Simona Halep

Simona Halep, mesaj emoționant după eliminarea de la WTA Madrid: ”Unul dintre locurile mele preferate”

05.05.2021 | 15:51
Simona Halep mesaj emotionant dupa eliminarea de la WTA Madrid Unul dintre locurile mele preferate
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după eliminarea prematură de la WTA Madrid, competiție pe care a câștigat-o de două ori în carieră.

Campiona noastră a fost învinsă după un meci maraton de Elise Mertens, scot 6-4, 5-7, 5-7, în optimile de finală ale turneului organizat de Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a fost surprinsă de eșecul româncei și consideră că aceasta a început destul de lent sezonul de zgură.

Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la WTA Madrid

La 24 de ore după ce a fost eliminată în optimi la WTA Madrid, Simona Halep a avut un mesaj pentru organizatorii turneului din capitala Spaniei și și-a prezentat următorul obiectiv.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc, Madrid! Vei rămâne întotdeauna unul dintre locurile mele preferate! Următoarea oprire: Roma!”, a scris Halep pe contul de Twitter, ea urmând ca săptămâna viitoare să încerce să-și apere trofeul cucerit anul trecut în capitala Italiei.

La scurt după înfrângerea cu Elise Mertens, românca a declarat că lipsa de meciuri i-a afectat puțin mentalul și din această cauză a început să se grăbească în timpul jocurilor. În plus, ea a dezvăluit că s-a simțit puțin obosită în setul trei.

ADVERTISEMENT

Halep are un sezon modest

Simona Halep avea de apărat finala din 2019, în condițiile în care ediția din 2020 a turneului a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. După eliminarea în optimi, jucătoarea din România va pierde 530 de puncte în clasamentul WTA. Vestea bună este că nu are cum să piardă locul 3. Elina Svitolina, jucătoarea care putea reprezenta cel mai mare pericol, a fost eliminată încă din turul 1.

Dovada că Simona Halep are un sezon cenușiu este situația din clasamentul WTA Race. Este pe 17 în ierarhia live, dar mai poate pierde poziții până la actualizarea de luni și calificarea la Turneul Campioanelor este în mare pericol. În 2021, ea a acumulat doar 900 de puncte. Este de departe cea mai slabă prestație a ei în ultimii opt ani.

ADVERTISEMENT

Criza financiară produsă de pandemia de coronavirus a afectat sportul, însă tenisul iese cel mai şifonat. FANATIK a analizat cifrele financiare ale turneelor din 2021, iar Simona Halep şi restul jucătoarelor vor pierde bani grei faţă de ceea ce se întâmpla în 2019, ultimul sezon disputat fără probleme.

ADVERTISEMENT