Simona Halep

Simona Halep, mesaj după eliminarea în semifinale la Australian Open 2020: ”Lecţiile din cele mai grele înfrângeri pot deveni motivul pentru cele mai mari victorii”

31.01.2020 | 10:37
Simona Halep mesaj dupa eliminarea in semifinale la Australian Open 2020 Lectiile din cele mai grele infrangeri pot deveni motivul pentru cele mai mari victorii
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare după eliminarea în semifinale la Australian Open 2020.

Simona Halep, mesaj după eliminarea în semifinale la Australian Open 2020: ”Mulţumesc acestei frumoase ţări, ne vedem la anul”

”Asta m-a durut mult şi încă o face, dar dacă am învăţat ceva în cariera mea este că lecţiile din cele mai grele înfrângeri pot deveni motivul pentru cele mai mari victorii”, a scris românca pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

”Aşa că o accept şi învăţ din ea. Mulţumesc acestei frumoase ţări, ne vedem la anul”, a fost mesajul Simonei Halep după eliminarea din semifinale la Australian Open 2020.

Cahill, mândru de Halep

Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7, în semifinale la Australian Open 2020, și a ratat șansa de a accede pentru a doua oară în carieră în finala primului turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Darren Cahill a felicitat-o pe Garbine Muguruza și s-a declarat mândru de ce a realizat Simona Halep la Melbourne. Australainul a anunțat că românca va munci mai mult și va reveni mai puternică.

Daniel Dobre dă vina pe căldură

Patrick Muratoglou, antrenorul Serenei Williams, a declarat că  se aștepta ca Simona Halep să câștige Australian Open și consideră că românca a pierdut în fața Garbinei Muguruza pentru că fost mult prea defensivă.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Simonei, Daniel Dobre, cel alături de care românca și-a trecut în palmares Wimbledon-ul în 2019, consideră că temperatura ridicată din Australia a fost decisivă în rezultatul meciului Halep – Muguruza.

Halep a renunțat la Teo Cercel

Simona Halep va urca pe locul 2 WTA începând de luni, depășind-o pe Karolina Pliskova, care va coborâ pe poziția a treia în ierarhia mondială. Ashleigh Barty rămâne lider mondial, chiar dacă a ratat la rândul ei calificarea în ultimul act. Cea mai mare cădere a fost înregistrată de Naomi Osaka, de pe locul 4 până pe poziţia a 10-a.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Simona Halep a decis înainte de Australian Open să renunţe la serviciile celui mai vechi colaborator al său, preparatorul fizic Teo Cercel. Fostul lider mondial a fost extrem de nemulţumită de pregătirea fizică a lui Cercel la turneul de la Adelaide.

ADVERTISEMENT