News

De ce nu a fost felicitată Simona Halep de Meghan Markle după finala de la Wimbledon

De ce nu a fost felicitata Simona Halep de Meghan Markle dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a reușit o performanță extraordinară, după victoria obținută la Wimbledon în numai 55 de minute în fața Serenei Williams. Victoria lui Halep a avut loc pe cea mai mare arenă din tenisul mondial în fața capetelor încoronate din familia regală britanică. Simona a întâlnit-o pe Serena în fața duceselor de Cambridge și de Sussex, Kate Middleton și Meghan Markle. La finalul partidei, Halep a fost întâmpinată de Middleton, care a felicitat-o pentru jocul ei extraordinar din timpul finalei. Cu toate acestea Meghan Markle nu a vorbit cu sportiva română la finalul meciului, lucru care a creat speculații în presă.

De ce nu a mers Meghan Markle să o felicite pe Simona Halep

„Bravo, te-ai descurcat foarte bine! Ai făcut un meci incredibil, a fost impresionant. Felicitări”, i-a spus Kate Middleton Simonei Halep, la turul făcut în timpul prezentării trofeului. De altfel, Halep a spus că este o mare fană a Ducesei și faptul că s-au întâlnit a reprezentat un alt vis îndeplinit al româncei. De altfel, Halep a și spus că faptul că a jucat în fața Duceselor a reprezentat un imbold de motivație.

Cu toate acestea, la finalul partidei doar una dintre norele Prințului Charles a venit să o salute pe Halep. Presa americană a speculat intens pe acest subiect, dat fiind faptul că este cunoscut faptul că fosta actriță Meghan Markle este prietenă apropiată a legendarei Serena Williams.

Simona Halep nu a fost felicitată de Meghan Markle la finala de la Wimbledon *foto: Hello Magazine
Simona Halep nu a fost felicitată de Meghan Markle la finala de la Wimbledon *foto: Hello Magazine

Serena Williams i-a luat apărarea ducesei Meghan după meciul cu Halep

Astfel, jurnaliștii străini au scris că Meghan nu a felicitat-o pe Simona ca să nu o supere pe Serena Williams. Legendara sportivă americană a sărit însă în apărarea ducesei și a spus că: „Meghan este o prietenă şi o persoană minunată. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea”.

În vârstă de 37 de ani, Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, cel care este cu trei ani mai tânăr. Meghan a devenit cunoscută în televiziune și film pentru rolul lui Rachel din celebrul serial american Suits. Ea a fost căsătorită cu Trevor Engelson, actor și producător tv, în perioada 2011-2013, după o relație de șapte ani. Ea a început să se vadă cu Prințul Harry în vara lui 2016, iar în noiembrie 2017 aveau să își anunțe logodna. Au împreună un băiețel, Archie Mountbatten-Windsor, care a devenit al șaptelea în rândul la tron.