Simona Halep

VIDEO. Reacţia Simonei când a aflat de Şarapova: “Cum e posibil?”

În mod evident, duelul Simona Halep - Maria Şarapaova, hărăzit de calculator in mod straniu pentru primul tur, ţine deja capul de afiş pentru debutul la US Open. Un asemenea meci, pe care foarte...
28.08.2017 | 08:25
VIDEO Reactia Simonei cand a aflat de Sarapova Cum e posibil
ADVERTISEMENT

În mod evident, duelul Simona Halep – Maria Şarapaova, hărăzit de calculator in mod straniu pentru primul tur, ţine deja capul de afiş pentru debutul la US Open. Un asemenea meci, pe care foarte mulţi experţi îl considerau o partidă de faze superioare, nu s-a mai văzut în primul tur şi de aceea toate privirile sunt aţintite numai asupra acestei dispute, mai ales că scorul la general este îngrijorător pentru româncă, 6-0 în favoarea adversarei sale.

Referitor la conffruntarea cu Maria Şarapova şi la aşteptările pe  care le are de la această ediţie de US Open Simona Halep a făcut mai multe declaraţii în cadrul conferinţei de presă care a avut loc sâmbătă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

”Eram pe terenul de tenis, mă antrenam. Am văzut mesajul. Reacţia mea a fost normală, pentru că, în acest an, am avut parte de trageri la sorţi dificile aproape de fiecare dată. Bineînţeles, m-am întrebat puţin cum e posibil din nou, dar m-am simţit ok, m-am antrenat normal, nu m-am simţit emoţionată. Organizatorii au decis să-i acorde un wild-card, ei pot face tot ce doresc, eu nu pot să vorbesc despre asta. Ea a revenit, e sufcient de puterică pentru a reveni, în opinia mea, are multă experienţă şi multe turnee câştigate”, a precizat aceasta.

Simona Halep – Maria Şarapova. Nu se mai gândeşte la primul loc

”Să o întâlnesc pe ea va fi o mare provocare. M-a bătut de şase ori, poate voi putea schimba asta. Vom vedea luni. Voi încerca să dau ce am mai bun, să încerc să câştig meciul şi voi încerca, bineînţeles, să mă bucur de acest meci mare.
Am fost foarte aproape de multe ori. Nu ştiu ce să zic. A fost puţin dificil, pentru că ea joacă plat, riscant, iar în cele mai dificile momente, nu am putut face un pas în faţă şi să valorific şansele pe care le-am avut. Nu pot analiza foarte bine meciurile împotriva ei.

ADVERTISEMENT

Sunt diferită de ea, în opinia mea, metal, ca joc, mă simt mai puternică şi mai experimentată faţă de 2014. Mă simt ca şi cum aş fi pregătită să joc cu ea.Mi-am schimbat puţin mentalitatea. Nu mă gândesc cu cine joc, încerc să dau tot ce am mai bun în ziua respectivă. Nu încerc să pun presiune pe mine, doar pentru că o întâlnesc pe Maria Şarapova. Se întoarce, a jucat foarte bine în trecut şi încă e o jucătoare bună, dar încerc să mă concentrez pe jocul meu. Mă aştept la o atmosferă frumoasă. Aştept să văd când voi juca, dacă o voi face noaptea va fi mai bine”.

Simona a vorbit şi despre presiunea care s-a pus pentru a deveni locul 1 mondial.
”Opt jucătoare sunt aproape să ajungă pe locul 1. Nu sunt singura. Am fost foarte aproape la Open-ul Francez şi, da, şi la Wimbledon. N-a fost la fel la Cincinnati, pentru că scorul a fost foarte dur. Nu mă mai gândesc la asta, cred că a fost de ajuns. M-am gândit prea mult la asta şi cred am simţit presiune. Acum, nu mă mai gândesc la asta, poate să treacă oricine pe primul loc. Dacă voi fi eu, cred că merit asta, dacă nu, nu. Vom vedea…”

ADVERTISEMENT
Tags: