Sporturi

Simona Halep – Margarita Gasparyan 6-0, 6-4. Simona Halep, calificare rapidă în turul 2 la Madrid. Prima reacţie a Simonei şi câţi bani a primit

05.05.2019 | 18:16
Simona Halep  Margarita Gasparyan 60 64 Simona Halep calificare rapida in turul 2 la Madrid Prima reactie a Simonei si cati bani a primit

Simona Halep se califică în turul 2 la Madrid, după ce a reușit să treacă în minimum de seturi de Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4. În faza următoare a turneului de la Madrid, pe care l-a câștigat de două ori în carieră, Simona o va înfrunta pe învingătoarea dintre Alison Riske și Johanna Konta.

  • Prima reacţie a lui Halep după victoria categorică de azi. Are o mare nemulţumire
  • Câţi bani a câştigat Simona pentru calificarea în turul 2
  • Când joacă Simona Halep în turul 2 la Madrid

6-4. Break Halep și calificare în setul doi.

5-4. Gasparyan face break.

5-3. Gasparyan își face serviciul.

5-2. Game Halep.

4-2. Gasparyan își face serviciul pentru prima dată în meci.

4-1. Simona își face serviciul, se apropie de turul 2.

3-1. Simona face break din nou.

2-1. Simona își pierde serviciul.

2-0. Simona face din nou break!

1-0. Simona își face serviciul.


6-0. Simona face beak la zero și închide primul set.

5-0. Game Halep.

4-0. Un nou break pentru Halep, start perfect.

3-0. Simona își face serviciul.

2-0. Break reușit de Halep.

1-0. Simona își face serviciul fără emoții.


UPDATE 16:20/ Muguruza a pierdut meciul cu Petra Martic, scor 5-7, 6-7. Simona Halep va intra pe teren în câteva minute.


UPDATE 13:55 / Naomi Osaka a câştigat primul meci al zilei la Madrid, 6-2, 7-6 cu Dominika Cibulkova. Acum se joacă Muguruza – Martic şi apoi va intra Simona Halep pe teren.


Simona Halep – Margarita Gasparyan Live Stream Online pe Digi Sport

Partida Simona Halep – Margarita Gasparyan se joacă duminică, 5 mai, de la ora 15:00 sau ceva mai târziu de această oră, în primul tur al turneului de la Madrid şi este transmisă în România în exclusivitate de canalul Digi Sport, cel care a preluat întreaga competiţie şi care are zilnic un număr mare de ore alocate evenimentului. Dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări joculîn format LIVE VIDEO.

Simona Halep nu a câştigat în acest an nici un turneu, dar se află pe locul 3 în clasamentul mondial. Adversara eic ocupă locul 65, dar pentru a intra pe tabloul principal a trecut prin calificări, învingându-le, pe rând, pe Mona Barthel din Germania, cu scorul de 2-1 şi pe americanca Jennifer Brady, cu scorul de 2-0. Cele două se vor afla pentru prima dată faţă în faţă la Mutua Madrid, turneul la care patron este românul Ion Ţiriac.

Simona Halep - Margarita Gasparyan. Rusoaica (foto) ocupă locul 65 şi nu a mai jucat niciodată cu Halep
Simona Halep – Margarita Gasparyan. Rusoaica (foto) ocupă locul 65 şi nu a mai jucat niciodată cu Halep

Vezi meciurile de la WTA Madrid Live Video pe Fanatik.ro

Simona Halep se simte ca acasă la Madrid, acolo unde a câştigat ediţiile din 2016 şi 2017. Anul trecut nu a mai reuşit această performanţă, dar a venit la Roland Garros momentul primului succes într-un Grand Slam, la Roland Garros, după trei ratări anterioare, două tot la Paris şi una la Melbourne, la Australian Open.

Tabloul Simonei Halep nu e deloc unul uşor la Madrid, pentru ca pe partea sa sunt Elina Svitolina, Naomi Osaka, Petra Kvitova sau Sloane Stephens sau Angelique Kerber. Cu toate acestea Simona este optimistă că poate câştiga aici primul ei turneul din 2019 şi poate de aceea şi bookmakerii îi acordă prima şansă, cu o cotă de 5,50 la victorie, faţă de 8,00 pentru nipona Naomi Osaka şi 9 pentru Petra Kvitova.

Este al treilea meci de pe arena principală Manolo Santana

Meciul Simona Halep – Margarita Gasparyan (Rusia) este programat să înceapă pe arena centrală Manolo Santana în jur de ora 15:00, fiind a treia partidă a zilei pe arena centrală. Înainte se vor juca meciurile Naomi Osaka – Dominika Cibulkova şi Petra Martic – Garbine Muguruza şi depinde de cât de mult vor dura aceste partide, pentru a vedea la cât va începe meciul Simonei.