Simona Halep

Simona Halep – Marketa Vondrousova 2-6, 6-3, 2-6. Simona este eliminată în optimi la Indian Wells!

13.03.2019 | 00:18
Simona Halep  Marketa Vondrousova 26 63 26 Simona este eliminata in optimi la Indian Wells

UPDATE, ora 00:17 / Simona Halep este eliminată de la Indian Wells după eșecul cu Marketa Vondrousova, scor 2-6, 6-3, 2-6. Va pierde poziția a doua în clasament, dar ar putea să mai piardă și alte locuri, în funcție de rezultatele care se vor mai înregistra în California.

2-6. Vondrousova face break și merge în sferturi!

2-5. Simona face break și rămâne în meci!

1-5. Simona își pierde din nou serviciul! Are nevoie de patru game-uri consecutive.

1-4. Vondrousova își face serviciul, Simona trebuie să schimbe ceva în jocul ei.

1-3. Break reușit de jucătoarea din Cehia.

1-2. Vondrousova își face serviciul.

1-1. Vondrousova răspunde și ea cu break.

1-0. Simona Halep face break!


6-3. Simona închide setul doi și avem decisiv.

5-3. Vondrousova rămâne în set.

5-2. Simona își face serviciul.

4-2. Vondrousova reduce diferența din setul doi.

4-1. Simona își face serviciul și pare gata să ducă meciul în decisiv.

3-1. Break pentru Simona Halep.

2-1. Simona își face serviciul.

1-1. Vondrousova își face serviciul.

1-0. Simona își face serviciul, pentru prima dată în meci.


2-6. Se încheie primul set, unul cu mari probleme pentru Halep.

2-5. Un adevărat coșmar pentru Simona pe propriul serviciu.

2-4. Vondrousova este prima care își face serviciul.

2-3. Simona nu își face serviciul nici din a treia încercare.

2-2. Continuă seria de breakuri.

1-2. Simona își pierde din nou serviciul.

1-1. Halep răspunde cu break imediat.

0-1. Simona Halep își pierde serviciul.

Simona Halep – Marketa Vondrousova, Live Video Indian Wells 2019. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, evoluează în această seară pentru a fi pe locul 2 WTA în clasamentul LIVE, pentru a se menţine în cursa pentru prima poziţie WTA, dar şi pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din deşertul californian se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

UPDATE, ora 22:17 / Hurkasz se impune în decisiv în fața lui Nishikori. Partida Simonei Halep va începe în aproximativ zece minute.

UPDATE, ora 21:30. Hurkasz egalează la seturi, 6-4. Disputa Nishikori – Hurkasz merge în decisiv. Imediat după acest meci se joacă Halep – Vondrousova.

UPDATE, ora 21:00. Key Nishikori a câştigat cu 6-4 primul set împotriva lui Hubert Hurkasz. Imediat după acest meci la Indian Wells începe Halep – Vondrousova.

Simona Halep – Marketa Vondrousova Live Stream Online pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep și Marketa Vondrousova este programată la Indian Wells în seara aceasta, al doilea meci de pe Stadium 2, al doilea cel mai mare din complex, și va lua startul în jurul orei 21.30, ora României, după partida dintre Kei Nishikori şi Hubert Hurkacz. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Aceasta este a doua partidă de la ediţia în desfăşurare în care liderul mondial joacă pe a doua cea mai mare arenă din complexul sportiv de la Indian Wells.

Simona Halep şi Marketa Vondrousova nu s-au mai întâlnit până în prezent. Cea mai bună clasare a Marketei a fost locul 50, în martie 2018. În prezent, jucătoarea din Cehia ocupă locul 61 WTA. Marketa a câștigat deja trei meciuri la această ediție a turneului californian. Vondrousova a mai trecut de Laura Siegemund (6-4, 7-6), Daria Kasatkina (6-2, 6-1) şi Jelena Ostapenko (4-6, 6-3, 6-4). Cehoaica pare a fi într-o formă de zile mari. Ea nu a cedat decât un set până în optimile de finală.

Marketa Vondrousova, adversara Simonei Halep din optimile de finală de la Indian Wells

Meciurile de la Indian Wells 2019 se văd în format Live Video pe FANATIK.RO

De partea cealaltă, Simona Halep, favorita numărul 2 de pe tabloul principal, a beneficiat de un prim tur liber, iar în turul secund a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova (Cehia/50 WTA). În turul al treilea a trecut în minimul de seturi de Kateryna Kozlova, scor 7-6, 7-5.

Simona Halep a ajuns la ediţia de anul trecut până în penultimul act, acolo unde a fost învinsă de Naomi Osaka, cea care a câştigat ulterior şi turneul californian, primul din carieră pentru ea. Câștigătoarea acestei partide se va confrunta în sferturile de finală cu învingătoarea duelului dintre Elina Svitolina (Ucraina/6 WTA) şi Ashleigh Barty (Australia/12 WTA).