Sporturi

Simona Halep, victorie de senzaţie cu Șarapova! E în finală la Roma. Video

19.05.2018 | 21:30
Simona Halep victorie de senzatie cu Sarapova E in finala la Roma Video

Update, ora 21:01 / Simona Halep trece de Maria Şarapova după un meci maraton, scor 4-6, 6-1, 6-4, şi se califică în finala turneului de la Roma, acolo unde o va înfrunta pe Elina Svitolina, mâine, de la ora 14:00.

6-4. Break, set şi meci pentru Halep.

5-4. Simona îşi face serviciul.

4-4. Șarapova își face serviciul și egalează în decisiv.

4-3. Break la zero reușit de Șarapova.

4-2. Un nou break reușit de Simona Halep.

3-2. Șarapova revine și ea cu break.

3-1. Break reușit de Simona.

2-1. Simona își face serviciul și trece în avantaj în decisiv.

1-1. Răspuns dat de Simona pe serviciul Mariei.

0-1. Șarapova face break.


6-1. Simona are o perioadă foarte bună și câștigă setul doi. Avem decisiv.

5-1. Un nou break pentru Halep, se apropie de decisiv.

4-1. Simona reușește un nou break.

3-1. Simona își face din nou serviciul.

2-1. Maria Șarapova își face serviciul la zero.

2-0. Simona își face serviciul pentru prima dată în acest meci.

1-0. Simona face break după un game prelungit.


4-6. Simona continuă să aibă uriașe probleme la serviciu. Șarapova profită și își adjudecă primul set.

4-5. Simona face break, dar are nevoie să își facă serviciul pentru prima dată dacă vrea să rămână în set.

3-5. Simona nu își face nici acum serviciul.

3-4. Șarapova este prima care își face serviciul.

3-3. Continuă seria breakurilor. 6 din 6 în startul de meci!

3-2. Șarapova face alte două duble greșeli.

2-2. Simona își pierde serviciul după ce a avut 30-0.

2-1. Un nou break pentru Halep, cu două duble greșeli și două erori neforțate ale Șarapovei.

1-1. Răspuns imediat dat de Maria Șarapova.

1-0. Simona profită de erorile Mașei și începe cu break.

Simona Halep – Maria Șarapova LIVE STREAM semifinale WTA Roma. Simona Halep s-a impus în sferturi în fața Carolinei Garcia, scor 6-2, 6-3 și și-a asigurat și primul loc în ierarhia WTA până după Roland Garros, turneu la care va fi favorită numărul unu. Astăzi, în semifinale, Halep o va înfrunta pe Maria Șarapova, cea care a învins-o pe Jelena Ostapenko după un meci maraton, 6-7, 6-4, 7-5.

UPDATE, ora 18:13 / Rafa Nadal trece de Novak Djokovic, scor 7-6, 6-3, și se califică în finală la Roma. Urmează Simona Halep – Maria Șarapova, cu start în aproximativ 10 minute.

UPDATE, ora 14:26 / Elina Svitolina a câştigat şi al doilea set, scor 6-3, şi s-a calificat în finala turneului de la Roma. Jucătoarea de tenis din Ucraina a avut nevoie de doar o oră şi 15 minute ca să ajungă în ultimul act


UPDATE, ora 13:49 / Elina Svitolina a câştigat primul set, scor 6-4, în semifinala pe care o dispută împotriva Anettei Kontaveit. Jucătoarea de tenis din Ucraina a învins-o pe Simona Halep în finala turneului de la Roma de anul trecut.


La meciuri directe, Maria Șarapova o conduce pe Halep cu 7-1. Dintre eșecurile suferite de româncă în fața rusoaicei, cel mai dureros a fost cel din finala de la Roland Garros, scor 4-6, 7-6, 4-6. Acesta va fi al treilea duel direct pe zgură, iar primul a fost tot o finală, cu doar câteva săptămâni înainte de cel de la Paris. Tot în 2014, la Madrid, Șarapova se impunea în ultimul act, scor 1-6, 6-2, 6-3.

Ultimul meci dintre cele două a fost singurul câștigat de Simona Halep. În toamna anului trecut, la Beijing, românca se califica în sferturile de finală după ce trecea ușor de Maria Șarapova, scor 6-2, 6-2. Rusoaica abia revenise după suspendarea dictată pentru dopaj și era foarte departe de cea mai bună formă. La Roma, Mașa pare să își fi găsit din nou jocul cel mai bun.

Simona Halep – Maria Șarapova LIVE STREAM semifinale WTA Roma. Posibil loc 1 în Race to Singapore

Simona Halep – Maria Șarapova LIVE STREAM semifinale WTA Roma. Partida dintre Simona Halep și Maria Șarapova se va disputa pe Arena Centrală, nu mai devreme de ora 18:00. În cealaltă partidă din semifinalele turneului de la Madrid se vor înfrunta Elina Svitolina, deţinătoarea trofeului, şi Anette Kontaveit, cea care a eliminat-o pe Caroline Wozniacki. Indiferent de rezultatele acestor partide, Simona Halep va rămâne lider mondial şi după turneul de la Roma.

Simona Halep – Maria Șarapova LIVE STREAM semifinale WTA Roma. Simona Halep a jucat finala de la Roma anul trecut, când a fost învinsă de Elina Svitolina, după ce a suferit o accidentare. Românca ar putea avea șansa să își ia revenșa, deoarece ar putea să o înfrunte din nou pe jucătoarea din Ucraina în ultimul act. Victoria cu Șarapova ar putea aduce o altă recompensă importantă. În cazul unei victorii, Simona va urca pe primul loc WTA și în ierarhia Race to Singapore.

Tags: