Simona Halep

Simona Halep, mare favorită în semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon 2019! Cotele la pariuri

09.07.2019 | 20:26
Simona Halep mare favorita in semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon 2019 Cotele la pariuri

Jucătoarea de tenis Simona Halep este mare favorită în semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon 2019. Campioana noastră a făcut un joc foarte bun în întâlnirea din sferturi de finală împotriva chinezoaicei Shuai Zhang, în timp ce ucrainenaca a avut o partidă dificilă cu cehoiaca Karolina Muchova, fiind nevoită să revină în fiecare set după ce adversara i-a făcut break.

Simona Halep, mare favorită în semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon 2019

Parcursul bun reușit de Simona Halep la Wimbledon 2019, unde nu a pierdut decât un  singur set în fața Mihaelei Buzărnescu, i-a făcut pe bookmakeri să o considere mare favorită în întâlnirea cu Elina Svitolina din semifinale. Deși este condusă de ucrainenacă cu scorul de 4-3 în meciurile directe, românca are o cotă la victorie de 1,42, în timp ce adversara sa este cotată cu 2,88.

Un succes al Simonei Halep în minimum de seturi are o cotă de 2,12, iar unul în set decisiv este cotat la 4,00. Elina Svitolina are o cotă de 5,00 să se impună în două seturi, iar cea mai puțin scontată variantă este o victorie a ucrainencei în trei seturi, care are o cotă de 6,40. În acest moment, românca este văzută cu a doua șansă la câștigarea trofeului, având o cotă de 2,75. Principala favorită este Serena Williams cu 2,15, iar apoi urmează Elina Svitolina cu 6,50 și Barbora Strycova cu 10,00.

Simona Halep sărbătorind victoria din meciul cu Shuai Zhang din sferturile de finală de la Wimbledon 2019

Cum poate ajunge Halep pe locul 1 WTA la finalul anului

Simona Halep a învins-o pe Shuai Zhang, scor 7-6 (4), 6-1, în sferturile de finală de la Wimbledon și a ajuns pentru a doua oară în carieră în această fază a competiției de pe iarba londoneză. Prima dată se întâmpla în 2014, dar atunci românca ceda în fața canadiencei Eugenie Bouchard, după ce a jucat accidentată încă din primul set. Parcursul bun de la Wimbledon o poate ajuta pe Halep să-și recâștige poziția de lider în clasamentul WTA la finalul anului.

Simona Halep este cel mai înalt cap de serie rămas în competiție și are o șansă unică de a se impune pe iarba de la Wimbledon. După victoria cu Shuai Zhang din sferturile de finală, fostul lider mondial a transmis un mesaj tuturor românilor prin intermediul reporterului FANATIK aflat la fața locului: “Susțineți-mă până la capăt”, a fost mesajul Simonei Halep pentru toți românii transmis de la Wimbledon prin intermediul FANATIK.