Sport

Simona Halep, mai agresivă ca niciodată. Pe ce mizează în perspectiva participării la Wimbledon. Patrick Mouratoglou i-a predat o lecție. Video

Simona Halep pregătește ”sezonul pe iarbă” la Paris, alături de Patrick Mouratoglou. Până la Wimbledon, tehnicianul și sportiva lucrează intens loviturile decisive.
06.06.2022 | 16:31
Simona Halep mai agresiva ca niciodata Pe ce mizeaza in perspectiva participarii la Wimbledon Patrick Mouratoglou ia predat o lectie Video
Simona Halep și Patrick Mouratoglou pregătesc participarea sportive la Wimbledon 2022. Sursă foto: Facebook Madrid Mutua Open
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu are timp să-și plângă de milă după eliminarea prematură de la Roland Garros. Fostul lider mondial lucrează intens, alături de antrenorul Patrick Mouratoglou, loviturile decisive.

Lecția ”de serviciu” predată de Patrick Mouratoglou, Simonei Halep

Simona Halep a început turneul de la Roland Garros de pe poziția a 19-a WTA, însă eliminarea prematură din turneul parizian i-a adus o nouă cădere în ierarhia mondială.

ADVERTISEMENT

Poziția a 20-a, pe care se situează în acest moment românca, nu este ceea ce și-au propus Simona și antrenorul Patrick Mouratoglou la începutul colaborării.

Astfel, tehnicianul francez a decis să lucreze intens cu eleva lui tocmai pe ceea ce pare a fi punctul cheie al unei confruntări moderne în tenisul mondial – serviciul.

ADVERTISEMENT

La baza de pregătire de la Paris, Mouratoglou a luat-o pe Simona ”de o parte” pentru a exersa ceea ar putea să fie atuul româncei în perspectiva participării la Wimbledon.

Într-o postare video făcută publică de administratorii academiei tenis Club de Paris se poate vedea cum Mouratoglou îi explică Simonei ce are de făcut pentru a avea un serviciu imbatabil.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul săptămânii va juca la Cluj, apoi în turneele pe iarbă

Simona Halep și antrenorul ei Patrick Mouratoglou vor fi prezenți la sfârșitul acestei săptămâni la Cluj-Napoca unde vor participa la ediția 2022 a Sports Festival.

Sportiva va juca alături de Horia Tecău și invitații lor într-un demonstrativ ce se vrea a fi meciul de retragere al dublului câștigător de Grand Slam la dublu și vicecampion olimpic.

ADVERTISEMENT

În paralel, Mouratoglou va apărea în fața fanilor români și a tinerilor tehniciani de tenis într-un Master Clas intitulat ”The art of coaching” – ”Arta de a antrena”.

De la Cluj cei doi vor zbura în Anglia pentru turneul de 250 de puncte WTA de la Birmingham, primul pe iarbă pentru Simona Halep în acest an.

Până la participarea la Wimbledon românca va mai juca, între 27 iunie – 10 iulie, la Bad Homburg, turneu de asemenea din categoria 250 WTA.

ADVERTISEMENT