Sport

Simona Halep, mesaj pozitiv după eliminarea de la Australian Open 2022: ”Zâmbește mereu”

Simona Halep a fost eliminată în optimi de finală la Australian Open 2022, dar mesajul transmis de fostul lider WTA arată cât de mult s-a maturizat în ultima perioadă.
25.01.2022 | 08:52
Simona Halep mesaj pozitiv dupa eliminarea de la Australian Open 2022 Zambeste mereu
ADVERTISEMENT

Campioana noastră a fost învinsă de Alize Cornet după un meci epic care s-a întins pe durata a două ore și jumătate și care s-a desfășurat pe o căldură sufocantă.

Halep va avea 2117 puncte la actualizarea clasamentului WTA din 31 ianuarie și va se va clasa undeva între locurile 23 și 25, în funcție de rezultatele jucătoarelor rămase în turneu.

ADVERTISEMENT

Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open 2022

Eliminarea de la Australian Open 2022 a mâhnit-o clar pe Simona Halep, însă aceasta arată că a învățat să accepte și înfrângerile. Iar acest lucru se vede și din ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare, chiar înainte de a pleca de la Melbourne.

”Australia, ai fost minunată. Iau doar ce e pozitiv din timpul petrecut aici. Abia aştept să revin anul viitor. #ausopen #zâmbeştemereu”, a scris Simona Halep pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Imediat după înfrângerea cu Alize Cornet, jucătoarea noastră a ținut să o felicite printr-o postare pe InstaStories. Apoi, românca a dezvăluit că a fost foarte aproape să abandoneze meciul din optimi din cauza oboselii.

Motivele pentru care Halep a cedat în meciul cu Cornet

Jucătoarea din Franța a rezistat mai bine problemelor cauzate de căldură, a învins-o pe Simona Halep, iar la finalul jocului a izbucnit în lacrimi, la fel ca și antrenorului său aflat în tribună.

ADVERTISEMENT

La interviul oferit pe teren după victoria nebună în fața campioanei noastre, Cornet a vorbit despre condițiile teribile în care s-a jucat acest meci și a dezvăluit că are o admirație aparte pentru româncă.

Simona Halep nu a mai reușit jocul solid din primele tururi de la Melbourne, iar FANATIK a prezentat cinci motive care au dus la eliminarea de la primul turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

Ce program are Simona Halep după eliminarea de la Australian Open 2022

După eliminarea în optimile de finală de la Australian Open 2022, Simona Halep va reveni în România, unde se va antrena pentru turneele din luna februarie. Sportiva de 30 de ani nu este înscrisă la WTA Sankt Petersburg, primul turneu de după competiţia de la Antipozi.

Simona Halep va participa la WTA Dubai, turneu care se va disputa în perioada 14-20 februarie. Românca a câştigat de două ori titlul în Emiratele Arabe Unite, în 2015 şi 2020.

După turneul de la Dubai, în calendar apare WTA Doha, care se va disputa în perioada 21-27 februarie. În mod normal, Halep va participa la această competiţie, unde a triumfat în 2014.

ADVERTISEMENT