Simona Halep

Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill: “Eşti cel mai bun antrenor”

După trei încercări, Simona Halep a reuşit la a patra să-şi vadă visul cu ochii. Calificarea în finala turneului de la Beijing, în urma victoriei în faţa celei care o învinsese,...
14.10.2017 | 10:14
Simona Halep mesaj pentru Darren Cahill Esti cel mai bun antrenor

După trei încercări, Simona Halep a reuşit la a patra să-şi vadă visul cu ochii. Calificarea în finala turneului de la Beijing, în urma victoriei în faţa celei care o învinsese, incredibil, în finala Openului francez, letona Jelena Ostapenko, a însemnat ajungerea în fotoliul de lider WTA, al 25-lea din istoria tenisului feminin. Acum urmează un examen deosebit, care va certifica dacă Halep este capabilă să facă faţă presiunii şi să menţină în vârf: Turneul Campioanelor, programat la Singapore, în ultima săptămână din octombrie.

Este a patra oară când Halep participă la finala celor mai bune opt jucătoare ale lumii, cea mai bună performanţă fiind finala din 2014, pierdută în faţa Serenei Williams, dar atunci românca s-a umplut de laudele şi respectul americancei şi a presei de peste Ocean, deoarece, după ce o zdrobise, neaşteptat, pe Serena în grupe, a refuzat să piardă în două seturi în faţa Anei Ivanovic, pentru a o elimina pe Williams. Rezultatul a fost că Halep s-a revăzut cu Serena în finală şi a pierdut fără drept de apel.

Simona Halep, promisiune pentru fani

Acum, în timp ce se află acasă, în ţară, pentru a se relaxa înainte de Final Eight, Simona Halep a postat pe contul ei de Instagram un foarte frumos mesaj de mulţumire pentru omul care a preluat din 2015 misiunea de a-i fi antrenor şi sfătuitor, australianul Darren Cahill. Din acest mesaj rezultă dorinţa Simonei de a continua colaborarea pe mai departe: “După 5 zile, aş vrea să împărtăşesc asta cu voi. Am avut un vis încă de când m-am apucat să joc tenis, iar acela a fost să fiu numărul 1 în lume.

Simona Halep, mesaj de multumire pentru Darren Cahill pe Instagram (2)

Acum, acest vis este realitate şi cuvintele sunt prea sărace ca să exprime cum mă simt. Ştiu că va fi foarte dificil să mă menţin, dar voi continua să muncesc şi să joc tenis, fiindcă iubesc faptul că fiecare zi este o provocare pentru mine.Aş vrea să îi mulţumesc lui Darren pentru că a fost alături de mine în fiecare zi din 2015 încoace, pentru a mă ajuta să răspund acelei provocări. Eşti cel mai bun antrenor! E timpul pentru Singapore, altă provocare majoră. Sper la zile frumoase şi acolo!”