Sport

Simona Halep – Marta Kostyuk 7-6, 6-1 în turul 2 la Indian Wells. Secretul din spatele victoriei: „Am fost mai agresivă”. Video

Simona Halep a câștigat primul ei meci la Indian Wells. A 17-a jucătoare a lumii a câștigat în două seturi, 7-6, 6-1, meciul cu Marta Kostyuk (locul 58 WTA)
09.10.2021 | 00:17
Simona Halep  Marta Kostyuk 76 61 in turul 2 la Indian Wells Secretul din spatele victoriei Am fost mai agresiva Video
ADVERTISEMENT
08-10-2021
21:16

Prima reacțiea Simonei Halep după ce s-a calificat în turul 3 la Indian Wells

Simona Halep a oferit o reacție la cald după ce a trecut în două seturi și într-o oră și 34 de minute de ucraineanca Marta Kostyuk.

„Este un turneu minunat. Mereu mă simt grozav când vin aici. Mă bucur că sunt sănătoasă și că pot juca la acest nivel. Mereu este greu la Indian Wells, deoarece fiecare sportivă joacă foarte bine. Eram obișnuită să vin în martie aici, dar e bine și în octombrie. Organizarea e foarte frumoasă pentru turneul de anul acesta. E o plăcere să revin și să evoluez aici.

Mi-a lipsit să joc la acest nivel. Am fost accidentată mult timp anul acesta. Am ratat multe meciuri. E adevărat că am fost mai agresivă astăzi, încerc acest lucru, încerc ca de fiecare dată să îmi îmbunătățesc jocul. Atitudinea nu a fost grozavă, dar eu încerc să devin mereu mai bună. Mă bucur că am revenit aici și că am câștigat primul meci la Indian Wells”, a declarat Simona Halep, imediat după victoria cu Marta Kostyuk.

08-10-2021
19:48

Simona Halep - Marta Kostyuk 7-6, 6-1

Vezi video cele mai importante faze AICI!

6-1 – Game, set, meci! Simona Halep se califică în turul 3, acolo unde se va duela cu învingătoarea meciului duelului Emma Răducanu – Aliaksandra Sasnovich.

5-1 – Halep reușește bifează un nou break excepețional!

4-1 – Simona face un game excelent și închide game-ul la 15.

3-1  – Marta obține primul game în setul secund!

3-0 – Pas important făcut de Simona pentru calificarea în runda următoare.

2-0 – Halep face 2-0, după ce reușește break-ul.

1-0 – Simona începe cu game câștigat setul secund.

A început setul al doilea!

7-6 – Halep câștigă în tie break cu 7-2 și iaprimul set al meciului cu Kostyuk. 

6-6 – Simona Halep reușește să trimită primul set la tie break!

5-6 – E al treilea game în care Simona nu câștigă punct.

5-5 –  Halep nu cedează și primul set se joacă în continuare!

4-5 – Al doilea game alb pentru Marta! Halep e în pericol să piardă primul set.

4-4 – Românca revine spectaculos de la 0-30 și câștigă game-ul!

3-4 – Kostyuk câștigă la 30 game-ul pe serviciu propriu.

3-3 – Simona confirmă break-ul și restabilește egalitatea partidei.

2-3 – Simona câștigă și ține aproape de ucraineancă în primul set.

1-3 – Marta Kostyuk face primul break al meciului!

1-2 – Game la zero pentru ucraineancă!

1-1 – Jucătoarea din Constanța reușește să restabilească egalitatea!

0-1 – Kostyuk începe bine și câștigă primul game!

A început meciul dintre Simona Halep și Marta Kostyuk!

Meciul Simona Halep – Marta Kostyuk are loc vineri, 8 octombrie, după ora 22:30,  în cadrul turului 2 al ptuernicului turneu Masters de la Indian Wells. Va fi al doilea meci al sesiunii pe terenul central.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

Confruntarea Simona Halep – Marta Kostyuk se dispută vineri, 8 octombrie, după ora 22:30, în turul 2 al Mastersului de la Indian Wells. Deși SUA se confruntă în continuare cu pandemia de coronavirus accesul publicului este permis în procent de 50 la sută din capacitatea tribunelor.

ADVERTISEMENT

Vor intra însă numai spectatorii care vor prezenta certificatul de vaccinare, singura modalitate de acces, pentru că nu mai este valabilă prezența doar pe baza dovezii de testare negativă PCR sau antigen, de 72 de ore sau 24 de ore.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Marta Kostyuk

Partida Simona Halep – Marta Kostyuk se joacă vineri, 8 octombrie, după ora 22:30, pe arena principală de la turneul Masters de la Indian Wells și va putea fi vizionată în exclusivitate numai pe canalul Digi Sport 2. O mai puteți vedea și intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Această ediție a Mastersului de la Indian Wells, localitate din California, beneficiază, conform estimărilor meteorologilor, de o vreme excepțională, competiția desfășurându-se în aer liber, pe hard. La ora meciului nu se anticipează nici un pericol de precipitații, iar temperatura poate ajunge ziua și până la 31 de grade, la ora partidei în jur de 27-28 de grade.

Primul meci al Simonei Halep după căsătorie

Indian Wells este prima competiție la care participă Simona Halep după eliminarea de la US Open și după ce luna trecută a decis să-și unească destinul cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. Așadar, acesta este primul meci pentru proaspăta doamnă Iuruc.

ADVERTISEMENT

Totodată este și prima competiție unde nu va mai fi însoțită ca până acum de antrenorul australian Darren Cahill. Cei doi au decis, pe cale amiabilă, să încheie raporturile de colaborare, Simona alegând să meargă pe mai departe pe mâna unui staff autohton, noul antrenor fiind Adrian Marcu, ajutat de Daniel Dobre, cel care s-a aflat lângă sportiva noastră în 2019, când a câștigat Grand Slam-ul de la Wimbledon.

Simona vine și la Transylvania Open

După Mastersul de la Indian Wells, Simona va mai participa anul acesta la Kremlin Kup și, cel mai important lucru, la Transylvania Open, turneul WTA găzduit de Cluj-Napoca și dotat cu premii în valoare de 250.000 de euro și respectiv 250 de puncte WTA.

ADVERTISEMENT

Alegerea lui Adrian Marcu nu a surprins foarte mult, pentru că Halep a mai lucrat împreună cu antrenorul brașovean în urmă cu opt ani, reușind atunci să încheie anul pe locul 11 și să câștige trei turnee WTA, la New Haven, Moscova și Sofia.

Cote la pariuri pentru meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

Deși jucătoarea din Ucraina a fost deosebit de activă în competiții, având deci un ritm de joc foarte bun și ocupă locul 58 în lume, iar Simona a căzut tocmai pe poziția a 17-a, bookmakerii nu văd cum Halep nu ar trece în turul 3. Cota pentru victoria este de 1,35, iar pentru Kostyuk de 3,10.

Și un singur set dacă ar lua ucraineanca ar avea o cotă net peste cea a victoriei româncei: 1,75. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum. Marta Kostyuk are 19 ani și este fiica unei foste jucătoare WTA, Talina Beiko, aceasta fiindu-i și antrenor.

ADVERTISEMENT