titluri de Grand Slam, la Roland Garros, unde a mai pierdut două finale, și la Wimbledon. La Australian Open a fost aproape de fericire în 2018, când a cedat în finală cu 1-2 în fața danezei Caroline Wozniacki, după un meci de un dramatism rar întâlnit.

ADVERTISEMENT

Halep se îndrepta spre victorie în setul decisiv, moment în care daneza de origini poloneze a simulat o accidentare și a scos-o din ritm pe româncă. Wozniacki avea să câștige singurul ei Grand Slam.

Anul trecut, Simona s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de Serena Williams, în timp ce în 2020 a ajuns până în semifinale, fiind scoasă la mare luptă de Garbine Muguruza.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Magdalena Frech

Pentru casele de pariuri, jucătoarea poloneză nici nu există în fața Simonei Halep. Cea mai mare cotă acordată româncei pentru a câștiga este de 1,05, dar există și case care dau 1,03 sau 1,04.

În schimb, o mare bombă pe care ar face-o să explodeze Frech are cotă uluitoare în tenis, 12,50, iar un set luat de ea ajunge la cota 4,10, ceva imens pentru acest tip de pariu.

Cele două sportive au mai stat o dată față în față, la Praga, în octombrie 2020, primul turneu după ce pandemia de coronavirus oprise tenisul pentru câteva luni. Acel joc din faza sferturilor de finală nu a avut istoric, Halep spulberând-o cu 6-2, 6-0. Simona avea să câștige trofeul la Praga și apoi la Roma în acel an.

ADVERTISEMENT