Simona Halep, mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune: “Am două vorbe să vă spun!” Video

Marian Popovici   
in Tenis
13/08/2018, 07:13
Simona Halep, mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune: “Am două vorbe să vă spun!” Video
Simona Halep, mesaj pentru cei care au avut scandări politice

Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4. La finalul meciului, Simona Halep a avut un mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune în timpul meciului: “Am două vorbe să vă spun!”

La festivitatea de premiere, după ce a vorbit în engleză, Simona Halep a ţinut să transmită şi un mesaj în limba română pentru fanii din tribune: “Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi vă rog să veniţi să respectaţi această încăpere pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri. Mulţumesc” 

Citește și: Galerie FOTO. Cine este românul care a scandat anti-PSD la finala Simonei Halep! Cu ce se ocupă!

Simona Halep, mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune: “Am două vorbe să vă spun!” 

În debutul meciului, între două puncte, într-un moment de linişte s-au auzit din tribune scandări cu trimitere la situaţia politică din România. Arbitrul de scaun a reacționat și a cerut ca spectatorii să îi permită lui Stephens să servească.

Pentru Simona Halep este al 19-lea turneu al carierei şi al 3-lea din acest an după cele de la Shenzen şi de la Roland Garros. Este pentru a doua oară când Simona Halep se impune la Montreal după 2016.

VEZI VIDEO DISCURSUL SIMONEI:

Închide ×