Fotbal international

VIDEO. Halep, dezastru la Wuhan! Prima reacţie: “Aşa e în viaţă”

UPDATE, ora 15:19 / Simona Halep a vorbit despre înfrângerea cu Daria Kasatkina şi a dezvăluit că este foarte greu să revii după o lună de absenţă în circuit: "Cred că Daria a jucat foarte...
27.09.2017 | 00:10
VIDEO Halep dezastru la Wuhan Prima reactie Asa e in viata
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 15:19 / Simona Halep a vorbit despre înfrângerea cu Daria Kasatkina şi a dezvăluit că este foarte greu să revii după o lună de absenţă în circuit: “Cred că Daria a jucat foarte bine azi şi totul a mers în direcţia potrivită pentru ea. De asemenea, eu n-am avut cea mai bună zi. E greu. N-am mai jucat de aproape o lună. E dificil să revii şi să joci. Ea a returnat foarte bine. A jucat excelent şi de pe fundul terenului. Astăzi a fost mai bună decât mine. 

Încerc să lucrez la al doilea serviciu şi încerc să pun mai mult efect. Am decis după meciul de la US Open că trebuie să încep să servesc mai bine, să pun mai mult efect şi viteză în mingi, dar asta nu se poate schimba în două săptămâni. Trebuie să am încredere şi să continui să muncesc. Am nevoie de timp. Aşa se întâmplă cu orice în viaţă. Ai nevoie de timp pentru a deveni mai puternic” a mai declarat Halep. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

GAME, SET ŞI MECI, 6-2, 6-1, Daria Kasatkina! Rusoaica se impune fără emoţii într-un meci fără istoric pentru Simona Halep. Una dintre cele mai slabe prestaţii ale campioanei noastre din acest an. Românca a avut un serviciu foarte vulnerabil. 

5-1, BREAK Kasatkina! Daria va servi pentru meci. Fără istoric disputa până acum

4-1, GAME Kasatkina! Rusoaica îşi face serviciul foarte uşor

3-1, BREAK Kasatkina! Daria face break-ul şi se îndreaptă spre victorie. Una dintre cele mai modeste meciuri făcute de Simona Halep

ADVERTISEMENT

2-1, GAME Kasatkina! Simona continuă evoluţia cenuşie. A ratat o minge de break şi rusoaica este în avantaj

1-1, GAME Halep! Simona egalează situaţia în set, dar este un meci foarte greu pentru româncă

0-1, GAME Kasatkina! Rusoaica începe bine şi setul secund

START în setul secund

SET, Daria Kasatkina, 6-2! Simona a avut o evoluţie dezamăgitoare în acest prim set şi a fost dominată de rusoaică. Din păcate, serviciul campioanei noastre a fost foarte vulnerabil

ADVERTISEMENT

2-5, BREAK Halep! Simona revine cu un break în acest set, dar mai are de recuperat pentru a fi în poziţia de a egala situaţia

1-5, BREAK Kasatkina! Din păcate, Halep nu îşi revine şi este condusă cu 1-5

1-4, GAME Kasatkina! Daria a pus stăpânire pe primul set până acum

1-3, BREAK Kasatkina! Rusoaica se impune din nou pe serviciul lui Halep şi are avantaj în primul set

ADVERTISEMENT

1-2, GAME Kasatkina! Rusoaica îşi face serviciul

1-1, BREAK Kasatkina! Românca îşi pierde serviciul, serviciul doi fiind foarte vulnerabil

1-0, BREAK Halep! Simona începe cu break meciul

Start de meciu cu rusoaica la serviciu

Cele două jucătoare sunt acum la încălzire 

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. UPDATE. 26 septembrie, ora 11:55 / Karolina Pliskova se impune în trei seturi în faţa lui Shuai Zhang, scor 6-4, 3-6, 6-4 şi se califică în turul trei. Urmează confruntarea dintre Simona Halep şi Daria Kasatkina

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. UPDATE. 26 septembrie, ora 11:25 / Meciul lui Halep mai întârzie, în condiţiile în care confruntarea dintre Karolina Pliskova şi Shuai Zheng a intrat în decisiv. Acum, scorul este 6-4, 3-6, 2-2.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. UPDATE. 26 septembrie, ora 10:50 / Simona Halep şi Monica Niculesu s-au retras în această dimineaţă din proba de dublu de la Wuhan. În locul româncelor, pe tablou vor evolua Mona Barhel şi Carina Witthoeft. Adversare în primul tur sunt Ostapenko şi Sorana Cîrstea. 

