Sport

Simona Halep, mesaj emoționant pentru Ivan Patzaichin și Ion Caramitru. Foto

Simona Halep a postat un mesaj-omagiu la adresa lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru.
06.09.2021 | 11:28
Simona Halep mesaj emotionant pentru Ivan Patzaichin si Ion Caramitru Foto
ADVERTISEMENT

Ziua de 5  septembrie a fost una de tristă amintire pentru România, care a pierdut pe Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile și pe directorul Teatrului Național și unul dintre cei mai mari actori, Ion Caramitru.

Simona Halep nu a putut fi indiferentă la aflarea acestor vești și a transmis un mesaj în care își arată recunoștința pentru acești oameni care au făcut cinste României.

ADVERTISEMENT

Mesajul Simonei Halep la moartea lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru: „Un idol pentru generații și un fabulos actor”

Simona Halep a postat pe pagina ei oficială de Facebook un mesaj pentru fostul mare canoist, Ivan Patzaichin: „Un idol pentru toate generatiile, nu numai pentru rezultatele sale sportive, ci și pentru felul său de a trăi și de a împărtăși bunătate. Dumnezeu să îl odihnească în pace”.

Jucătoarea de tenis a reacționat în scurt timp și la aflarea veștii privind dispariția lui Ion Caramitru, Simona fiind pasionată de teatru: „Un fabulos actor ! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

ADVERTISEMENT

Halep a fost eliminată de Elina Svitolina de US Open, însă imediat după înfrângerea de la New York a reacționat la adresa veștilor proaste care au venit din România.

Simona Halep este o mare amatoare de teatru

Cunoscutul actor Marius Manole a declarat că Simona Halep a venit la foarte multe din spectacolele sale și se poate vorbi chiar despre o relație de prietenie. Însă nu e singura jucătoare de tenis care participă la spectacolele sale: „Simona Halep vine la teatru și vine destul de des. A fost cam peste tot pe unde am jucat, până și la «Green Hours», unde a coborât alături de Horia Tecău. Miki Buzărnescu vine la teatru, Irina Begu vine la teatru”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este impresionată de modul în care actorii își gestionează emoțiile: „Noi suntem foarte apropiați de ei, chiar dacă nu ne vedem cu anii. Suntem când noi la ei, când ei la noi. Ne bucurăm de prezența lor, iar ei se bucură de momentele de relaxare. Ei ne spun nouă că nu înțeleg cum facem cu emoțiile, noi le spunem că nu înțelegem cum reușesc să depună atâta efort. Ne respectăm și ne iubim reciproc, ceea ce e minunat. Simona va avea Roland Garros, va fi o perioadă cam complicată pentru venit la teatru. După, cine știe?”, a declarat Marius Manole pentru gsp.ro.

Nadia Comăneci și mulți alți mari sportivi și personalități au cinstit de asemenea memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru și au transmis mesaje impresionante.

ADVERTISEMENT

Teatrul, marea pasiune a Simonei Halep: „A venit de patru ori la piesa «Stă să plouă»”

Actrița, scenarista și regizoarea Lia Bugnar a dezvăluit că Simona Halep a venit de nu mai puțin de patru ori la spectacolul „Stă să plouă”: „Simona Halep a venit de 4 ori la «Stă să plouă». La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu mai zic că la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, că asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?”.

Simona Halep a venit însoțită de Bogdan Stelea, Andrei Pavel și Marius Copil: „Nu că Green Hours n-ar fi și el numa’ unu-n lume, că e, știm bine, da’ parcă s-o vezi pe Simona coborând scările în subsolul de la Green, aşezându-se la a doua masă pe dreapta (cum te uiți de la bar), după ce oricum văzuse deja spectacolul, a fost așa… copleşitor. Ba și-a adus și prieteni, după cum se poate vedea în fotografie”.

„Cum a fost cu poza. După spectacol, Irina Antonie a venit la mine și a zis ‘Hai să facem poza cu Simona în decor’, iar eu am zis ‘Irinuţa, hai să terminăm cu prostia asta, te rog. A venit deja a treia oară, suntem onorați că i-a plăcut, da’ mi se pare aiurea asta cu poza, toată lumea îi cere să facă poză cu ea, toată lumea vrea o bucățică din ea, măcar noi să nu-i cerem nimic’.

‘Nu, Lioara, că ea a zis. Hai să facem o poza, poate o folosiți să faceți reclamă, așa a zis. Ea a propus, jur. Și-uite-așa a ajuns Simona să stea pe patul din stasaploo, între Mădălina și Ilona, ba chiar și cu Anghel deodată”.

ADVERTISEMENT