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. UPDATE. 26 septembrie, ora 10:27 / Meciul Simonei Halep cu Daria Kasatkina va începe în jurul orei 11:30 după ce meciul dintre Karolina Pliskova şi Shuai Zhang se va încheia. Acum, scorul este 5-4 şi serviciul pentru Pliskova

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. UPDATE. 26 septembrie, ora 08:06 / Simona Halep va evolua astăzi, de la ora 10:30 în turul doi de la Wuhan împotriva Dariei Kasatkina. Campioana noastră este mare favorită în această confruntare. Meciul poate fi urmărit LIVE pe FANATIK.RO

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. UPDATE. ora 11:50 / Simona Halep va evolua în turul doi de la Wuhan împotriva rusoaicei, Daria Kasatkina. Rusoaica a trecut în primul tur de americanca Allison Riske, în trei seturi: 6-1, 2-6, 6-3. 

Meciul dintre Simona Halep şi Daria Kasatkina va avea loc marţi, la o oră ce urmează să fie anunţată ulterior. În întâlnirile directe, Halep conduce cu 2-0.

sh

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. UPDATE. Simona Halep vrea să devină numărul 1 mondial până la finalul anului. Campioana noastră devine lider dacă se impune la Wuhan şi Garbine Muguruza, actualul lider, nu prinde finala turneului. Constănţeanca a vorbit pentru WTA despre visul din  

“Ar mai fi un obiectiv: să devin numărul 1 WTA în acest an. Dar ştiu că deşi sunt aproape, mai e totuşi un pas mare de făcut. Trebuie să câştig ceva ca să ajung acolo. Nu vreau să mă gândesc la rezultat şi la obiectiv, dar categoric este în mintea mea în fiecare zi şi muncesc din greu ca să ajung acolo. 

Sper că voi reuşi să-mi depăşesc performanţa de anul trecut, dar nu va fi uşor. Tabloul este unul dificil. Vreau doar să dau ce am mai bun în fiecare meci, să dau totul în fiecare meci şi să mă gândesc doar la jocul meu şi nu la rezultat. Simt într-adevăr că se apropie sfârşitul sezonului, dar am încă destulă energie ca să joc şi să concurez”, a spus Halep pentru WTA.


Simona Halep nu a mai jucat în nici un turneu după ce a ieşit încă din primul tur la US Open, învinsă de rusoaica Maria Şarapova, in fata careia are un adevarat complex. Halep va juca la Wuhan Open, urmând a intra în competiţia din al doilea tur.

După ce a stat să se odihnească şi, mai ales, să-şi lingă rănile sufleteşi după eliminarea în faţa Mariei Şarapova la US Open, Simona Halep este gata să atace ultima parte a sezonului WTA, respectiv turneele asiatice, Wuhang şi Beijing, iar apoi să participe la Turneul Campioanelor, competiţie care încheie anul în tenisul feminin.

Halep se află în China de mai multe zile, pentru a se acomoda mai ales cu fusul orar. Este însoţită atât de australianul Darren Cahill, cât şi de noul membru al staffului tehnic, Andrei Pavel, despre care susţine că o destinde prin felul lui glumeţ. La conferinţa de presă dinaintea primului meci, pe care îl va susţine marţi, cu învingătoarea dintre Daria Kasatkina şi Alison Riske, românca şi-a prezentat pentru prima dată obiectivul acestei ultime părţi a anului.

SIMONA HALEP LIVE STREAM WUHAN WTA. Este utima şansă! Simona Halep merge la Wuhan pentru locul 1 mondial

“Am ales să joc la Wuhan pentru că este un turneu mare şi aveam nevoie de un pic de odihnă după sezonul american al US Open. Aşa am făcut în fiecare an şi am venit aici la primul turneu (n.r. al sezonului asiatic), iar după acesta voi merge la Beijing. Sper să joc mai bine ca anul trecut, dar nu o să fie uşor, pentru că tabloul e dificil. Vreau să dau tot ce am mai bun la fiecare meci şi să mă gândesc numai la jocul meu şi nu la rezultat.

Simt un pic de oboseală, ne apropiem de finalul sezonului, dar încă am destulă energie să joc, să concurez. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă, nimic nu mă deranjează, trebuie să fiu concentrată la fiecare meci şi să joc cât de bine pot. Mai am un obiectiv anul acesta, să devin numărul 1 mondial, ştiu că sunt aproape, dar departe în acelaşi timp, ştiu că trebuie să câştig ceva ca să ajung acolo. Încerc să nu mă gândesc la rezultate şi la acest obiectiv, dar bineînţeles că e în mintea mea în fiecare zi şi lucrez pentru asta din greu”.

ADVERTISEMENT
Tags: